Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Take it slow

6 Posty
2 Użytkownicy
2 Reakcje
222 Wyświetlenia
tekiza77

Zakładam bloga

Powód:
Mam problem z hazardem :f_o: Ale trudno to przechodzi przez "usta", a już w ogóle tutaj.

Co gram:
Będę pykał sobie SNG 5max za 1€. Przynajmniej taki jest plan i po to zakładam bloga :D Mam spore tendencje do próbowania odbicia się wyżej, wiadomo jak to się kończy. W pokera zacząłem grać online około rok temu. Grałem najczęściej wymienione SNG 5max z niezłymi wynikami. Potem wypłaciłem rolla w sumie chuj wie czemu i tak sobie wpłacam jakieś grosze czasami i przepierdole.

Bankroll:
Plan jest taki:
-1€ SNG 5max - do 80€;
-2€ SNG 5max - do 200€;
-4€ SNG 5max - do 400€;
-a potem szocik na NL400 :profit:

Coś o mnie:
Studiuje energetykę, pracuje jako asystent projektanta i piszę inżynierkę. W głębi duszy jestem wulgarny, a największą radość sprawia mi szydzenie z innych ludzi i hejtowanie w internecie :rage:
P.S. Dopiszę kiedyś coś więcej i bardziej prawdziwego.

Cele a nie marzenia !:
Cele na najbliższy okres:
-nie przejeb bankrolla debilu;
-zaczynam po 5 latach grać na trąbce :milord: ;
-kupić tłumik do trąbki co by nie wkurwiać całego bloku;
-jeść więcej i siłka 2 razy w tygodniu żeby wciąż wyglądać jak młody bóg.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
tekiza77 Autor wątku
tekiza77

Pierwszy uptade wyników:
Stan początkowy 20.11.2017r. : 25€
Volume: 31 SNG 1€ + około 400 rozdań na NL4 (trochę gamblerki musiało być)
Stan na 23.11.2017r. : 55,32€ (+30,32€)
Żeby nie było. Z casha zrobiłem z 4€ profitu a resztę na SNG.

Także jak widzicie - skill jest potężny, volume też. Jak ktoś chce jakiś kołczing to śmiało walcie. W ofercie mindet, strategia, lifestyle i instrumenty dęte.

Jak już mam tyle hajsu to może jakiś grillz kupię ?

Odpowiedz
Cytat
elGRINGOO

Na jakim sofcie grasz?

Odpowiedz
Cytat
tekiza77 Autor wątku
tekiza77

Na Unibecie

Odpowiedz
Cytat
tekiza77 Autor wątku
tekiza77

uptade:
Stan na 23.11.2017r. : 55,32€
Volume: 43 SNG 1€
Stan na 26.11.2017r. : 70,95€ (+15,63€)

Zauważyłem u siebie, że najbardziej mnie tiltuje moja słaba gra. Jakieś nieudane z dupy hero calle, słabe blefy itp. Wstyd mi przed ludźmi ze stolika, że już mnie mają za fisha :f_mad:. Nie jest to z resztą dalekie od prawdy bo moja gra jest raczej mocno rekreacyjna.

Dzisiaj była kąpiel trąbki po prawie 5 latach przerwy, jutro idę kupić tłumik :D Czyli to jednak prawda, że jak się ma pisać inżynierkę czy jakąś tam inną pracę dyplomową to człowiek szuka wszystkich możliwych zajęć na wymówkę. Może jeszcze z miesiąc i posprzątam mieszkanie :thinking:

A tu jakaś naga foteczka dupeczka, widziałem że modne ostatnio na forum

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
tekiza77 Autor wątku
tekiza77

uptade:
Stan na 26.11.2017r. : 70,95€
Volume: 33 SNG 1€
Stan na 29.11.2017r. : 82,85€ (+11,90€)

Robię sobie uptade bo wchodzę na 2€ SNG. Jak na razie wszystko idzie git - inżynierka jakoś do przodu, udało mi się trzymać bankrolla, tłumik kupiony (nawet gram).

Skazany na sukces.

Dzisiaj dosyć groteskowa sytuacja w osiedlowym sklepie. Przy kasie dwa żule, takie typowe paskudy śmierdzące kupują dwa kupony lotto za 20 zł :spit: Ale respektuje i szanuje ich podejście - jak przechlać to miliony a nie tam jedną flaszkę za 20zł (i to na dwóch :facepalm: ). Co śmieszniejsze za nimi w kolejce stał pewien wąsacz z wyglądu porządny obywatel, raczej ich nie znał. Kupuje pół litra czystej, 3 plastikowe kubeczki i wesoły i rozochocony zaprasza dżentelmenów na spożycie. Nawet nie sprawdzili kuponów a i tak już wygrali.

Odpowiedz
Cytat