Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spin'n'go 2015

159 Posty
45 Użytkownicy
35 Reakcje
15.4 K Wyświetlenia
thatsitme

Witam wszystkich! :welcome:
Jestem thats, lat 24 Wrocław.
Czas na poważnie podejście do tego naszego pokerowego świata. Zawsze lubiłem grać, najpierw były to gry, szczególnie sc1/2 teraz jest to poker.

Ostatnio grałem challenge BPC na 100k rąk w ciągu 21 dni za pierwszym razem jak ukończyłem to moje statystyki nie były jeszcze trackowane :coolface: Za drugim (który w sumie jeszcze trwa) stwierdziłem, że 6-maxy to jednak nie jest moja gra i będę grać Spiny bo są najbardziej podobne do mojej ulubionej odmiany hu ht :pokerface:

W wyborze utwierdziły mnie słowa 4 topowych graczy hu ht , że spiny są przyszłością :nh: Chłopaki założyli SmartSpin'a i mam zamiar się tam dostać _thumbsup:

Cele:
Pokerowo:
1) Dostać do SmartSpin'a, aktualnie mają zawieszoną rekrutację ale zrobię wszystko co trzeba żeby grindować razem z nimi
2) 160-200h w miesiącu na pokera.

Życiowo:
Czytam książki, aktualnie Paradoks szympansa
W wolnej chwili uczęszczam na uczelnię i szukam sposobu na zarobienie $$ _biggrin:
Lubię grać w squasha,tenisa stołowego i kręgle

Dziś:
Transferuje $$ z Paddy i zacznę od filmów z angielskiej sekcji na temat spinów.
Podbój zaczniemy od 3$ i dam im 10bi shot :)

Roll: 330

Odpowiedz
Cytat
158 odpowiedzi
leszczu7

10 BI i czy 100BI? powodzonka :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
thatsitme Autor wątku
thatsitme

10bi na shot 3dolarówek jak spadne te 10BI to będę cisnął jedynki dopóki nie będę miał na kolejny shot :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
02bub02
Odpowiedz
Cytat
thatsitme Autor wątku
thatsitme

Napisane przez 02bub02
Ciśniesz. :f_drink:

Tak zrobię, macie jakąś nową grupe na skype? jak grind?
Dostałem dziś wiadomość od SmartSpin'a, że mam rozegrać 1500 turków na jakichkolwiek stawkach i napisać @, no cóż tak zrobię myślałem nad zejściem na 1$ i grą na 4 stołach ale raczej zostane przy 3$ =)
Dziś pierwsze 30-40 meczy na 1 stole później grałem 2 do końca, gdybym miał jakiś sensowny gameplan, a nie typowa gra pod flow to pewnie dałbym rade rozegrać tego dużo więcej/lepiej :sorry:
Day 1

100/1500

Odpowiedz
Cytat
manuelos

.

Odpowiedz
Cytat
kuBakuDranski

Powodzenia :)

Odpowiedz
Cytat
alekzg

Witam, mógłbyś czasem skrobnąć coś ile razy udało się w trafić większą pulę. :)

Odpowiedz
Cytat
Bielanek

Życzę powodzenia :) Nie zwiększaj zbytnio ilości stołów. Na początku powinno się zdecydowanie grać na 1-2 stołach. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
thatsitme Autor wątku
thatsitme

Napisane przez kuBakuDranski
Powodzenia :)

Dzięki :f_drink:

Napisane przez alekzg
Witam, mógłbyś czasem skrobnąć coś ile razy udało się w trafić większą pulę. :)

Od dzisiaj zapisuje :f_drink:

Napisane przez Bielanek
Życzę powodzenia :) Nie zwiększaj zbytnio ilości stołów. Na początku powinno się zdecydowanie grać na 1-2 stołach. :f_thumbsup:

Dzięki, dwa są dla mnie optymalne na tą chwile :f_thumbsup:. Trzymajcie tam miejsce dla mnie! :D :s_drink:

Day 2
Stan 250/1500
W sumie spodziewałem się takiego wyniku z uwagi na to, że zapisywałem jackpoty i to jak mi w nich szło:s_ugly:
Zgodnie z prośba alekzg
3x30 (0)
10x18 (5)
19x12 (3)
w nawiasach wygrane

:gl: jutro

Odpowiedz
Cytat
pejas

.

Odpowiedz
Cytat
02bub02

Napisane przez thatsitme
Tak zrobię, macie jakąś nową grupe na skype? jak grind?

A dzięki. Nie wiem czy chłopaki coś grindują. Ja sam gdzieś od roku już mało gram. Teraz jak poczytam coś z teorii i z 2-3 razy w tygodniu pokręcę spinami 2 godziny to jest dobrze. :)
Mimo, że potrafią być mocno irytujące, to przyjemnie się gra, bo są bardzo soft. A przynajmniej ma <15 można duży edge zbudować postflop. Choć wyżej podobno też. :P Jest w tej grze na pewno spory potencjał i warto się szybko piąć po stawkach teraz.

Wydaje mi się, że nie musisz liczyć ile razy miałeś większego spina, tylko (przynajmniej w pt4) jest gdzieś stata prize pool, czy coś takiego, wystarczy wrzucić do raportu.

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

ta czerwona linia z ev to chyba nie dziala w hm2, z forum hm wynika ze dalej maja otwarty ticket o naprawe, podobno jesli nie wygrasz turka to hm2 nie wie jaki jest multiplier. Chyba jedyne na co warto zwracac uwage to chip ev won i sobie liczyc chipev/game i z formulki oczekiwane roi dal danego winrate

Odpowiedz
Cytat
02bub02

Albo zrobić custom statę od liczenia ROI. W HM2 można chyba też swoje staty robić?

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

nie wnikalem, ulomny program i uzywam hm1 do tej pory gdzie sie tylko da (na spinach lipa ;/)

wniknalem i "Creating Custom Reports is not possible in HM2"

Odpowiedz
Cytat

jak dalej ida spiny? powodzenia, ja probowalem ale poleglem

Odpowiedz
Cytat
thatsitme Autor wątku
thatsitme

Napisane przez 8dyb8
ta czerwona linia z ev to chyba nie dziala w hm2, z forum hm wynika ze dalej maja otwarty ticket o naprawe, podobno jesli nie wygrasz turka to hm2 nie wie jaki jest multiplier. Chyba jedyne na co warto zwracac uwage to chip ev won i sobie liczyc chipev/game i z formulki oczekiwane roi dal danego winrate

Napisane przez 02bub02
Albo zrobić custom statę od liczenia ROI. W HM2 można chyba też swoje staty robić?

Ponoć można jak się kupi notecaddy w podstawowej wersji się nie da =)
W chipsach znalazłem taki wykres

gdzie znajdę tą formułkę do liczenia ? ?(

Odpowiedz
Cytat
kerieone

.

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

Odpowiedz
Cytat
thatsitme Autor wątku
thatsitme

Napisane przez 8dyb8

Dzięki _drink:
Wczoraj wieczorem brakło neta więc nie rozegrałem tyle ile bym chciał _mad:
Day 3
331/1500
7x18 (4)
16x12 (5)
Najnowsza aktualizacja hm'a sprawiła,że statystyki do spinów już całkiem nie działają według nich wygrałem ~ 160$ :D

Odpowiedz
Cytat