.
Dzisiaj spokojniej - 6h grindu - z powodu spotkania klasowego oraz walki na którą właśnie się wybieram. Jutro postaram się wygrindować 7h+ żeby poprawić stosunek grind:nauka.
35/240h - 15% done
Napisane przez trzasku
z powodu spotkania klasowego oraz walki na którą właśnie się wybieram.
Jakies stare zatargi?:)
@niemambopoco - Ta, w 10 rundzie dostałem sporo ciosów i zacząłem się gibać to przerwali...
Wprawdzie nie wyrobiłem 7h+ z powodu wpływu wariancji na moją grę, ale zawsze te 6h gry zostało wyrobione.
41/240h - 17% done
Po 2,5h grindu z powodu dużej wariancji zdecydowałem kolejne 3,5h zainwestować w naukę mindsetu, oprogramowania oraz analizę rozdań. Jestem 3h w tył więc muszę się trochę spiąć.
47/240h - 20% done
2h gry i 3h nauki. Tilt z powodu braku pewności siebie i bycie resaults oriented. Jutro w końcu oczekiwany dzień wolny.
52/240h - 22% done
2,5h grindu + 3,5h nauki. Tragedii nie ma ale to nie jest to... Dosyć mocny wpływ odczuwam jeszcze przez wariancje więc będę w kolejne dni nad tym pracował.
58/240h - 24% done
Napisane przez trzasku
Dosyć mocny wpływ odczuwam jeszcze przez wariancje więc będę w kolejne dni nad tym pracował.
Radziłbym "popracować" nad zwiększeniem ilości grindu bo jak na razie ratio gry do "nauki" jest chyba mniejsze niż 50% co jest troche chore
chyba, że to wymówka do opierdalania się, bo jakoś nie potrafie sobie wyobrazić tego, że w ciągu jednego dnia "pracowałeś nad mindsetem" 5 godzin.
GL
@MacKub94 - Wymówki nie miałyby sensu w challngu który ma się opierać na opierdalaniu mnie jak nic nie robię
Potrafię rzeczywiście pracować bardzo długą ilość czasu nad wybranym temat zagłębiając się całym sobą w dany problem. Jak nabiorę trochę pewności siebie odwrócę proporcje i będzie sam grind
@weirdcreep - Bardzo Ci dziękuję
Jak zaczynałem grać w pokera byliśmy razem w jakiejś grupce analizy na skype i pamiętam, że potrafiłeś spoty samograje rozkimniać na 1000 sposobów. Nie wiem czy Ty chcesz zostać mistrzem teorii czy co ale raczej po tylu godzinach nauki powinieneś skupić się na grze a nie wypisywaniu cytatów, wgłębianiu w dusze i podświadomość
Jeśli nie masz pewności siebie to zejdź na niższe stawki i grinduj bo to przez samą grę najwięcej się uczy.
Jestem ciekawy ile tego materialu zapamietasz po calym chalnage. Dla mnie to za duzo walkowania tej teorii.
@MacKub94 - Tutaj masz rację, zamiast uciekać do nauki będę teraz częściej miksował niższe stoły jak nie będę czuł się mega pewny. Ciebie też coś tam pamiętam, widzę, że doszedłeś do dużego sukcesu w porównaniu do mnie
Co teraz grasz, miałbyś coś przeciwko gdybym co jakiś czas pytał się Ciebie o takie rady jak właśnie taką jaką mi udzieliłeś (za dużo nauki za mało gry)?
2.5h gry, 3h nauki. Nie zamierzam w tej chwili robić volume ponieważ powoduje to niepotrzebne straty i nerwy więc jednak pomysł z nauką mindsetu jest spoko. Trochę trudno znaleźć konkretne materiały dotyczące pracy nad byciem obojętnym na wynik rozdania, ktoś coś? Cashiera nie sprawdzam ale samo przegranie dużej puli już ma na mnie wpływ emocjonalny.
63.5/240h - 26% done
Nie mam pojęcia czy uda mi się nadrobić te wszystkie godziny z których musiałem zrezygnować przez ostatnie 3 dni z powodu nagłej sytuacji ale spróbuję. Dzisiaj mogłem już minimalnie zająć się pokerem i tak wyszło 4h grindu oraz 2h powtarzania notatek aby mieć pewność na stołach po przerwie.
69.5/240h - 29% done
5h gierki. Wracam do regularnej pracy po ostatnich ciekawych wydarzeniach
74.5/240h - 31% done
8h czystego grindu i 30 min powtarzania notatek. Mega zadowolony
Pora spać
83/240h - 35% done