Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Szymek morning mtts

199 Posty
53 Użytkownicy
135 Reakcje
17.8 K Wyświetlenia
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Podejście do blogowania nr 2
Jak widać wyżej w październiku zacząłem przygodę z pokerem, która nie trwała długo przede wszystkim chyba jednak ze względu na bardzo słaby sprzęt na jakim grałem. Mega tiltowałem przez jakieś zwiechy itp., na analizę prostego rozdania w HRC musiałem czekać wiele minut więc w końcu dałem sobie spokój. W nowym roku jednak postanowiłem wystartować znowu z pokerem, bo już wcześniej załapałem bakcyla i muszę grać :) gram, bo lubię to robić i to jest najważniejsze, jednak pokera nie traktuję jako zabawy, a raczej jako marzenie.

Czemu ma służyć ten blog?
Napisanie tego jest bardzo ważne, bo przy pierwszym podejściu to myślałem, że chodzi o to, żeby się pochwalić wynikiem czy coś, a skoro nie było się czym chwalić to nie było po co pisać :P Na tym blogu będę sobie regularnie ustalał pokerowe cele i się z nich rozliczał i w sumie temu ma on służyć. Pośrednio mam nadzieję, że przyczyni się on do poznania innych Polaków, którzy grają to samo co ja, z którymi mógłbym się razem rozwijać, dzielić pasję, motywować do gry itp. :)

Cel główny długoterminowy:
granie w pokera for living czyli bycie grinderem 180man turbo na P* na stawkach 3,5R / 8 / 15 - nie interesują mnie żadne inne odmiany, będzie grane 100% SnG 180T.

Kiedy będę wiedział, że osiągnąłem cel?
7,5k$+ rolla w pokerze, 9k PLN finansowe zabezpieczenie pozapokerowe, próbka 3k+ sitów z co najmniej ostatnich 2 miesięcy gry pokazująca, że crashuję swoje stawki - ma być dość konserwatywnie.

Pokerowe plany na marzec
Osiągnę swoje cele przez wyrabianie odpowiedniego volume i pracę nad grą.
Volume - w lutym zagrałem jakieś 400sitów w około 16 sesjach ze średnią 25 sitków na sesję grając 6 stołów w tilu. Plan jest taki, żeby teraz grać 8 stołów w jednym czasie, 20 sesji średnio po 40 sitów na sesję i ugrać 800 sitów w marcu, powinno to być jakieś 100h gry. Poza pokerem mam normalną pracę 5dni w tygodniu po 9h więc teraz więcej nie wycisnę.
Poprawa gry - Moje główne źródło czerpania wiedzy to filmiki dla srebra, praca z HRC, robienie SR i wstawianie łapek do oceny. Planuję min. 30h nauki. W tym miesiącu obowiązkowo muszę okiełznać TO i zakupić licencję.

Plany na przyszły tydzień
Następny tydzień będzie słaby więc ten musi być dobry. Będzie grane 6 sesji, jeden piątek, jedna niedziela i 4 pozostałe dni. W tygodniu gram średnio 4h, w piątek średnio 5h, a w niedzielę średnio 6h :D daje to razem 27h gry, średnio 7 turków na godzinę = 189 sitków i w to mierzymy. Mierzę też w 10h nauki.

Na początek tyle, aktualnie mam jakieś 400$ rolla, gram 180tki za 0,5$ oraz 90tki za 1$. Za tydzień pierwsze podsumowanie.

Odpowiedz
Cytat
carlostack
PokerStrategist

Będę śledził. Długo grałeś inne odmiany pokera zanim wybrałeś SnG ? Ja gram jakiś niecały miesiąc w pokera i nie mogę podjąć decyzji nad którą odmianą się skupić.
Jak oceniasz materiały szkoleniowe dla srebra?

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Zacząłem od cash, pograłem z miesiąc (może trochę więcej) na NL2 i tak mnie to nudziło, że rzuciłem pokera w cholerę na ponad pół roku. Potem odkryłem turnieje.
Drugie pytanie odpowiem na podstawie materiałów do nauki SnG - artykuły średnie, za to treningi i różne filmy szkoleniowe po prostu mega dobre.

