Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SnG Challenge!

29 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,233 Wyświetlenia

Witam,
Mam na imię Damian. Przygotowałem dla siebie challenge w turniejach SnG na platformie Pokerstars zatytułowany" from zero to hero". Tytuł banalny, pewnie powielony ale mam nadzieję że zmaterializuje się w trakcie kontynuacji wyzwania a fakt że zaczynam od 0 $ oddaje charakter wyznaczonego zadania.

http://www16.zippyshare.com/v/68217565/file.html

W pokera gram od kilku lat i od kilku lat jestem totalnym fiszem! Ukleją która pływa bez celu w mętnej wodzie.
Pragnę to zmienić i zostać przynajmniej drapieżnikiem. Na początek może być jakiś okoń, szczupak. A jeżeli prądy będą pomyślne to wypłynę na głębsze wody.

http://www16.zippyshare.com/v/42140935/file.html

Pracuję średnio 6dni po 7h w tygodniu, nie traktuję pokera zawodowo a samo wyzwanie będzie dla mnie przygodą. Uważam że okres który poświęciłem na granie powinien być efektywniejszy dlatego całkowicie spróbóję zmienić swoje nastawienie i zacząć działać w kontrolowany sposób. Wiąże się to z odnalezieniem balansu, zdrowej harmonii pomiędzy praca zawodową, osobistym rozwojem, przyjemnościami i grą pokera. Texas holdem jest dla mnie kolejną pasją którą chcę rozwijać.

Czytając wpisy aktywnych blogerów dostrzegam u nich progress nie tylko umiejętności pokerowych ale również każdej dziedziny w której wyznaczają własne cele. Z tego powodu zdecydowałem się na prowadzenie bloga. Mam nadzieję że nie zabraknie mi wytrwałości i konsekwencji a sam blog będzie dla mnie wsparciem w postaci motywacji, rozwijaniu skilla ciekawych dyskusji, nowych znajomości i przede wszystkim pozwoli mi kontrolować założenia związane z challengem. Będę wdzięczny za wszelkie porady i wskazówki i bardzo proszę o podrzucanie wszelkich niezbędnych materiałów które pomogą mi w rozwoju. Dodam,że nie posiadam doświadczenia w prowadzeniu blogów oraz talentu do pisania więc nie oczekujcie literackich fajerwerek. W miarę możliwości postaram się zaangażować tak bardzo na ile pozwoli mi mój napięty harmonogram. Na razie nie będę pisać więcej o sobie, niech treść skupi się głównie wokół pokera.

FROM ZERO TO HERO

Platforma: Pokerstars
Nickname: kwachu1988dk
status: Chrome

Z faktu, że nie posiadam żadnych środków rozpoczynam od grania Freerollów. Posiadam tickety do $100$ Privilege Freeroll oraz 40 FPP które przeznacze na 2 buy-iny do Freerolli BronzeStar. Nie posiadam żadnych programów trakujących, po osiągnięciu wyznaczonego celu zamierzam zainwestować w wszelkie niezbędne narzędzia pokerowe.

part 1

Start: 22/09/14
Deadline: 24/12/14
Początkowy Bankroll: 0$
Cel finansowy: 500 $

BRM: 100 buy-in for limit

level 1 - 0.10$ 360T
level 2 - 0.50$ 360T

Volume: 1K SnG na miesiąc ( na więcej nie mogę sobie pozwolić ;))

Cele krótkoterminowe:

:diamond: Będę przestrzegał zasad BRM !
:diamond: Blog
:diamond: Uzbieram $$ i zainwestuje w :
-konieczne narzędzia pokerowe (PT4, HRC,ICMizer,UR, etc.)
-lekcje u bardziej doświadczonych graczy
-status na strategy
:diamond: Będę pogłębiał swoją wiedzę i szlifował umiejętności
-podstawy SnG
-analiza rąk, ocena rozdań
-video, treningi
-dostępne metariały, etc.
:diamond: Mindset
:diamond: Organizacja stanowiska, sesji i planowanie czasu gry
:diamond: Konto i karta skrill lub netteller
:diamond: Wykorzystam przygodę z pokerem do nauki języka angielskiego
:diamond: Balans pomiędzy sprawami służbowym, priorytetami,pokerem

part 2

level 3 2.50$ 180T

Start: 1/1/15
Deadline: 23/4/15
Bankroll : 350$
Cel finansowy: 1 000 $

:club: Będę przestrzegał zasad BRM!
:club: Blog
:club: Stabilizacja na limicie
:club: Nauczę się efektywnie korzystać z programów trakujących oraz pozostałych narzędzi pokerowych
:club: spróbuję zwiększyć volume
:club: Trwały progress umiejętności
:club: Wykreowanie solidnego grindera SnG
:club: min. złoto na Pokerstars

part 3

Jeżeli wszystko będzie szło w dobrym kierunku będę atakować wyższe limity.Na bieżaco wyznacze kolejne zadania.

