Cześć wszystkim. Kiedyś miałem bloga w dziale cash. Tam nie pamiętam, chyba gralem nl5 sh. Generalnie dlugo siedzialem na nl10, troche nl25. A ostatnio nic nie grałem. Aktualnie to ciężko coś idzie powrót do gry, range mi się nie kleją, ciężko się myśli, mało widze. Teraz gram cash nl5. Ale gdy przerobie wszystkie artykuły i jakoś się zaznajomie zaczne 45-tki na PS i chyba doloze 30-tki na betfair.
Chce zmienić odmianę bo przeżywałem stagnacje, nie dawało mi to tyle szczęścia i satysfakcji. Może sng a pozniej mtt da mi troche satysfakcji.
Poza celami pokerowymi mam cele zdrowotne:
zrzucić w do połowy sierpnia 5 kg
:heart:trzymać dietę
Regularnie ćwiczyć na siłowni - 4 lub 5 razy w tygodniu
Cele finansowe: Nie marnotrawić pieniędzy. W ostatnim roku przeliczyłem, że straciłem ponad 4k tys. na głupoty: fast foody, jakieś pierdoły, nie potrzebne rzeczy czy odżywki.
Cele pokerowe do końca sierpnia:
Przerobić wszystkie artykuły dotyczące SNG 45 os. na PS
Ugrać ok. 600 turków, ponieważ do końca lipca mam wolne, później praktyki od sierpnia ale i tak po będę wolny.
Codziennie przejżeć 5 rozdań innych dot. 45 os. SNG i wstawić min. 2 swoje rozdania z gry.
Cele inne:
Przeczytać do końca "Politykę" Arystotelesa w przeciągu 2 tygodni.
Codziennie poświęcić 1h na naukę angielskiego i 1h na naukę niemieckiego.
W połowie sierpnia zacząć uczyć się do poprawki z ET i Mechaniki.
To na razie tyle. Zaczne grać jak przerobie coś z tych 45-tek. Nie mam zamiaru na tak czysto wchodzić na stoły. Pozdro :).
Coś ode mnie ale nie moje:
"Istnieje bowiem mężna i prawa namiętność równości, która daje wszystkim ludziom pragnienie siły i poszanowania. Namiętność to ma do siebie, że małych podnosi ku wielkim. Lecz istnieje także w ludzkim sercu skażone zamiłowanie do równości, które sprawia, że słabi starają się ściągnąć silnych do swego poziomu i które doprowadza ludzi do tego, że zaczynają przedkładać równość w niewoli nad nierówność w wolności..."
Alexis de Tocqueville