Odpowiedz
Cytat
Pokerfsw
Poker Player

GL w takim razie. bede zagladal

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Sesja 1
Volume: 38 sitów
Czas: 5:44h
Wynik: -14,15$

jutro nauka i praca z Table Optimizerem =)

Odpowiedz
Cytat
alekzg
Poker Player

Napisane przez ksrpi989
to w Zielonej Górze też są ludzie, którzy grają w poker?! :O

W zielonej górze jest wiele osób, które grają w pokera i mają się dobrze. :D

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Sesja 2 i 3
Volume: 38 sitów
Czas: 5:38h
Wynik: +32,61$

zrobiłem sobie wolne w pracy i trochę posiedziałem z hrc przy tabelkach push or fold i lekko je przerobiłem - m.in. teraz np. pushuję więcej Kx niż Ax z wczesnych pozycji na shorcie, trochę poluźniłem/poszerzyłem pushe ze względu na stack/pozycję - im większy stack i dalsza pozycja tym większy edge i na odwrót. Dodatkowo zrobiłem sobie tabelki do gry na wczesnych blindach - będzie teraz bardzo tight, bo że grałem tutaj za luźno i dużo traciłem. W ogóle to się zastanawiam czy callować all-iny z JJ i AKo na blindach 10/20 i 15/30 - obie opcje mi się bardzo nie podobają i ja bym tylko brał QQ+ / AKs - muszę sprawdzić w hm2 czy daje to profit czy nie. Ogólnie wczoraj i dzisiaj już z 8h na naukę poświęciłem - jest mega dobrze :) Trzeba grać i tyle.

zapisałem się do MBC, bo bardzo by mi się przydało złoto na PS i będę raz w tygodniu robił podsumowanie - teraz wypada sobota :)

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Update #1
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 8365 hands / 181 sng
Typ gier: SnG
Zysk/strata: 34,94 $
Aktualny bankroll: 234,94 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1

Podsumowanie tygodnia
łącznie grałem jakieś 25h i poświęciłem na naukę około 13-14h, plan wykonany w 100%. Po prostu potrzebowałem więcej nauki kosztem gry.

Zastanawiałem się czy nie dorzucać do sesji 45tek za 1,5$ (obecnie miksuję 180tki 0,5$ i 90tki 1$) i dzisiaj grałem te turnieje, ale jednak odpuszczę - raz, że za mały roll, a dwa, że te turki są mi do niczego niepotrzebne. Zależy mi bardzo na złocie na PS, ale nawet podwyższając trochę limity nie wyrobię tyle vpp ile potrzeba. Zakładając, że grałbym 22 dni w miesiącu to musiałbym wyrobić 280 SP, czyli 560 vpp, przy średnim bi = 1$, średnio za turka dostawałbym 0,5 VPP czyli musiałbym zagrać 1120 turniejów. W tej chwili jest to dla mnie niewykonalne, ale za miesiąc może uderzę :]

ten tydzień będzie bardzo słaby, w związku z wyjazdem w góry odpadają mi 3 dni gry. Dlatego planuję grać we wszystkie pozostałe dni. Cel to 100sng (dla mnie jakieś 15h gry) i 5h nauki - i w tym tygodniu chciałbym się skupić na tych proporcjach 75% gry i 25% nauki :)

//edit: trochę przerobiłem cele, bo jeden dzień za dużo policzyłem i wyszło więcej godzin niż powinno :]

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Update #2
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 4831 hands / 100 sng
Zysk/strata: 49,52 $
Aktualny bankroll: 284,46 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2

Podsumowanie tygodnia
łącznie grałem jakieś 21h i poświęciłem na naukę niecałe 5h, plan wykonany w 100% :P Teraz nie będę zakładał sobie ile zagrać sng i ile się uczyć tylko po prostu ogólnie ile poświęcić czasu na pokera, bo dzisiaj strasznie chciałem wyrobić volume i trochę się już zasiedziałem :P Generalnie jestem zadowolony ze swojej postawy, raczej przykładam się do pokera, nie muszę siebie mobilizować do pracy i nie mam problemów z tym, żeby odmówić sobie wyjścia na piwko i jak tak dalej pozostanie to wejście na wyższe limity to będzie formalność. Na razie najwięcej problemów sprawia mi ustalenie mojego calling rangu w zwykłej fazie push or fold oraz sytuacje icmowe, dotychczas grałem na czuja, ale już nad tym pracuję i z czasem będzie na pewno dużo lepiej. No i oczywiście volume, ale nad tym też już pracuję i wkrótce powinienem zwiększyć ilość stołów.