level 4 8$ 180T
level 5 15$ 180T :DD
level 6 30$ 180T :DD

Cel finansowy(końcowy) : 10 000$
Deadline: 24/12/15

Cele odległe :
:heart: MTT

Zachęcam do odwiedzania i pozdrawiam! :fdrink

Odpowiedz
Cytat
28 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

sry, za problemy techniczne ;d

Odpowiedz
Cytat
Zoom32r

Pierwszy post został usunięty na prośbę autora

// Zoom32r

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Trzy rzuty kostką i udało się trafić "szóstkę" . Po rozegraniu trzech freerolli uzbierałem 11 BI na 0,10$ 360 T. :coolface:
Pierwsza sesja rewelacja! shipek :D a więc challenge uważam za otwarty. Cieszę się, że już po pierwszym dniu mogę rozpocząć grind :challenge

http://www38.zippyshare.com/v/78436285/file.html

Planuję rozpoczynać sesję ok. 22. 3 h grania musi mi wystarczyć. Między 20 a 22 czas na uzupełnianie wiedzy. Harmonogram dnia pozwala zajmować się pokerem tylko w tych godzinach. Jestem zadowolony ze startu mam nadzieję że teraz tylko będę nabierać prędkości.

BR : 11.66 $

Przy okazji proszę o porady odnośnie materiałów które warto przejrzeć na początek mojej przygody z wyzwaniem SnG, podstawy ogarniam więc może być coś bardziej rozszerzonego.

Sposobem na zaczęcie jest skończenie mówienia i podjęcie działania.

Walt Disney

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Siema!

Widzę, że blog cieszy się dużą popularnością ! :milord:

Spoko, dalej robię swoje.
Dzisiaj uzupełniałem wiedzę z zakresu Mindset. Trenowałem optymalne przygotowanie do sesji. Dobra organizacja przed daje więcej pewności siebie i pozwala mi lepiej wejść w grę. W przeszłości miałem problemy z koncentracją i utrzymaniem A-Game w dłuższym okresie. Fejsy,Srejsy itd. kradły value. Teraz odchodzę od pierdół i staram się w 100 % kontrolować swój stan emocjonalny w trakcie i skupiać się wyłącznie na sesji. Dostrzegam różnicę ;) Do tego uzyskałem dostęp do "The Mental Game of Poker" Jareda Tendlera. Będzie to pierwsza książka w języku angielskim którą zamierzam przeczytać :challenge Szlifowanie tego języka wchodzi w range dzałań związanych z challengem. Do tego Lee Nelson "Zagrajmy w Pokera" już w polskiej wersji. W najbliższym czasie nie będę się nudzić :)

Do tej pory rozegrałem ok. 60 SnG. Zbliża się weekend także w Sb wieczór i Ndz będę mógł zwiększyć volume.

BR: 14,44$

Pozdro! :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
astapl

siema kumplu :)

podziel sie wygranymi z 888, tam już masz co pokazać, bo przecież od wczoraj w poksa nie grasz :)
będą notatki z książek? jestem ciekaw co tam słychu jak i pewnie sporo osób

dobry cytat, pozdro i powodzenia w challangu! :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Siemanko! ;D

Dzięki ! Przyda się :fdrink

Ósemki, stare dzieje! tak dawno że już nie pamiętam :P

Od tamtych czasów poziom tak skoczył że ślimacze się na micro a w k* nauki przede mną :D
Tak, pilnie sporządzam notatki i uważnie staram się wprowadzać wskazówki do mojej gry. Powoli widzę postępy, naprawdę dużo przede mną. Na razie głównie pracuję nad Mindsetem i eliminacją leaków.
Lee Nelsona przeczytałem w jeden dzień, spoko lektura. Typowe utrwalenie wiedzy, takie rozszerzone podstawy a Jareda Tendlera zacząłem i dosyć często muszę używać translatora ;P

Asta, wielkie propsy za rzucenie fajek! Pełen respekt :milord:
A pokerowo to już wyższy poziom , wielkie graty :nh
Trzymam dalej za Cb kciuki i życzę tłustych wyników. Niedługo wskoczysz na haj stejki i będziesz miażdzyć ogórków!
Wielkie pozdro dla Cb, M. Mańka i Majki :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hehe, jak można się domyśleć przyczyną braku braku wpisów i konsekwentnie prowadzonego bloga jest oczywiście brak realizowania zadań które sobie wyznaczyłem :facepalm:

Moja samodyscyplina do pokera kuleje jak gajowy Gugała czy też dr House.

pisanie postów jest dla mnie EV+ nawet jak nikt tego nie czyta;DD przecież robię to dla siebie! a wszystko co dla mnie jest jest a + jest dla mnie na + Pałlo Kołeljo. Dlatego trzeba cisnąć temat! musi się w końcu udać _cool:

Wariancja na mikro często jest irytująca ale to przecież urok gry, zaakceptowałem ją i nie boli mnie pejcz bedbitów, ale kurewsko głupie podejście do BM bo na ch męczyć się robiąc na 0.10 $ 360 T 200 BI i rejestrować się do Sunday Storma czy the Bigów bo akurat mam ochotę pograć MTT i połudzić się że będzie shipek :D
W taki o to czarodziejski sposób ciągle hamuje swój pokerowy rozwój i przede wszystkim wyzwanie które sobie rzuciłem. Kompletnie nie trzymam się najważniejszej zasady dla mnie i nie przestrzegam BM ! a to przecież fundamentalny priorytet mojego wyzwania :ayfkm:

