Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Smart Rise - Spiny

704 Posty
98 Użytkownicy
243 Reakcje
40.3 K Wyświetlenia
MacKub94
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder
Spoiler

Napisane przez gruszka

Co to za model klawiatury?

Odpowiedz
Cytat
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist

Mini challenge udało się zamknąć na 110%, rozegrałem 660 gierek :pokerface:
Spinlyzer oczywiście kilka spinów zgubił.

Ogólnie na 15s się grało się bardzo przyjemnie za to na 30s zostałem po raz kolejny przeżuty i wypluty jak szmata:ayfkm:

Na 15s poziom bez zmian.
http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/19273057_341B269068

Oprócz tego grałem SCOOPa 3max zooma, zajebisty turas udało się go nawet zdeepować po kilku fartownych zagraniach
zapomniałem,że to ni spiny:coolface: http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/19247954_352BB53116
tu się chłop zlevelował http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/19248218_9DEDC4F527
a tu jednak powinien pójść 100% fold zwłaszcza na takich stakach, przeciwko bigstakcowi i tak naprawdę nie nie ma ręki którą bije, tylko QQ+, a to za mało żeby usprawiedliwić call, chyba za bardzo się podjarałem, że wszystko siada:coolface: http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/19248634_4646935F15
i ostatnia łapka z turasa http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/19248671_955C9DFDF8
koniec 117th , ponad 200$ do kieszeni ale niedosyt pozostał... czekam na kolejne takie turaski.

Odpowiedz
Cytat
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist

Wczoraj odpaliłem krótką sesję i ...

Dobra dniówka:coolface:

Dobry card distribution , fisze współpracowały i składały się kiedy trzeba, trafiałem słabych regów a do tego dobre mnożniki się trafiały.

To musiało się tak skończyć:truestory:

Odpowiedz
Cytat
tommko
Elite Grinder

nawet na x2 dobry wynik wpadł :D
nice job sir :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Trzeba się cieszyć z takich dni, bo są rzadko. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist

Napisane przez tommko
nawet na x2 dobry wynik wpadł :D
nice job sir :f_drink:

Tą kwestie muszę jeszcze dopracować:coolface:

Odpowiedz
Cytat
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist

Takie zapierdol w pracy, że z nudów przeglądam archiwalne blogi na strategy naszych pokerowych prosów. Mimo nie najświeższego materiału można znaleźć wiele ciekawych anegdot, opowieści, informacji i aż żal, że teraz tak mało ciekawych blogów ludzi, którzy coś osiągnęli w pokerze...

Spoiler

Odnośnie swingów

C.E.O. Smart Spina
Jeżeli w trakcie bójki, otrzymujemy bolesny cios i przegrywamy konfrontację to zostaje nam po niej siniak, a w najgorszym wypadku blizna, na ciele albo „duszy”, honorze – nazywajmy to jak chcemy. Następnego dnia jesteśmy nadal tym samym człowiekiem, zastanawiamy się jednak nad kilkoma aspektami dnia minionego:

1. Co było przyczyną tej konfrontacji?
2. Dlaczego ją przegraliśmy?
3. Czy mogliśmy wygrać?

Żyjemy dalej, po jakimś czasie przechodzi nam „moralniak”, wyciągamy wnioski i tyle.

Każdy swing który nas dopada, jest tą metaforyczną bójką. Jego przyczyny mogą być różne, prócz oczywistych takich jak: wariancja (ev), card distribution, zła gra, zmęczenie podczas gry, choroba, zły game selection, przedłużanie sesji - brak stop lossa, ale i stop wina, rozmowy przez skype, przeglądanie fb etc., są jeszcze mniej oczywiste problemy jak: kłótnia z dziewczyną/przyjacielem, choroba bliskiego, brak odpowiedniego „game zone”, a czasem nawet wypalenie zawodowe.

To tyle jeżeli chodzi wyjaśnienie pkt pierwszego. Ja znam przyczyny moich obecnych wyników, wiem dlaczego przegrywam i czy mogłem wygrać.

Idę grzebać dalej:coolface:

Odpowiedz
Cytat
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist

Wystarczy być mega fiszem żeby zarabiać na spinach, po co Ci SmartSpin:coolface:

lucky konto:yaoming:

Odpowiedz
Cytat
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist

Cieszmy się kochać pokera tak szybko odchodzi...

Lepszy niż Kapica?

możliwe, że zostało nad trochę ponad 6 miesięcy spokojnego grania a później ban? :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
elusivepl
Legacy Member

Ja mieszkam 80km od Ostrawy więc w razie czego podejrzewam będę szukał kogoś do wynajęcia biura/mieszkania i będę dojeżdżał jak do pracy;). Choć mam nadzieję że do tego nie dojdzie.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK
Elite Grinder

Lepiej poczekać co się wydarzy przez te 6 miesięcy, ja jednak w tej kwestii pozostaję ciągle optymistą ; )

Odpowiedz
Cytat
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist

Jest to jakaś opcja, ja mam ok. 200km, ale autostradą 2h i jest się na miejscu
Ewentualnie Cieszyn trochę bliżej :coolface:

Odpowiedz
Cytat
XerofaN
PokerStrategist

Napisane przez gruszka
Jest to jakaś opcja, ja mam ok. 200km, ale autostradą 2h i jest się na miejscu
Ewentualnie Cieszyn trochę bliżej :coolface:

ale ty zawalidroga jestes na tych autostradach :coolface:

Odpowiedz
Cytat
gruszka Autor wątku
gruszka
PokerStrategist

Więcej nie wycisnę ze swojej bestii :megusta:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
tematznany
Oldschool Grinder

Napisane przez elusivepl
Ja mieszkam 80km od Ostrawy więc w razie czego podejrzewam będę szukał kogoś do wynajęcia biura/mieszkania i będę dojeżdżał jak do pracy;). Choć mam nadzieję że do tego nie dojdzie.

Boże grałbym live co tydzień.

Odpowiedz
Cytat
elusivepl
Legacy Member

To zależy jakie stawki grasz. Jeżdżę raz na jakiś czas ale na duży event za 2000-3000 koron. Granie turniejów 100koron rebuy czy 500 freezout jest trochę bez sensu przy moim codziennych stawkach online. Po za tym mam rodzinę i weekendy najczęściej spędzamy razem. Pozdrawiam i powodzenia przy stołach no i dużych emocji przy telewizorach:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK
Elite Grinder

Napisane przez elusivepl
To zależy jakie stawki grasz. Jeżdżę raz na jakiś czas ale na duży event za 2000-3000 koron. Granie turniejów 100koron rebuy czy 500 freezout jest trochę bez sensu przy moim codziennych stawkach online. Po za tym mam rodzinę i weekendy najczęściej spędzamy razem. Pozdrawiam i powodzenia przy stołach no i dużych emocji przy telewizorach:f_drink:

:ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:

Spoiler

:coolface: :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Swist87
Elite Grinder

sorry, że się wtącam, elusive przyjmij prosze zaproszenie :)

Odpowiedz
Cytat