18h pokera, po prostu. W tym tygodniu będę miał do dyspozycji tylko 4 dni i to robocze więc ciężko będzie znaleźć więcej czasu.

Odpowiedz
Cytat

Siema Roma ;) mam nadzieję, że będziesz na bieżąco kontrolował bloga bo jesteś jedną z nielicznych osób które znam a które mają potencjał aby być w nieliczne grupie ludzi utrzymujących się z pokera i traktujacej go jak biznes. Jak najbardziej będę tu zaglądał i jeśli dam radę coś doradzał, choć 180 i P nie należą do moich ulubionych. Dobrze, że masz określone cele, to najważniejsze, i super ze mówiąc o pokerze nie myślisz tylko o grze ale też o nauce, bo o ile kiedyś uważałem to za niezbyt konieczne, to od ok roku mój światopogląd uległ calkowitej zmianie. Wg mnie nauka powinna zajmować przynajmniej 30% czasu poświęconego na poksa. Nie życzę Ci szczęścia, bo go nie potrzebujesz:)
Btw miotało mną jak szatan bo nagle po świetnym zeszłym roku na mojej ulubionej odmianie Hyper 20 4 -seats przestało mi iść, mimo tej samej A-Game. Ostatnie dwa miesiące to raz cash, raz MTT, SnG, nawet PL, i miedzy P
a 888 ale w końcu ustalilem sobie cel. Do konca czerwca katuję 888 cash na max NL4. PT 4 ustawiony optymalnie, działamy! Żebym nie miał co jeść, to kasy nie wypłacam jak to robiłem dotychczas. Trzeba iść do przodu a nie stać w miejscu ( czyli się cofać).pozdro!
PS. Zielona Góra tez gra w poksa. ;)

Odpowiedz
Cytat
forzanerazzurri
Poker Player

mam nadzieję, że będziesz na bieżąco kontrolował bloga bo jesteś jedną z nielicznych osób które znam a które mają potencjał aby być w nieliczne grupie ludzi utrzymujących się z pokera i traktujacej go jak biznes.

+1, masz potenszal, tak samo z reszta jak w d2 byłeś niezłym kozakiem, tak tutaj będzie podobnie. pracuj w hrc, rób review, znajdź sobie kogoś na podobnym poziomie i gwarantuje Ci sukces. polecam lekturę mojego 'bloga', teraz wartości merytorycznej już tam nie znajdziesz, ale zobacz jak to wszystko wyglądało żebyś nie musiał popełniać niektórych błędów itp.
pozdrawiam i trzymam kciuki!

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Dzięki Wam za ciepłe słowa :f_drink: cube18020, a ja Ciebie też znam? :)
Inter Twój blog już dawno przeczytałem, ostatnio nawet trzymałem kciuki za Twoje modelki :P
wczoraj i przedwczoraj siedziałem z hrc jakieś 8h+ i stworzyłem 2 ciekawe tabelki, a teraz przez 4 dni będę grindował, wszystko jest w jak najlepszym porządku. Gdyby nie praca do której muszę chodzić, bo potrzebuję na razie stałego źródła dochodu to pewnie bym siedział przy pokerze 12h dziennie - przy d2 się dało tyle taksować mułki to tutaj też się da :D Bardzo myślałem na weekend o współpracy z kimś i dosłownie dwa dni temu zakupiłem sprzęt, który mi w tym pomoże http://allegro.pl/show_item.php?item=5153455880 Tak więc BĘDZIE DOBRZE :] dajcie mi czas, a zobaczymy się przy stołach - i tego się będę trzymał, pozdro!

