bardziej to wygląda na plan ludzi goniących za $$ i nie mających za bardzo życia niż ludzi "sukcesu".
Cześć
Ciągle mało czasu, sporo poświęcam się nowej pracy i edukacji z inwestowania w nieruchomości, czytam książki , zapisałem się na kurs, i czuje że jest to zajęcie któremu chciałbym poświecić kolejne lata. Wielkimi krokami także zbliża się moment kiedy zostanę tatą i muszę przyznać że trochę się cykam ;).
Na pokera nie mam zbyt wiele czasu, uczę się co dzień po trochu i gram po 30-40 spinów. Gra mi się coraz przyjemniej, gierki wydają się coraz łatwiejsze a rozumienie i czucie gry coraz lepsze. Jako że na 3$ już się trochę nudziłem, to od soboty zacząłem grać 7$. Nie brakuję mi motywacji i chęci do gry i nauki, licze tylko że nie przytrafi mi się jakiś większy swing i nie będę musiał wracać na 3$
Podsumowanie 3$ :

Net won 45$, EV$ 291$, Cev 94. Ponad 250$ pod EV, mam nadzieję że na 7$ odda
Pzdr:f_drink:
Cześć
Chwilowo zawieszam pisanie bloga.
Postanowiłem w 100% poświęcić się nieruchomościom i inwestowaniu w nie. Planowałem to jakoś pogodzić czyli np poker 2-3h dziennie rano a później już praca agenta i nauka, ale teraz widzę że trzeba się skupić na jednym .
Tak więc życzę wszystkim powodzenia, zarówno przy stołach, jak i w życiu
Pozdrawiam
Napisane przez Varrancomando
* wczesne wstawanie o 4:30-6:00 ranowygląda na to, że największe zadatki na ludzi sukcesu mają kierowcy autobusów
![]()
Moj ziomek jest kierowca autobusu, to budzik sie nastawia raczej na 2:30