Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 100 godzin w tydzień.

57 Posty
27 Użytkownicy
0 Reakcje
3,679 Wyświetlenia
mYmCad Autor wątku
mYmCad
Oldschool Grinder

Ten sam link do wszystkich updateów i innych wpisów. =)

A co trzeba zrobic zeby zostac team online pro i jakie sa dodatkowe korzysci z tego ?

mYmCad Autor wątku
mYmCad
Oldschool Grinder

Kilka tygodni temu gracze Supernova+ otrzymali maila od PokerStars, w którym zachęcano do składania aplikacji w celu dołączenia do Team Online. Generalnie trzeba wykazywać profit z gry, solidną ilość VPP rokrocznie, być aktywnym w social mediach, mieć pomysł na wypromowanie się. Znaczenie ma zapewne również narodowość, grupa etniczna (niektóre nie są wogóle lub są reprezentowane przez jedynie 1 osobę) i tysiąc innych czynników.

EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Ale cię rybnik pojeeeeeechał

mYmCad Autor wątku
mYmCad
Oldschool Grinder

Napisane przez EmiyaKiritsugu
Ale cię rybnik pojeeeeeechał

Ta, to rozdanie wiele mówi o jego poziomie _ugly:

EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Mi tam wychodzi, że miał jakieś 20% vs twój range więc easy call zwłaszcza , że miał blokera do prawienutsowego fd.

kabulek
Oldschool Grinder

Bull mYmCad?

ts1947
Poker Player

pokazcie reke, a nie swirujecie pawiana

EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/5987667_485022AECD

@kabulek - nie sądzę by to jakoś mocno mymcada bolało. Zagadką tego rozdania jest natomiast postawa rega który jest bohaterem tego rozdania - co on tu bije? Fakt, że gra vs mss tylko pogarsza jego sytuacje bo midstack nie będzie tu miał często 9 i jeszcze stakował to w multiwayu :ayfkm: ew grał valueraise lub blefował z air.

kabulek
Oldschool Grinder

Bull = klub w Krakowie na Małym Rynku, gdzie kiedyś odbywały się pokerowe gierki.

mYmCad Autor wątku
mYmCad
Oldschool Grinder

Napisane przez kabulek
Bull = klub w Krakowie na Małym Rynku, gdzie kiedyś odbywały się pokerowe gierki.

Starożytne czasy =)

Normalne rozdanie, ja tez na Ciebie wrzucam z gownem bo masz pol stacka i mi sie nie chce foldowac drobniakow :D

Anyway GL z teampro :)

mYmCad Autor wątku
mYmCad
Oldschool Grinder

Napisane przez tabledestroyer
Normalne rozdanie, ja tez na Ciebie wrzucam z gownem bo masz pol stacka i mi sie nie chce foldowac drobniakow :D

Anyway GL z teampro :)

Szczerze to nie liczę na nic z tą aplikacją, podejrzewam że daleko mi do setki najlepszych kandydatów, ale miło, dzięki.

mYmCad Autor wątku
mYmCad
Oldschool Grinder

Niestety, kolejny psikus w tym tygodniu. Jestem zmuszony spędzić jutro większą część dnia u rodziny w Krakowie, w związku z czym nie będę w stanie choćby się zbliżyć do planowanej normy.

Myślę że gdyby nie to, udałoby mi się dobić do 90 godzin, a tak niestety będzie ~80. Polecam wszystkim takie wyzwania, nawet jeśli z nikim nie rywalizujecie ani nie ma nic do wygrania - dla poznania własnych limitów.

Dzięki wszystkim którzy kibicowali, można mnie jeszcze dziś i w niedzielę (może również w sobotnią noc) railować na FR Zoomie, będą regularne wpisy na fejsie i jakieś dłuższe podsumowanie w poniedziałek.

Cheers ! _thumbsup:

Pomimo tego, że wgląda na to, że nie uda się wypełnić challenga, to poświęcenie tylu godzin w tygodniu na pokera robi spore wrażenie. Nie czujesz się zmęczony?

mYmCad Autor wątku
mYmCad
Oldschool Grinder

Napisane przez dohpaZ
Pomimo tego, że wgląda na to, że nie uda się wypełnić challenga, to poświęcenie tylu godzin w tygodniu na pokera robi spore wrażenie. Nie czujesz się zmęczony?

Czuję się nieco zmęczony, ale bardziej frustruje fakt że czynniki niezależne z poniedziałku i dziś ode mnie wpłynęły na sukces lub porażkę. Niemniej mogę powiedzieć że dałem z siebie tyle ile to było możliwe :)

Mooris
PokerStrategist

Hej mYmCad,

Dzięki za challenge i za wysiłek, jakiego się podjąłeś :) Wielkie :sdrink dla Ciebie.

Na Twoją prośbę zamykam temat i zachęcam do zakładania kolejnych wyzwań.

Pozdrawiam