Siema siema! Ludziska sporo się u mnie ostatnio działo pokerowo, prawdziwy mindfuck. Pracowałem ostatnio nad swoim schedule, nad pokerową rutyną. Mieszkam w kawalerce z dziewczyną więc są godziny w ktorych naprawde ciezko jest mi sie skupic. Tym samym wpadłem na genialny pomysł projekt nietoperz. Siadałem codziennie do sesji pokerowej o 21 i grałem do 7 rano ;D Grało się całkiem dobrze, duzo ameryki poludniowej na stole średnia zdecydowanie overaggro w porownaniu do europy. Grało się całkiem fajnie ale nie widziałem słońca =D zdecydowanie brak słońca ryje beret. No więc sesje teraz staram się zaczynać standardowo od rana. Następnie przyszły nieco gorsze wyniki, mindset nie wytrzymał i zacząłem gubic swoja A-game. Na szczęście w pore to zauwazylem i wzialem sie mocno za warsztat (filmy szkoleniowe + notatki i analiza rozdań). I A-game wróciła! Zredukowałem również swoj bankroll, big cashout, opracowałem sobie konkretniejszy BRM i zapisuje sie do MBC. Tym samym:
Biorę udział!
Link do bloga: https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3730459#post3730459
Gram: MTT
Poker roomy, na których będziesz grał: P*, PP, FTP, 888, Ipoker
Początkowy bankroll: 1589$
Cel, który chcesz osiągnąć: 15890$