.
Napisane przez PomorzaninNd
Nie, to nie żart. Keep, calm and kokokoko Euro spoko!
hahahah spadłem z krzesła ;]
Lubię blogi w ktorych przewija sie sport i dobra muzyka. Więc będę tu wpadał często
co weekend przegladam strony goal.pl (glownie polska, angielska, niemiecka i hiszpanska lige). zawsze wyszukuje info dot ciekawych spotkan ktore warto obejrzec w tele oraz tych ktore warto obstawic u buka
niejednokrotnie te strony byly przydatne, chociaz musze przyznac, ze pare stówek przez was poszlo sobie i juz nie wrocilo
co do pokera to jesli uwazasz, ze sity 45 osobowe sa dla ciebie odpowiednia gra, ktora regularnie przynosi ci profity to jestem pewny, ze jedynym wymogiem (oprocz zdobywania wiedzy i obycia z tiltem) jest scisle trzymanie sie BRM
nie porywaj sie z motyka na ksiezyc, graj swoje cierpliwie i czekaj. przelamanie pierwszego limitu trwa przewaznie kilka miesiecy. kazdy nastepny leci znacznie szybciej. powodzenia
No money in football bookie's are solid
Co do meczu siatkarek to nie mam słów na trenera, który swoimi genialnymi zmianami w 3 secie zapewnił nam tie break - wygrany trochę szczęśliwie. Mam nadzieję, że całe to zdarzenie nie rozsypie dziewczyn które grają tu zadziwiająco dobrze (blokiem niszczymy ;)). Mecz z Niemkami na pewno będzie zacięty, patrząc nawet na mecze sparingowe (2 razy 5 setów).
Powodzenia w budowaniu rolla :fdrink
Jak nonturbosy to odrazu na 1$, gdyby to było turbo to wariancja zjadła by te 50$ na śniadanie ;D