NW Power!
stream on
dajcie znać na czacie czy stream:
a) chodzi płynnie
b) widać cokolwiek//jakość jest znośna
kiedy wracasz na 180? czy spiny już na dobre? rozumiem teraz większy focus kładziesz na programowanie i spiny klikasz w wolnym czasie? jak Ci to wychodzi? btw dobra muza na streamie, nie musisz dodawać komentarza i dobrze się ogląda
Właśnie mocno myślę nad nie wracaniem do 180tek i tak jak piszesz focus idzie na programowanie. Spiny rekreacyjnie, z myślą o małym zarobku. Póki co idzie średnio, ale patrząc po players pool będzie OK, kwestia próbki.
gratz wyników 180/mtt - widać solid robotę przed samym graniem i zapierdalanie mode on
@Derdek sam prosiłeś o puszczenie Justina :[
jutro koło ~10 będę nadawał live prosto z chicago dla polskiej poloni
Guzu - jeszcze wrocisz na 180 cos czuje za jakis czas jak sie spiny zareguja
Imo z Twoimi wynikami na 180 chyba bym nawet nie pomyslal o spinach, ktore sa przekolorowane
# dziś robimy seans filmpowy predestination/exmachina - wrzucę review jak obejrzę ♦
#w jednej z firm zajmujących się produkcją softu dla biznesu
#stream - zgodnie z obietnicą daną sobie kiedyś - dzień, w którym dostaję etat = ostatni dzień pokerowy więc na najbliższy miesiąc do gry nie wracam. Życzyłbym sobie aby ten miesiąc został wydłużony do statusu stałej współpracy i w ogóle nie wracać. Więc idąc za tym co piszę wcześniej , stream'ów z gry nie będzie, ale jeśli byłoby zainteresowanie jakiś streamek audio i Q&A dla mnie byłoby OK opcją. Mam sporo wolnego czasu w tym tygodniu więc zbierzcie większą grupę i easy
ps1. streamowanie jest wyjebando bo można dać niesamowite value innym
ps2. rozłąka może być ciężka więc może jako substytut zrobię promocję na treningi i coś pokoaczuje
gratz wyników 180/mtt - widać solid robotę przed samym graniem i zapierdalanie mode on
coś tam w życiu trzeba robić, less talk - more action to moja domena
#stream - zgodnie z obietnicą daną sobie kiedyś - dzień, w którym dostaję etat = ostatni dzień pokerowy więc na najbliższy miesiąc do gry nie wracam.
dlaczego tak restrykcyjnie? przejście na pokerową emeryturę i dorabianie jako coach to imo rozdrabnianie się na drobne, tym bardziej, że miałeś przecież zajebiste wyniki.
Coachingi nie traktując tego do końca jak źródło zarobku, lecz chęć pomocy innym. Dość restrykcyjnie bo łapanie wielu srok za ogon nie jest dobrym pomysłem, na bycie najlepszym w tym w czym chcesz się realizować - próbowałem takiego modelu przez ostatnie pół roku i ani satysfakcji z programowania, ani z pokera nie było. Chce być kotem w programowaniu, chce mieć status eksperta w tym co robię stąd wszystko inne jest nieważne. Jestem gotów poświęcić zarobek($$), które mogę mieć teraz na rzecz tego kim będę za rok czy dwa. Jasne, że mógłbym nadal łączyć poker i naukę programowania, przy czym sprawdzone empirycznie - byłbym średniakiem w obu dziedzinach, a ja nie chcę być w czymś co robię "taki se"
pozdro i dzięki za miłe słowa
Napisane przez Dai5dop
Gdzie ten angaż? Będą jeszcze streamy?ps Jak tam predestination? Wystarczający mindfuck? ;D
#dużo_pytań
Wciągnąłem wczoraj zarówno predestination jak i exmachine = dobry wieczór. Co do samego predestination to osobiście ani mnie nie zawiódł, ani nie wywołał uczucia ekstazy, ale tylko ze względu na końcówkę, która była nijaka i bez pierdolnięcia. Sam zarys podróży w czasie OK, ale było trochę nieścisłości (nie przeszkadzały w oglądaniu) - wyłapałeś je ?
Exmachina już mnie bardziej wciągneła, a końcówka kied Avy zostawia geek'a w tym pokoju była mocna
Od siebie polecę wszystkim PRIMER - tematyka przewodnia to podróże w czasie, mocno pokręcony i trudny film:D
Jakbyś miał jeszcze coś do polecenia to wal śmiało =d
Dziś chyba będzie oglądana po raz n-ty trylogia Matrix
Jakby kogoś interesowało, nie żeby kogoś
Krew, pot i łzy - podsumowanie dnia pierwszego
sooo fucking goooooood