http://forumserver.twoplustwo.com/185/heads-up-sng/awesome-hud-v2-free-10-huds-choose-954986/
Napisane przez wycioreks
Ninuss poki co probuje, jeszcze nie zdecydowalem![]()
Myknalem wczoraj 596 hu, niezla gamblerka. Prawie 500 na 3,5$, 60$ wpadlo. Gralem na czuja, bez huda bez niczego, przewaznie na 4stolikach. Jest tam value jest, jednak praktycznie w kazdym rozdaniu trzeba myslec. Szczerze mowiac nie wiem jak to grac, probuje. Jedyne na co wpadlem, to ze bardzo waznym elementem jest dobry sizing.
Przeznaczylem 350$ na hu, mam teraz ~410$ i atakuje 7$. Zmniejszam do 2 stolikow i tego huda chce ustawic. Ktos pomoze?:)
sick ze 4 stoliki grales... bez doswiadczenia i automatu w HU ciezko o to, ale na micro moze i ujdzie
co do huda to pisz do Certha, on bawił sie tym i dosyc fajnie poustawiał
Pogralem troche 7$, -80$ jakies. Koncze z tym gierkami, to nie dla mnie. Nie sprawia mi to kompletnie zadnej frajdy, a uczyc tez mi sie nie bardzo chce.
Przymierzam sie teraz do 18tek
A najlepiej by bylo jakby 45tki wyzsze zrobili i amerykance najechali. Pomarzyc mozna. Interweniowalem w tej sprawie, ale poki co support milczy
Napisane przez panpankracy
juz ci 30$ nie starczaja?
:fuckyeah
Wystarczaja. Tyle, ze na ta chwile. Lepiej juz nie bedzie, nie ma do czego dazyc.
Zauwazylem, ze sporo nas, rodakow cisnie 45tki ♠_thumbsup:
Jakby ktos chcial pocwiczyc, czy rozpoczac przygode z nimi na powaznie to zapraszam na priv
ewentualnie skype:wyciorekss
Good guy wyciorex! Ludzie, mistrz 45tek oferuje wam darmową pomoc, bierzcie ile wlezie. Analizy z nim są mega profiowe
ja bym na waszym miejscu walil drzwiami i oknami
Czy jajecznica przed sesja dobrze wplywa na koncentracje ?
Czy wypicie kawy rozpuszczalnej faktycznie dodaje +10 do wygrywania flipow?
A serio to fajna inicjatywa. Powodzenia w szukaniu alternatywnych gierek! :sdrink
Wycior myślałeś nad grupą learningowo/skypową? Obecnie dogrywam challenge na 1.50 $ 45manach. Jednak granie tam to trochę mały zysk,jak dla mnie. Sama formuła 45tek w pełni mi odpowiada,więc myślę o wyższych BI. Widziałem,że sobie tam wymiatasz,więc fajnie by było połatać leaki i ruszać straight forward
Napisane przez najek9
Siema!45non też grałeś?
Ile BI na start proponujesz?
W stacku gra ci się lepiej?
Non gralem podczas czelendzu z chlopakami i tylko one dolar
200BI.
Nie gra mi sie lepiej ale z hudem musze grac w stacku.
Napisane przez ts1947
Czy jajecznica przed sesja dobrze wplywa na koncentracje ?Czy wypicie kawy rozpuszczalnej faktycznie dodaje +10 do wygrywania flipow?
![]()
A serio to fajna inicjatywa. Powodzenia w szukaniu alternatywnych gierek! :sdrink
Jajecznicy praktycznie nie jadam, jak juz cos to sadzone
Wplywu na gre nie zauwazylem.
Rozpuszczalnej nie pijam. Prawdziwa kawka daje moc do niezlego napierdalania nawet na 25+ stolach
Pomocy przy flipach nie stwierdzono.
Napisane przez panpankracy
Nie myslisz, zeby wejsc na 18t? Jest chyba traffic nawet na hajstejkach.
Wlasnie mysle. Tylko brak tych przerw
Napisane przez spyraman
Wycior myślałeś nad grupą learningowo/skypową? Obecnie dogrywam challenge na 1.50 $ 45manach. Jednak granie tam to trochę mały zysk,jak dla mnie. Sama formuła 45tek w pełni mi odpowiada,więc myślę o wyższych BI. Widziałem,że sobie tam wymiatasz,więc fajnie by było połatać leaki i ruszać straight forward![]()
A myslalem, myslalem
Wczoraj pobilem 3 rekordy.
1) volume: 207 sitkow ( wow )
2) w pewnym momencie mialem 28 stolikow ( nie polecam)
3) -615$ ( najgorszy dzien w miechu )
Dobrze, ze plecy. Mam teraz kopa i chec do gry
A! jeszcze maly handzik z regiem
BOOM
Dzis troszke lepiej, jako taki plusik jest. Volume 90, profit ~370$.
Postanowilem, ze bede wrzucal co jakis czas w miare ciekawsze rece, ktore uda mi sie zapamietac i pozniej do nich wrocic. Mysle, ze dobry pomysl
Spoiler

Banka. Co tu gramy? Jaki range? Staty podane. Pierwsza linijka wiadomo.
Dalej steal sb/steal btn/bb fold to steal/fold to sb steal.
Jest tylu nas 45tkowiczow, wiec na pewno cos podpowiecie
Imo QQ+, jesli mam duzego rolla.
Jak nie, to chyba nawet KK+.
Chyba, ze to 30tka, wtedy AAs+
zgadzam sie z Certhem, chyba, ze masz ready, ze on reshipuje takie cos z medium pocketami i AJs, AQo+. Jesli tak (a tacy regowie sie zdarzaja) to te walety sa megaclose moim zdaniem i zakladajac, ze masz trudny FT to mozna je wtedy callnac moim zdaniem.
Wrzucaj też w spoilerze txt bo nie chce mi się do wiza ręcznie stacków wpisywać ;).
Ja tu JJ nie folduję, chyba nawet TT+, ze względu na to, że nawet jak bigstack wygra to odpadasz na 7 miejscu bo UTG ma mniejszy stack od Ciebie i żebyś to zbubblował short musiał by wygrać z wami oboma a Ty mieć gorszą rękę od bigstacka ( wiz tego pod uwagę nie bierze) więc ryzykujesz mniej TEq niż może się zdawać na pierwszy rzut oka.
Takie jest moje zdanie.
Edit
TT jednak wywalam. JJ+
Podbijam pytanie o grupę wsparcia 45t na Skypie. Coraz więcej nas na tych stolikach i jak ktoś gdzieś zauważył zaraz tam nas będzie więcej niż ruskich.