Odpowiedz
Cytat

Tak się składa ze mnie znasz bo gramy czasami live :) widzę konkretny zakupik :) oby tak dalej ;) ja na razie będę działał tylko z PT4 bo go w pełni jeszcze nie ogarniam a to podstawa

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Update #3
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 2646 hands / 66 sng
Zysk/strata: -$19,01
Aktualny bankroll: 265,45 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 3

Podsumowanie tygodnia
grane było 8h i nauki było z 12h, czyli w zasadzie tyle ile sobie założyłem. Plan wykonany, ale tydzień praktycznie w miejscu przestany. Ponad 8h robiłem dwie tabelki do uczenia się calling rangów, a i tak później stwierdziłem, że potrzebuję je przerobić i zamiast dwóch potrzebuję trzech czyli kolejne co najmniej 8h poświęcę na to w następnym tygodniu :P Tak czy siak plany były mało ambitne dlatego taki słaby wynik.

1. jeszcze nie wiem co będę w piątek robił, ale jak zostanę w domu to dorzucę 5h poksa :) czyli wstępnie 30 albo 35h. Zwiększam delikatnie godziny, dotychczas grałem tak, że odpalałem turnieje od 18 do 21 i sesję kończyłem gdzieś o 22, jednak takie sesje są dla mnie za krótkie i teraz będę odpalał turnieje godzinę dłużej.
2. dodatkowo mam zamiar w czwartek rozpocząć bieganie, a do tego czasu zapoznam się z literaturą na ten temat i jakiś plan sporządzę żeby to wszystko miało ręce i nogi. Poprzednim razem olewałem takie sprawy jak np. rozciąganie czy rozgrzewka i pod koniec odbiło mi się to lekką czkawką :)

Odpowiedz
Cytat
Crash0118
PokerStrategist

Sprawność fizyczna to podstawa w każdej dziedzinie życia. Dzięki niej człowiek lepiej pracuje umysłowo, fizycznie, lepiej śpi, lepiej trawi :D, ma lepszy nastrój! także bieganie to dobry pomysł :f_thumbsup: Pamiętaj jednak że dieta jest równie ważna, jesteś tym co jesz :)
Spoko blog, znasz swoje cele i je realizujesz, tak trzymać. Będę zaglądać :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Update #4
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 3992 hands / 101 sng
Typ gier: 90tki i 180tki turbo do 1$
Zysk/strata: -$30,31
Aktualny bankroll: 235,14 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 4

Podsumowanie tygodnia
gry było 14h i teorii było 20h, ale nie byłem jeden dzień w pracy więc zdecydowanie mogłem więcej czasu przy pokerze spędzić.
Tyle nauki cały czas, gdyż moja gra jeszcze nie jest jednolita i cały czas coś zmieniam, rozkminiam nowe tematy itp.
Zmniejszyłem liczbę stolików do 6, bo dodałem kilka tabelek na ścianę, z których korzystam w trakcie gry i bym nie ogarnął więcej stolików, na razie.
Bardzo mi się podobają zmiany na starsach, już wcześniej chciałem poluźnić moją grę, a te zmiany po prostu na mnie to wymusiły.
Próbuję znależć kompana pokerowego, ale na razie bez większego skutku.
Wynik finansowy tragiczny, ale mam duży BR więc nie odczuwam tego w ogóle, mindsetowo wszystko w porządku, co chwile mi łamią KK ale mam to w dupie, przy większym volume na pewno wszystko pójdzie do góry, także trzeba tylko grać.

