Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

turbo burbo

39 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
845 Wyświetlenia
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

AAAAAAAAAAA gówno. Nie trafiłem ani jednego sita i jeszcze na koniec dostałem w pocie na chip leada najbardziej idiotyczny call na 3 z at. Kolega zresztą pokazał co potrafi na ft bo go sobie poobserwowaliśmy. Każda ręka limp call i rozdał szybko moje żetonsy :/

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

sesja pt "wpierdol się pod asy :D ale są 2 deepy w mtt więc gl me :D

edit: 5 raz z AKs na asy i out :D

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Dzisiaj sesja MTT znowu więc shipuje grubo. Deepów ostatnio od zarąbania, więc w końcu musi pyknąc :) . Może uda mi się zacząć sesje od 15 więc jedziemy z koksem.

GL me

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

dzisiaj tylko MTOPS ME i przerwa tygodniowa.

SHIIIIIIIIIIIIIIP ITTTTT

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Wie ktoś może czy da się coś zrobić żeby hm1 działał na ftp ??

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Wczoraj pierwsza sesja od dawna na +. Cisnąłem trochę mtt przed tygodniową przerwą ( 6 dziennych sesji po 8-9 godz ) i powinienem mieć nową ksywę 'bubble ft boy' lub 'jak wjebać się pod Asy przy 10 left' . Zjechałem znowu z rollem i znowu zostaję tylko przy 3rkach i 8 do czasu nabudowania się do 4k. Do tego dorzucam satki do Pardubic bo w końcu wakacje też mi się należą. Wczoraj zagumblowaliśy z d3ment0rem stawiając na ISIĘ ale oczywiście też nie pykło :rage:. Planuję już teraz regularnie grać. Odrzucam zdecydowanie nawet value turki na rzecz 180 i volume na poziomie 60-80 gierek dziennie, co przy graniu 4-5 sesji do Pardubic powinno dać całkiem przyjemny wynik ( miejmy nadzieję,że finansowy również :fuckyeah )

Pozdro

Odpowiedz
Cytat

Ogarnąłbyś kuwetę i skrobnął coś tutaj bo cicho. _confused:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez d3ment0r

Ogarnąłbyś kuwetę i skrobnął coś tutaj bo cicho. _confused:

Takiego powiedzenia nie słyszałem jeszcze :nh

Ale w zupełności się z nim zgadzam. Lud czeka na więcej wpisów ;)

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Od tygodnia nic nie gram. ( oprócz live cashy :D ) Jutro siadam do solid sesji. Oczywiście mtt, których miałem przecież nie grać ale co tam. ONE TIME. Wypoczęty , głodny gry siadam jutro od 15.

-> [treść edytowana] <3 rozpierdala mózg i nie tylko ;)

GL ME

Odpowiedz
Cytat

Musiałem edytować Twojego posta, bo na tym filmiku było zdecydowanie za dużo golizny :(

Odpowiedz
Cytat
Khamulx
Elite Grinder

Napisane przez dohpaZ
Musiałem edytować Twojego posta, bo na tym filmiku było zdecydowanie za dużo golizny :(

A gdyby w nazwie bloga było +18 to nie byłoby problemu? :D

Odpowiedz
Cytat

Owszem, byłby.

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Bleh nic nie pisałem dłuższy czas bo nie było o czym. Grałem sporo. Głownie sesji oczywiście MTT. :( ale wczoraj wreszcie jakieś odwrócenie i wpadło over 5k w b22 i dzięki temu na 99 % pojadę do Pardu!

GL me

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Do Pardubic nie pojechałem. Gram za to w tym tygodniu min 5 sesji MTT od 16 up to 55. Deepuje jak pojebany. Czuje moc :) może w końcu zaczne się chwalić jakimiś shipami :)

i jeszcze nuta na dobry poranek i mam nadzieje owocny tydzień okraszony wieloma shipami. GL ME

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Ostatnie sesje to srogi wpierdziel : ( jedynie 180 trochę ratowały sytuację, Dzisiaj najprawdopodobniej ostatnia sesja przed niedziela więc oby shipy były ze mną!

GL ME!

Odpowiedz
Cytat

Czy brak kolejnych wpisów oznacza brak bankrolla? Mam nadzieję, że nie i nadal grasz, ale nie masz czasu lub chęci na aktualizację bloga.

Odezwij się i napisz, co się dzieje!

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Do torby jeszcze daleko ale niestety odpuszczam najprawdopodobniej do końca sierpnia turnieje 33+. Cisnę głownie 180 3r.

Odpowiedz
Cytat

A można wiedzieć czemu taka Twoja decyzja? Nie idzie Ci na tych turniejach, czy inne powody?

Odpowiedz
Cytat
boooka1 Autor wątku
boooka1
PokerStrategist

Dawno nic nie pisałem bo nic się pokerowo nie działo, a w życiu osobistym aż za dużo. Gram 1-2 sesje w tygodniu . MTT praktycznie nie tykam. Jeśli gram to 3rki 180 t i idą super więc chyba przy nich zostanę przez dłuższy czas dorzucając jakieś mikro turbosy lub value turki.. Spróbuję też tutaj w miarę regularnie podawać wyniki i stawiam sobie za cel zrobienia z niecałych 3k$ 8k$ do końca listopada ;) Challenge czysto motywacyjny więc żadnych betów nie przyjmuje ;p tak więc lecim ;)

09/19
roll: 2925$

Pewnie dzisiaj zacznę walczyć :)

Gl me

Odpowiedz
Cytat