Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Spróbujemy

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
302 Wyświetlenia
derus

Witam,

Stwierdziłem, że czas zacząć bloga. Nie ukrywam, że robię to głównie po to, żeby zmobilizować się do lepszej gry i wyjść z tiltu panującego od początku roku.

Obecnie walcze na Party Poker, ale tylko na czas wyrobienia bonusu 100$ i promocji Cash Machine, później przenoszę się na Pokerstars. Gram głównie 10 osobowe sity.

Cel jaki sobie postawiłem, chyba całkiem realny, to ugranie 400$ łącznie z bonusami do końca stycznia i z takim kapitałem startowym chciałbym zacząć przygodę na Pokerstars. Będe na bieżąco wstawiał ręce, uaktualniał wyniki i co tam jeszcze dobry blogger powinien robić :f_biggrin:

A więc zaczynamy, stan rolla : 46,85$

3 odpowiedzi
derus Autor wątku
derus

Głównie grałem sity 10 osobowe za 6$ i jakoś to poszło :)

Do wyrobienia bonusu 100$ zostało mi 246 Party Points także powoli się zbliżam, z promocji Cash Machine też liczę na około 50 dodatkowych $

Na pewno ROI nie powala :D
Ale przynajmniej forma hot :)

Bankroll 115,85$

Witaj :) polecam przeczytać artykuły o zarządzaniu bankrollem i pomimo chęci grać na niższych stawkach :D jak będziesz grał mając pare BI to zbankrutujesz wcześniej niż ci się wydaje , pozdrawiam

derus Autor wątku
derus

Przeczytałem, tylko biorąc pod uwagę, że Party nie rozpieszcza z ilością sitów (a właściwie nie ma innych poniżej 6$ nie turbo) to gram te za 6$. Gram tak od początku listopada i sobie jakoś radze także przed przejściem na pokerstars innej możliwośći nie widze :)

Stan rolla : 154,58$

Pozostało 120 Party Points do uwolnienia bonusu