Witam
Tonący podobno brzytwy się chwyta wiec i ja posunę się do ostateczności i napiszę na forum publicznym o moich planach na najbliższe 32 dni. Zabieg ten ma na celu zwiększenie szans powodzenia dla tego heppeningu
a przede wszystkim ogarnięcie i ustematyzowanie rzeczy okołopokerowych.
Cel pokrótce to 100bi na zoom50 (profit-EV+rakeback). Rozwijając troszkę temat to potrzebuje ok 124 851 rozdań z winrate 6,2bb/100. Z miejsca przepraszam pokerowych purystów którzy pomyślą: "jak można grać pod konkretny profit przecież to prowadzi do jednego tilt, torba itd...so bad" wiec odpowiadam: to mój problem który ma podnieść poziom atrakcji podczas czelendzu
i dowiedzenia sie troszkę więcej o sobie.
Prawdopodobieństwo że się uda oceniam mniej więcej jak wygarnie AI pre z A9s vs AA wiec moje wpisy będą raczej rozliczaniem się przed samym sobą i znalezieniem odpowiedzi dlaczego się nie udało. Szanse na taki winrte oceniam na 50% :nh wolumen 23%( muszę zwiększyć go o 100% od średniej z ostatnich 3 m-cy ♠_biggrin:
Myślę że jeśli znajdą się osoby które śledzą wątek to chętnie napiszę coś więcej o tym, jakieś HH bo na forum wierze że jest kilka osób grających te gierki i oprócz cyferek podzielę się też przeżyciami jakie targają duszą młodego człowieka na jego drodze do tego buńczucznego celu :facepalm:.
Od razu zaznaczam że czelendz jest moim drugim priorytetem na październik wiec jeśli wariancja w życiu nie będzie po mojej stronie to akcję mogę zawiesić/przerwać nawet jutro.
Troszkę przydługawo wiec let's play some cards :fuckyeah.
Plan na dziś 6k rozdań.