Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50 BI na NL10-50

374 Posty
58 Użytkownicy
0 Reakcje
25.6 K Wyświetlenia
Sobol6301
Oldschool Grinder

Napisane przez Hayerrana
szacuneczek sobol :f_thumbsup:

niezla robota, srednio ponad 10bb/100 + rakeback, hmm niezle
spora wiekszosc pewnie bralaby w ciemno, brakuje tylko wykresu z pozostalymi liniami :)

kasa poleciala na p* nick Ynt....

Prosze bardzo wykres z liniami tylko że do dzisiaj . Challenge ukonczyłem po około 49k rąk. Jak widac zdąrzyłem zjechac 12 BI :rage:

Odpowiedz
Cytat

widze cale zycie nad EV tak jak ja :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
Janeare
PokerStrategist

Napisane przez Sobol6301
Prosze bardzo wykres z liniami tylko że do dzisiaj . Challenge ukonczyłem po około 49k rąk. Jak widac zdąrzyłem zjechac 12 BI :rage:

Gdzie na tym wykresie widać ile zrobiłeś na NL10, ile na NL25, ile NL50.

Odpowiedz
Cytat
Erandiel
PokerStrategist

Napisane przez Janeare

A jakie to ma znaczenie ? Dalej nie rozumiesz, ze 5000 bb to 5000 bb, i nie wazne ile na jakim limicie zrobil. Wystarczy, ze beda to limity nl10 - 50.

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301
Oldschool Grinder

Napisane przez Janeare

Napisane przez Sobol6301

Nie widać bo wykres jest w bb a nie w $!!!!!! :rage: :rage: :rage: Najwiecej grałem na NL25 i na tym limicie mam najlepszy winrate i nie zadawaj wiecej takich pytan :rage: :rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat

obv troll is obv

Odpowiedz
Cytat
bambus173
Oldschool Grinder

Napisane przez Janeare

Napisane przez Sobol6301

gdzie sie tacy ludzie rodza?

Odpowiedz
Cytat
siweq86
Oldschool Grinder

typiara z was beke kreci, a wy ją karmicie :)

Odpowiedz
Cytat
Janeare
PokerStrategist

Napisane przez siweq86
typiara z was beke kreci, a wy ją karmicie :)

:D cii niech się chłopcy wykażą :D

byście byli milsi dla girl

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301
Oldschool Grinder

ta , jasne a reszta jej idiotycznych wątków też jest dla beki :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Erandiel
PokerStrategist

Sobol +1

To co uskutecznia Janeare to attention seeking lub ewentualnie slaby trolling poprzez robienie z siebie idiotki. Jak komus zalezy na image idioty to jego sprawa. Trolling is a art. Dobry trolling jest zbalansowany a to co ona prezentuje to jest pelna polaryzacja na slaby trolling lub idiotyzm xD Wystarczy przejrzec historie jej postow, za duzo ich nie ma wiec nie zajmie to dlugiego czasu.

Odpowiedz
Cytat

Troche zrozumienia... to kobieta przecie

Odpowiedz
Cytat
siweq86
Oldschool Grinder

z daleka widać, że to słaby trolling, mimo wszystko śmieszy :D Mam jej kilka wątków w ulubionych :)

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire
BlackMember

taa czemu zawsze glupota musi byc zaslaniana trollingiem ? ^^ nigdy tego nie moge zrozumiec

Odpowiedz
Cytat
Donikk
PokerStrategist

Napisane przez Deemerus
Nie pierwszy raz na polskim PSie ktoś robi użytkowników w bambuko, a administracja nadal nie chce zrobić hall of shame.

Większość pewnie w ogóle by się nie skapnęła że Sobol ich ciupa gdyby nie Janeare. I wielki plus dla takich użytkowników. Ale trzeba mieć trochę oleju w głowie i użytkownicy powinni sami zauważyć że coś jest nie tak przed zaufaniem takim użytkownikom.