Crash dzięki za posta i powiem Ci, że ja biegam ze względu na to, że się lepiej po tym rano wstaje, jestem wyspany i ogólnie 17 razy bardziej wypoczęty niż zwykle.
Pamiętam, że jak biegałem to rano wstawałem i byłem gotowy do pracy, kiedy przestałem biegać to po pewnym czasie znowu nie potrafiłem się wyspać. Na razie żadnej diety, nie mam czasu nawet o tym myśleć i chyba nie potrzebuję tego na razie. Byłem pobiegać w czwartek i jest lepiej niż myślałem. Forma nie spadła do 0 i ogólnie fajnie się biega tak więc jest zajebiście :P

1. 30h pokera i ani minuty mniej, bo to żal tak mało czasu przy tym siedzieć.
2. bieganie niedziela/wtorek/czwartek 3x po godzince :)

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Update #5
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 2619 hands / 66 sng
Typ gier: 90tki i 180tki turbo do 1$
Zysk/strata: -$18,25
Aktualny bankroll: 216,89 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 5

Podsumowanie tygodnia
9h gry, 19h teorii - poprawiałem tabelki do gry w fazie push or fold - szerzej będę pushował, bardziej tight będę callował (mam nadzieję, że przez jakiś czas nie będę już ich ruszał) między innymi dzięki temu rozdaniu.

Poker Stars No Limit Hold'em Tournament - 150/300/25 Blinds - 9 players - View hand 2687255
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: t2421
UTG+1: t2666
UTG+2: t3364
MP1: t3143
MP2: t5522
CO: t2595
BTN: t4118 1 BBs - VPIP: 46, PFR: 29, 3B: 22, AF: 0,0, Hands: 24
SB: t4830
Hero (BB): t5707

Pre Flop: (t675) Hero is BB with Q :spade: T :spade:
6 folds, BTN raises to t4093, 1 fold, Hero calls t3793

range przeciwnika oceniłem na 31.8%, 22+ Ax+ K6s+ KTo+ Q8s+ QTo+ J8s+ JTo T8s+ 97s+ 87s 76s widziałem jedną rękę wcześniej i agresywnie pushował, więc na pewno byłby w stanie tyle pushować, próbka mała, ale koleś wygląda na w miarę ogarniętego.
moje poprzednie tabelki pokazywały tutaj profitowy call z 21.0%, 22+ A2s+ A5o+ KTs+ KJo+ QTs+
3793/8561 = 44,3% equity potrzebuję co najmniej
z uwagi na duży stack i słaby playerpool dorzucam te minimalne 1% equity i equilab pokazuje mi call z 18.4%, 33+,A2s+,KTs+,QJs,A7o+,KJo+ i to jest mój nowy calling range vs taki typ gracza na takim stacku z tej pozycji
nie wyrzucam z jego rangu żadnych super rąk typu QQ+ bo tutaj często widzę, że kolesie napierdalają pusha za 15bb+ z top rangiem tak samo jak z bottom. Może będę to robił jak zobaczę, że gracze starają się wyciągnąć więcej value z lepszych rąk zamiast wrzucać je tak samo jak bottom.
Analiza każdego takiego przypadku zajmuje kupę czasu, więc jeszcze nie skończyłem tych tabelek, pewnie pojutrze zamknę temat.

Od przyszłego tygodnia nie gram 90tek za 0,5$, a w ich miejsce wrzucam 45tki za 1,5$. Średni BI podskoczy gdzieś z 0,6$ do 0,9$ co bardzo mi się podoba. W tej chwili mam jakieś 400 średnich bi w rollu więc śmiało mogę to grać.

Z jednym kolesiem z forum zaczęliśmy wspólnie analizować grę, jest to dla nas na pewno EV+ więc taka współpraca jak najbardziej mi się podoba. Jak ktoś gra turbiny, traktuje pokera z pasją i jest zaangażowany w to co robi i chciałby do nas dołączyć (na razie jest tylko nas dwóch, na siłę nikogo nie szukam) to zapraszam na prv.

Volume cały czas słabe, ale nic na siłę. Moja pokerowa droga idzie swoim rytmem i na duże volume jeszcze przyjdzie czas.

Bieganie idzie lajtowo, jutro o 6:30 rano będę biegał, bo potem po tym obżarstwie to z domu nie ruszę się na pewno :P

1. 30h pokera

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Update #6
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 3565 hands / 80 sng
Typ gier: 45tki 1,5$ / 90tki 1$ / 180tki 0,5$
Zysk/strata: -$27,95
Aktualny bankroll: 188,94 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 6

Podsumowanie tygodnia
12h gry, 12h teorii - bardzo mało, dramat. Mam teraz kilka problemów na głowie i trudno mi się gra przez to, dodatkowo starsy się sypią i zarówno wczoraj jak i dzisiaj nie grałem tyle co planowałem.

