Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

240 godzin challange ♠

73 Posty
17 Użytkownicy
362 Reakcje
14.6 K Wyświetlenia
ZielonyBeniu
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

Dzisiaj spokojniej - 6h grindu - z powodu spotkania klasowego oraz walki na którą właśnie się wybieram. Jutro postaram się wygrindować 7h+ żeby poprawić stosunek grind:nauka.

35/240h - 15% done

Odpowiedz
Cytat
niemambopoco
Elite Grinder

Napisane przez trzasku
z powodu spotkania klasowego oraz walki na którą właśnie się wybieram.

Jakies stare zatargi?:)

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

@niemambopoco - Ta, w 10 rundzie dostałem sporo ciosów i zacząłem się gibać to przerwali...

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

Wprawdzie nie wyrobiłem 7h+ z powodu wpływu wariancji na moją grę, ale zawsze te 6h gry zostało wyrobione.

41/240h - 17% done

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

Po 2,5h grindu z powodu dużej wariancji zdecydowałem kolejne 3,5h zainwestować w naukę mindsetu, oprogramowania oraz analizę rozdań. Jestem 3h w tył więc muszę się trochę spiąć.

47/240h - 20% done

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

2h gry i 3h nauki. Tilt z powodu braku pewności siebie i bycie resaults oriented. Jutro w końcu oczekiwany dzień wolny.

52/240h - 22% done

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

2,5h grindu + 3,5h nauki. Tragedii nie ma ale to nie jest to... Dosyć mocny wpływ odczuwam jeszcze przez wariancje więc będę w kolejne dni nad tym pracował.

58/240h - 24% done

Odpowiedz
Cytat
MacKub94
Elite Grinder

Napisane przez trzasku
Dosyć mocny wpływ odczuwam jeszcze przez wariancje więc będę w kolejne dni nad tym pracował.

Radziłbym "popracować" nad zwiększeniem ilości grindu bo jak na razie ratio gry do "nauki" jest chyba mniejsze niż 50% co jest troche chore :D chyba, że to wymówka do opierdalania się, bo jakoś nie potrafie sobie wyobrazić tego, że w ciągu jednego dnia "pracowałeś nad mindsetem" 5 godzin.

GL :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Coach
weirdcreep
PokerStrategist

Kolorki wg uznania :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

@MacKub94 - Wymówki nie miałyby sensu w challngu który ma się opierać na opierdalaniu mnie jak nic nie robię :f_biggrin: Potrafię rzeczywiście pracować bardzo długą ilość czasu nad wybranym temat zagłębiając się całym sobą w dany problem. Jak nabiorę trochę pewności siebie odwrócę proporcje i będzie sam grind :f_thumbsup:

@weirdcreep - Bardzo Ci dziękuję :heart:

Odpowiedz
Cytat
MacKub94
Elite Grinder

Jak zaczynałem grać w pokera byliśmy razem w jakiejś grupce analizy na skype i pamiętam, że potrafiłeś spoty samograje rozkimniać na 1000 sposobów. Nie wiem czy Ty chcesz zostać mistrzem teorii czy co ale raczej po tylu godzinach nauki powinieneś skupić się na grze a nie wypisywaniu cytatów, wgłębianiu w dusze i podświadomość :f_rolleyes: Jeśli nie masz pewności siebie to zejdź na niższe stawki i grinduj bo to przez samą grę najwięcej się uczy.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87
PokerStrategist

Jestem ciekawy ile tego materialu zapamietasz po calym chalnage. Dla mnie to za duzo walkowania tej teorii.

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

@MacKub94 - Tutaj masz rację, zamiast uciekać do nauki będę teraz częściej miksował niższe stoły jak nie będę czuł się mega pewny. Ciebie też coś tam pamiętam, widzę, że doszedłeś do dużego sukcesu w porównaniu do mnie :f_love: Co teraz grasz, miałbyś coś przeciwko gdybym co jakiś czas pytał się Ciebie o takie rady jak właśnie taką jaką mi udzieliłeś (za dużo nauki za mało gry)?

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

2.5h gry, 3h nauki. Nie zamierzam w tej chwili robić volume ponieważ powoduje to niepotrzebne straty i nerwy więc jednak pomysł z nauką mindsetu jest spoko. Trochę trudno znaleźć konkretne materiały dotyczące pracy nad byciem obojętnym na wynik rozdania, ktoś coś? Cashiera nie sprawdzam ale samo przegranie dużej puli już ma na mnie wpływ emocjonalny.

63.5/240h - 26% done

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

Nie mam pojęcia czy uda mi się nadrobić te wszystkie godziny z których musiałem zrezygnować przez ostatnie 3 dni z powodu nagłej sytuacji ale spróbuję. Dzisiaj mogłem już minimalnie zająć się pokerem i tak wyszło 4h grindu oraz 2h powtarzania notatek aby mieć pewność na stołach po przerwie.

69.5/240h - 29% done

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

5h gierki. Wracam do regularnej pracy po ostatnich ciekawych wydarzeniach :f_love:

74.5/240h - 31% done

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

8h czystego grindu i 30 min powtarzania notatek. Mega zadowolony :f_love: Pora spać :f_zZz:

83/240h - 35% done

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku
PokerStrategist

Ponownie 8h czystego grindu! Etyka pracy wzrasta :sfishg:

91/240h - 38% done

Odpowiedz
Cytat
trzasku Autor wątku
trzasku