Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spinamy Finanse

28 Posty
18 Użytkownicy
45 Reakcje
2,047 Wyświetlenia
bubek90
Oldschool Grinder

bardziej to wygląda na plan ludzi goniących za $$ i nie mających za bardzo życia niż ludzi "sukcesu".

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

$$ to robią przede wszystkim ludzie którzy sprzedają takie 'mądrości' innym

Odpowiedz
Cytat
AntekAntoni Autor wątku
AntekAntoni
Legacy Member

Cześć

Ciągle mało czasu, sporo poświęcam się nowej pracy i edukacji z inwestowania w nieruchomości, czytam książki , zapisałem się na kurs, i czuje że jest to zajęcie któremu chciałbym poświecić kolejne lata. Wielkimi krokami także zbliża się moment kiedy zostanę tatą i muszę przyznać że trochę się cykam ;).

Na pokera nie mam zbyt wiele czasu, uczę się co dzień po trochu i gram po 30-40 spinów. Gra mi się coraz przyjemniej, gierki wydają się coraz łatwiejsze a rozumienie i czucie gry coraz lepsze. Jako że na 3$ już się trochę nudziłem, to od soboty zacząłem grać 7$. Nie brakuję mi motywacji i chęci do gry i nauki, licze tylko że nie przytrafi mi się jakiś większy swing i nie będę musiał wracać na 3$ :P

Podsumowanie 3$ :

Net won 45$, EV$ 291$, Cev 94. Ponad 250$ pod EV, mam nadzieję że na 7$ odda :f_biggrin:

Pzdr:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
jejeejej
Oldschool Grinder

Bardzo ciekawy blog, od dziś zaczynam odkładać pieciozlotowki na wczasy :D

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
jondal
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
AntekAntoni Autor wątku
AntekAntoni
Legacy Member

Cześć

Chwilowo zawieszam pisanie bloga.
Postanowiłem w 100% poświęcić się nieruchomościom i inwestowaniu w nie. Planowałem to jakoś pogodzić czyli np poker 2-3h dziennie rano a później już praca agenta i nauka, ale teraz widzę że trzeba się skupić na jednym .

Tak więc życzę wszystkim powodzenia, zarówno przy stołach, jak i w życiu :)
Pozdrawiam :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez Varrancomando
* wczesne wstawanie o 4:30-6:00 rano

wygląda na to, że największe zadatki na ludzi sukcesu mają kierowcy autobusów xD

Moj ziomek jest kierowca autobusu, to budzik sie nastawia raczej na 2:30 :)

Odpowiedz
Cytat