HU z tardem ktory gral any2, niestety przegrany
Napisane przez stekubuk
Nice![]()
Skąd wziąłeś bileciki?
![]()
THx :fdrink
Dostalem na maila, czasem cos mi wysla na jakies freerolle to sobie grywam
Już znalazłem, wystarczy 8 turniejów dziennie odpalić i można bez przerwy te freerollki grać
Napisane przez kylo6666
Napisane przez stekubuk
Nice![]()
Skąd wziąłeś bileciki?
![]()
![]()
Wystarczy zagrać 8 dziennie MTT/SNG i dostaje się bilety na 24 freerolle, ważne 24h od momentu otworzenia maila.
Ja męczę te freerolle codziennie po kilka, ale najwięcej ile zgarnąłem, to jakieś marne grosze
Ale jak dają wejściówki no to gram
Gratuluję dobrego wyniku ♠_thumbsup:
Napisane przez stekubuk
Już znalazłem, wystarczy 8 turniejów dziennie odpalić i można bez przerwy te freerollki grać![]()
Owszem bez przerwy, ale tylko do końca miesiąca ♠_cry: Z ostatnim kwietnia kończy się ta promocja ♠_cry:
EDIT: Ale jaja
odpalam przed chwilą soft a tam wiadomość, że wygrałem 1,60$ we freerollu 1k do którego się po prostu zarejestrowałem, a nie zagrałem tam nawet 1 ręki :challenge
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez kylo6666
Napisane przez stekubuk
Nice![]()
Skąd wziąłeś bileciki?
![]()
![]()
Wystarczy zagrać 8 dziennie MTT/SNG i dostaje się bilety na 24 freerolle, ważne 24h od momentu otworzenia maila.
Ja męczę te freerolle codziennie po kilka, ale najwięcej ile zgarnąłem, to jakieś marne grosze
![]()
Zagrałem dzis 8sng i nic nie dostałem
To jak to jest? gdzie to wyczytałeś?
Napisane przez kylo6666
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez kylo6666
Napisane przez stekubuk
Nice![]()
Skąd wziąłeś bileciki?
![]()
![]()
![]()
Zagrałem dzis 8sng i nic nie dostałem
To jak to jest? gdzie to wyczytałeś?
Ja jeszcze też nie dostałem za wczoraj. Spokojnie, cierpliwości. Kiedyś za 2 dni mi w ciągu godziny przysłali... z opóźnieniem
Chyba już jutro przyślą
Napisane przez mampokera
poproszę o link do informacji że wystarczy grać 8 mtt/stt dziennie i dostaje sie 24h freerols ticketgram dziennie po kilkanaście mtt i nic nie dostaje - dostałem tylko z dwa razy trzy razy w ciągu 2 miesiecy - sam nie wiem od czego to zależy
Ok. Żaden problem, jest na ich stronie.
http://www.888poker.com/terms/freeroll-every-hour.htm
EDIT: Widzę, że coś link nie działa jak trzeba. Wejdźcie sobie na 888poker.com i kliknijcie w "Promotions" i tam znajdziecie 24/7
Napisane przez mampokera
absolutnie nie jest takwłaśnie jestem po rozmowie z supportem:
you: what i must do to get 24h freerols ticket ?
Lola: you already received the 24/7 tickets
Lola: your tickets are expired
you: yes i know but i can get ticket only one time
you: ?
Lola: yes
you: this is bullshit beacuse i get 24h ticket three or four times
you: in march and april
Lola: ok
Lola: Congrats!
Z takim angielskim i slownictwem uzytym by ktos rozwiazal twoj problem, mozesz sie co najwyzej rozpedzic i uderzyc glowa o sciane...
Napisane przez pixcomgaming
Napisane przez mampokera
absolutnie nie jest takwłaśnie jestem po rozmowie z supportem:
you: what i must do to get 24h freerols ticket ?
Lola: you already received the 24/7 tickets
Lola: your tickets are expired
you: yes i know but i can get ticket only one time
you: ?
Lola: yes
you: this is bullshit beacuse i get 24h ticket three or four times
you: in march and april
Lola: ok
Lola: Congrats!
Z takim angielskim i slownictwem uzytym by ktos rozwiazal twoj problem, mozesz sie co najwyzej rozpedzic i uderzyc glowa o sciane...
![]()
Kultura na najwyzszym poziomie
Napisane przez mampokera
no faktycznie. tickety dostaje się po rozegraniu 8 mtt ale dlatego że mam słaby angielski i napisałem bullshit to nikt mi nie pomógł![]()
prosze cie
w ogóle jak ja nie lubie takich buraków jak dwóch powyżej.
temat o ticketach czy są czy nie a tu teksty że słaby angielski że brak kultury, może jeszcze nick zły i w ogóle mam brąz to nie mam racji - co za gościenie zmieniajcie tematu, moge być tepakiem znającym po angielsku tylko taxi i prostakiem rzucającym kurwami na lewo i prawo ale nie zmienia to faktu że support napisał że tickety dostaję sie raz i tyle
.
Buraka sobie znajdz w rodzinie a nie tu ok? tak sie sklada ze otrzymalem dzis tikety wiec nie pieprz bzdur na forum a naucz sie gadac z ludzmi.
Bez odbioru
Niezły offtop się zrobił
Ja gram tam cashe i codziennie dostaje te tickety, w tym msc jakieś 70usd do BR wpadło