Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spin&go stream

344 Posty
86 Użytkownicy
29 Reakcje
27.6 K Wyświetlenia
GarikSC2pro
PokerStrategist

:sfishg: NW Power! :sfishy:

Odpowiedz
Cytat
nightmaare
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

stream on :sfishg:

dajcie znać na czacie czy stream:

a) chodzi płynnie
b) widać cokolwiek//jakość jest znośna

Odpowiedz
Cytat
forzanerazzurri
Poker Player

kiedy wracasz na 180? czy spiny już na dobre? rozumiem teraz większy focus kładziesz na programowanie i spiny klikasz w wolnym czasie? jak Ci to wychodzi? btw dobra muza na streamie, nie musisz dodawać komentarza i dobrze się ogląda :)

Odpowiedz
Cytat
Derdek
PokerStrategist

Dobra muza na streamie? Koło południa leciał Justin Bieber :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Właśnie mocno myślę nad nie wracaniem do 180tek i tak jak piszesz focus idzie na programowanie. Spiny rekreacyjnie, z myślą o małym zarobku. Póki co idzie średnio, ale patrząc po players pool będzie OK, kwestia próbki.

gratz wyników 180/mtt - widać solid robotę przed samym graniem i zapierdalanie mode on

@Derdek sam prosiłeś o puszczenie Justina :[

jutro koło ~10 będę nadawał live prosto z chicago dla polskiej poloni

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

jadę z drugą sesją dziś, gl me

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Guzu - jeszcze wrocisz na 180 cos czuje za jakis czas jak sie spiny zareguja :)
Imo z Twoimi wynikami na 180 chyba bym nawet nie pomyslal o spinach, ktore sa przekolorowane :)

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Wczoraj dostałem angaż na pierwszy, testowy miesiąc :D

Nie wiem czy w ogóle wrócę :censored:

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Przypomnę się w temacie dnia dziecka = podsumowanie w tym linku ( post 190 ) Link Text...

pozdro

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

# dziś robimy seans filmpowy predestination/exmachina - wrzucę review jak obejrzę

#w jednej z firm zajmujących się produkcją softu dla biznesu

#stream - zgodnie z obietnicą daną sobie kiedyś - dzień, w którym dostaję etat = ostatni dzień pokerowy więc na najbliższy miesiąc do gry nie wracam. Życzyłbym sobie aby ten miesiąc został wydłużony do statusu stałej współpracy i w ogóle nie wracać. Więc idąc za tym co piszę wcześniej , stream'ów z gry nie będzie, ale jeśli byłoby zainteresowanie jakiś streamek audio i Q&A dla mnie byłoby OK opcją. Mam sporo wolnego czasu w tym tygodniu więc zbierzcie większą grupę i easy :)

ps1. streamowanie jest wyjebando bo można dać niesamowite value innym

ps2. rozłąka może być ciężka więc może jako substytut zrobię promocję na treningi i coś pokoaczuje :f_love:

Odpowiedz
Cytat
forzanerazzurri
Poker Player

gratz wyników 180/mtt - widać solid robotę przed samym graniem i zapierdalanie mode on

coś tam w życiu trzeba robić, less talk - more action to moja domena :f_cool:

#stream - zgodnie z obietnicą daną sobie kiedyś - dzień, w którym dostaję etat = ostatni dzień pokerowy więc na najbliższy miesiąc do gry nie wracam.

dlaczego tak restrykcyjnie? przejście na pokerową emeryturę i dorabianie jako coach to imo rozdrabnianie się na drobne, tym bardziej, że miałeś przecież zajebiste wyniki.

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Coachingi nie traktując tego do końca jak źródło zarobku, lecz chęć pomocy innym. Dość restrykcyjnie bo łapanie wielu srok za ogon nie jest dobrym pomysłem, na bycie najlepszym w tym w czym chcesz się realizować - próbowałem takiego modelu przez ostatnie pół roku i ani satysfakcji z programowania, ani z pokera nie było. Chce być kotem w programowaniu, chce mieć status eksperta w tym co robię stąd wszystko inne jest nieważne. Jestem gotów poświęcić zarobek($$), które mogę mieć teraz na rzecz tego kim będę za rok czy dwa. Jasne, że mógłbym nadal łączyć poker i naukę programowania, przy czym sprawdzone empirycznie - byłbym średniakiem w obu dziedzinach, a ja nie chcę być w czymś co robię "taki se" :f_cool:

pozdro i dzięki za miłe słowa :)

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Napisane przez Dai5dop
Gdzie ten angaż? Będą jeszcze streamy?

ps Jak tam predestination? Wystarczający mindfuck? ;D

#dużo_pytań

Wciągnąłem wczoraj zarówno predestination jak i exmachine = dobry wieczór. Co do samego predestination to osobiście ani mnie nie zawiódł, ani nie wywołał uczucia ekstazy, ale tylko ze względu na końcówkę, która była nijaka i bez pierdolnięcia. Sam zarys podróży w czasie OK, ale było trochę nieścisłości (nie przeszkadzały w oglądaniu) - wyłapałeś je ?

Exmachina już mnie bardziej wciągneła, a końcówka kied Avy zostawia geek'a w tym pokoju była mocna :D

Od siebie polecę wszystkim PRIMER - tematyka przewodnia to podróże w czasie, mocno pokręcony i trudny film:D

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Jakbyś miał jeszcze coś do polecenia to wal śmiało =d

Dziś chyba będzie oglądana po raz n-ty trylogia Matrix :D

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Pierwszy dzień przede mną. Jest stres, ale co zrobisz jak trzeba nakurwiac ;D

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Jakby kogoś interesowało, nie żeby kogoś ;)

Krew, pot i łzy - podsumowanie dnia pierwszego :f_love: sooo fucking goooooood

Odpowiedz
Cytat