Chetnie sie dorzuce
Napisane przez Kady82
Ja chcę trening u Ciahooooooo!! ♠_cool:
Po 10$ to jest słaba motywacja.
10x10 = 100$ na impreze bedzie ;]
Chetnie sie dorzuce
Napisane przez Kady82
Ja chcę trening u Ciahooooooo!! ♠_cool:
Po 10$ to jest słaba motywacja.
10x10 = 100$ na impreze bedzie ;]
siema
ja tez bym sie pisal
najbardziej mi pasuje opcja jaka napisal whyucry czyli ustalamy pewna kwote ktora trzeba osiagnac i tyle czyli np 50BI na NL20 tj 1000$ bo tak jak zostalo napisane gracz z NL10 wejdzie wyzej bo nie bedzie gral zeby tylko ukonczyc challenge na NL10, problemem moze byc tylko gracze z NL50 bo to jest dla nich 20BI, trzeba to jakos rozwiazac
a co do sidebetow to jak bedzie 10os kazdy sie zlozy po 10-15$ i styka
(wystarczy zwyciezcy ze bedzie mial kase z challengu
)
imho:
Po prostu, aby wygrac 5000bb. Niezaleznie od limitu.
Ja pewnie bede miksowal od nl25 po nl50, takze ugranie kontkretnej sumy jest bez sensu.
I ten, kto pierwszy i ktory najwiecej $$ tez jest bez sensu.
Zrobmy tak jak watek obok.
Czyli road to 5000bb nl10-50.
Wrzucamy do puli po 10$
i jedziemy.
Moze ps sie dorzuci ; p
Ja i takl tego nie robie dla kasy (co nie znaczy że nie wygram :challenge ) ale dla motywacji
Jeżeli wpisowe jest to 10$ to mnie równiez wpisujcie
Moja propozycja to osiągnięcie 50 BI bez rakeback.
♦ jeżeli zaczynam od nl10 i zrobie na nim 30 BI to przechodząc na Nl20 muszę zrobić jeszcze 20 BI
♦ jeżeli zrobie np 30 BI na nl10 i przy shocie strace np 4 BI to całkowity stan wynosi wtedy + 22 BI
(chociaz nie wiem czy to nie komplikuje. Wiem że challenge na którym próbujemy się wzorowac miał okreslony wynik 10 000 $ - 100 BI ale tam było założenie że wszyscy grają minimum 100 )
Nie rozumiem po co te wszystkie udziwnienia
100bb to zawsze 100bb niezależnie czy ktoś gra 4 limity na raz czy tylko jeden.
I ten, kto pierwszy i ktory najwiecej $$ tez jest bez sensu.
Zrobmy tak jak watek obok.
Czyli road to 5000bb nl10-50.
Wrzucamy do puli po 10$ i jedziemy.
keep it simple
100bb to zawsze 100bb niezależnie czy ktoś gra 4 limity na raz czy tylko jeden.
Jeżeli tak pokazuje HM/ PT to spoko
Robimy na prosto: Kto pierwszy zrobi 5000 bb zaczynając od poniedziałku.
Wpisowe 10 $ - czy jak ktos chce brac udział bez kasy ? (ja nie widze przeszkód tylko niech się określą na starcie)
I'm in!! Kwota side betu dla mnie bez roznicy. Zaczynam z nl25 fr zoom. Start od poniedzialku tez dla mnie jest jaknajbardziej ok
Ja też z chęcią bym sie dołączył i też jestem za opcją ugrania 5000bb zeby było sprawiedliwie.
jak ktos z nl50 wpadnie na nl10 to bedzie mogl zrobic szybciej te 50bi :> moze powinna byc zasada zeby grac na 'swoim' limicie
Proponuje od razu ustalic wielkosc sidebeta i postawic warunek osobom chetnym do zabawy, by najpozniej do niedzieli przeslali kaze z gory na konto organizatora, zeby pozniej wiekszosc sie nie wykruszyla bez splacania dlugu i by wiedziec o jaka kwote gramy.
Dla mnie op ja 2X5$ jezt spoko, ale zakladajac, ze wezmie udzial pewnie z 10.osob proponuje zwiekszyc do 2X10$, by walka toczyla sie o okragla sumke.
Pasuje Wam
nie wiem czy 2x10 nie bedzie za duzym obciazeniem dla nl10 :/ ja sie dostosuje, ustalcie ile i komu wyslac
ugram 50BI w miesiac...
jak mi sie nie uda to oddaje swoje winnings
a osoby zakladajace sie swoje?
kto chetny na taki zaklad?
wchodzę w to :challenge i czekam na info odnośnie co, gdzie, jak i komu? :fuckyeah
Napisane przez SJS
Wchodzę i mogę podbić do 100BI na NL10.
strata czasu imo, ale ewentualnie mógłbyś założyć osobny challange z innymi masochistami