Ciekawi mnie w ogóle czy na niemieckiej albo brytyjskiej społeczności ludzie robią takie wałki.
Pewnie mimo całego incydentu Sobol wystawi sobie stackingi i nadal będzie miał dużo chętnych, łatwowiernych inwestorów.

GZ rozsątku, użytkownicy, gz.

Drogi "diamenciku" Twój post rozwalił mnie totalnie, zamiast szerzyć teorie spiskowe, weź się za faktyczne zrozumienie tematu. Sobol grał na różnych stawkach - to wiedzą wszyscy, ale wynik liczy się w ugranych BB, czyli jeśli ugra 1 BB na nl25 i 1 BB na nl50 - to wykres pokazany w BB nie pokaże wyniku 3 BB - TYLKO 2 BB !!! Rozumiesz :) ?? czy Ci rozrysować ?

Jaki trolling ? Dla dziewczynki trudno było zrozumieć, że wynik ma być liczony w BBnie w $ :). Poprostu przejaw głupoty tej osóbki ;). Teraz pewnie będzie obracać to w żart.

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK
Oldschool Grinder

^ Aha

Odpowiedz
Cytat
Sanczezzo
Oldschool Grinder

Napisane przez Donikk

Napisane przez Deemerus
Nie pierwszy raz na polskim PSie ktoś robi użytkowników w bambuko, a administracja nadal nie chce zrobić hall of shame.

Większość pewnie w ogóle by się nie skapnęła że Sobol ich ciupa gdyby nie Janeare. I wielki plus dla takich użytkowników. Ale trzeba mieć trochę oleju w głowie i użytkownicy powinni sami zauważyć że coś jest nie tak przed zaufaniem takim użytkownikom.

Ciekawi mnie w ogóle czy na niemieckiej albo brytyjskiej społeczności ludzie robią takie wałki.
Pewnie mimo całego incydentu Sobol wystawi sobie stackingi i nadal będzie miał dużo chętnych, łatwowiernych inwestorów.

GZ rozsątku, użytkownicy, gz.

Drogi "diamenciku" Twój post rozwalił mnie totalnie, zamiast szerzyć teorie spiskowe, weź się za faktyczne zrozumienie tematu. Sobol grał na różnych stawkach - to wiedzą wszyscy, ale wynik liczy się w ugranych BB, czyli jeśli ugra 1 BB na nl25 i 1 BB na nl50 - to wykres pokazany w BB nie pokaże wyniku 3 BB - TYLKO 2 BB !!! Rozumiesz :) ?? czy Ci rozrysować ?

Jaki trolling ? Dla dziewczynki trudno było zrozumieć, że wynik ma być liczony w BBnie w $ :). Poprostu przejaw głupoty tej osóbki ;). Teraz pewnie będzie obracać to w żart.

Ty sie za to inteligencja popisales biorac ten wpis na powaznie, brawo ;)

Odpowiedz
Cytat
Jatzek3
Elite Grinder

Kurcze ludzie.

To czy inni użytkownicy są uczciwi to inna sprawa. Sobol przedstwił wykres, z którego wynika, że zdobył 50BI. Taki był warunek challengu 10$ to nie aqż tak dużo, komu by tam się chciało robić takie rzeczy dla 10$. Jak ktoś ma jakieś wątpliwości do wiarygdoności wykresu, to niech sobol dla niego wklei wykres z zaznaczeniem, że wykres jest od 9lipca i jest ze stawek NL10-NL50.

Dla mnie tego robić nie musi, kwotę zakładu(10$) wyślę mu jak się troghę ogarnę

Odpowiedz
Cytat
Donikk
PokerStrategist

Sanczezzo - idealny tłumaczu/"zrozumiaczu" postów :). Oświeć mnie w takim razie "co autor miał na myśli" ?

Odpowiedz
Cytat
Sanczezzo
Oldschool Grinder

Robil sobie z ciebie/nas jaja :) pierwszorzedny przyklad trolingu :) dales sie zlapac ;)

Odpowiedz
Cytat