45tki 1,5$ to był fatalny pomysł, straciłem na tym dużo siana, roll spadł niebezpiecznie i powoli grałem scared money. Wróciłem potulnie na 0,5 i trochę oddało. Postanowiłem sobie wyznaczyć jakiś BRM i się go trzymać i na chwilę obecną coś takiego wymyśliłem:

#1 0-320 45/180 za 0,5$
#2 320-480 180tki za 0,5 i 45tki za 1,5 (avg bi = 0,8)
#3 80-600 45tki za 1,5 i 180tki za 0,5 (avg bi = 1,2)
#4 600-720 45tki za 1,5
#5 720-880 45tki za 1,5 i 180tki za 2,5 (avg bi = 1,8)
#6 880-1000 180tki za 2,5 i 45tki za 1,5 (avg bi = 2,2)

90tki wywalam całkowicie, bo nie ma na tym żadnego ruchu i czasami ciężko cokolwiek odpalić. Teraz mam w rollu 285$ więc będę cisnął 45tki i 180tki za 0,5$ dopóki nie wskoczę na następny lvl.

1. 25h pokera, a w tym SR ze wszystkich turków, w których dojdę do FT, kurs arcymastera sprzed 2,5 lat na temat cbetów i co najmniej 150 turniejów.

Odpowiedz
Cytat
Crash0118
PokerStrategist

Volume słabe mówisz...robię podobne i zaczynam się zastanawiać. Edukacja jest bardzo ważna ale ile można się edukować żeby wyjść z mikro gdzie sam wiesz jak jest. Przeglądam swoje SR na bieżąco i zdecydowanie z większości turniejów odpadam albo na flipach albo moja lepsza ręka vs. gorsza ręka przeciwnika i oczywiście board dla niego. Nie wkurwiam się ale wiadomo jakieś emocje są. Zauważyłem że gdy już nie chcę patrzeć na board przy moim allin i skupiam wzrok na innym stole to wygrywam, a gdy patrzę to mimo przewagi to przeważnie na turnie lub riverze pojawia się magiczna karta przeciwnika :f_biggrin: Głupie ostro ale działa :f_thumbsup:
Ale do rzeczy, zauważyłem na blogach kolegów z naszej społeczności że profit pojawił się gdy zwiększyli volume, niektórzy mniej np. do 40, a inni do np. 60. Na jakimś starym blogu jakiegoś polskiego wyjadacza wyczytałem jak wielokrotnie powtarzał że kluczem jest volume, volume i jeszcze raz volume. Może to jest sposób wyjścia z mikro a podwyższenie poziomu edukacji pojawia się gdy mamy do czynienia z większym gronem myślących przeciwników, u których przypisywanie range'u ma sens :f_biggrin:
Zebrało mi się na przemyślenia :D

Ogólnie zaje fajny blog i podejście do pokera pro! Ciśnij 0.5$ i wskakuj wyżej! Powodzenia :f_thumbsup:

PS zastanawiam się jak skonstruowałeś tabelki do call, od strony techniczniej jak to wygląda? Mieszczą się na jednej stronie A4? Myślałem że może też sobie takie zrobię ale nie wiem jak to wcisnąć na A4:f_biggrin: Oczywiście nie proszę o gotowca tylko poradę :)

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep Autor wątku
NHXeHep
Elite Grinder

Update #7
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 2222 hands / 50 sng
Typ gier: sng
Zysk/strata: $2,87
Aktualny bankroll: 191,81 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 7

i biorę urlop w MBC na 2 tygodnie czyli następny raport wrzucę prawdopodobnie 9-10 maja, teraz mam milion spraw na głowie i muszę je ogarnąć, bo grać po 100 turniejów tygodniowo nie ma sensu.

Odpowiedz
Cytat