Cóż czas dalej pracować nad minsetem, do deadline jest jeszcze troche czasu. Jeśli nie zrealizuje części I challengu to dam sobie spokój i znajde inne hobby. Póki co cieszę się że ruszyłem dupę i od kilku dni regularnie grinduje te 0.10$. Czuje duże edge na mikro i pewnie kwestią czasu będzie level up jeżeli ostro wezmę się do roboty. Na razie BrejkIvent.
Po analizie kilku sesji wiem że gram solid B-Game. Muszę na razie zmniejszyć volume na miesiąc i ilość stółów na sesje, przy 14 tejblach gram jak automat a najlepsze prawidłowe A-game i ROI osiągam przy 6-8 stołach.

Nadal mam dużą motywację i wierzę żę jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa. Miast suchego grindu czas na eliminację złych nawyków. Od zaje... pracy przede mną. Toczę się na razie jak porobiony ślimak na route 66. Czas zmienić bolid! Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
Krris

Ja czytam :D gl

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Siema stratedżi !

Na razie skupiony jestem na zdobywaniu wiedzy i podejmowaniu jak najwięcej prawidłowych decyzji przy stole. Lepsze wyniki wkrótce się pojawią a cierpliwość i ciężka praca zostanie wynagrodzona!
Najprawdopodobniej uruchomiłem w sobie jakiś tryb GódMołd i zmieniam systematycznie złe nawyki. Od kilku dni przestrzegam BM ! :coolface: optymalnie zarządzam swoim kapitałem przez co mam większy komfort psychiczny podczas sesji. Nie gram SkeryManej a i założenia mojego wyzwania są realizowane. Czuje się z tym spoko, różnica jest olbrzymia i polecam każdemu kto ma/miauu problemy z Majnd333. Sama analiza przed sesją daje konkretnego kopa. Wiedziałem że popełniam błędy ale nie wiedziałem że jest ich aż tak dużo a to że zacząłem skupiać się tylko na prawidłowo podejmowanych decyzjach a nie na $$ w rollu jest dla mnie czymś nowym. Jest inaczej, jest lepiej.

Chcę również połączyć mój pokerowy challenge z sportowym wyzwaniem które już zacząłem realizować.
Mianowicie,
wychowałem się w duchu rywalizacji sportowej. Pewnie dlatego tak bardzo lubię grać w texas holdem :sdrinkm. Jeśli porównać te dwie odrębne dziedziny, znajdziemy na pewno mnóstwo analogii. Jak ktoś mądry powiedział, w sporcie talent to zaledwie 1% natomiast 99% to ciężka praca i w bardzo ogólnym tłumaczeniu to są dwie rzeczy które składają się na sukces. Oczywiście podobnie jest w pokerze, zresztą każdy z prosów odpowiadając na pytanie, jak znalazł się szczycie?? odpowie podobnie. Praca, ciężko zapierd... na to ! etc. Nie jest tez tajemnicą że trening sportowy czy też pogłębianie umiejętności pokerowych oparte są na odpowiednio przygotowanym planie, reżimie który eliminuje wady a zalety wysuwa piedestuje. Podam przykład Krystyny z Realu którego nie trawiłem. 7lat temu czarował zwodami, techniką użytkową, zwinnością i talentem natomiast jego lamentowanie i "babska" delikatność w połączeniu z żelikowatą aparycją odrzucały nawet najwierniejszych fanów i nie czyniły z niego kompletnego zawodnika. Postęp i tytaniczna praca jaką włożył w siebie sprawiły że dziś jest prawdziwym rzeżnikiem! Jestem pod wrażeniem jego umiejętności. Miażdzy pod względem statystyk i apeluje do miana jednego z najlepszych piłkarzy w historii! :truestory:

Uwielbiam również odnosić się do kariery Michaela Jordana. Air Jordan, człowiek który potrafił latać! Niesamowity sportowiec który udowodnił że niemożliwe nie istnieje. Powiedział kiedyś :

Ponosiłem porażkę za porażką to dlatego odniosłem sukces

Jest przykładem na to że nie można się poddawać. Trzeba walczyć o swoje a jak nie wychodzi spróbować jeszcze raz, tylko w inny sposób.

Podobnych przykładów jest mnóstwo : Usain Bolt, LeBron James, Tony Hawk, Adam Małysz wszystkie przykłady pokazują nam że sukces jest na wyciągnięcie ręki i to od nas zależy czy po niego sięgniemy. Wiara, determinacja, pot i łzy i ukierunkowanie na osiągniecie zamierzonego celu od tego się zaczyna. Samodyscyplina i konsekwencja w wykonywaniu działań które pozwalają nam wchodzić stopień po stopniu na szczyt. Nic nowego nie odkryłem pisząc tego posta i oczywiście nie wychylam się jako wszechwiedząca anielka :D To moje spostrzeżenie z perspektywy tego co zaczynam rozumieć i odczuwać zmieniając swoją mentalność jak na przykładzie mojego wyzwania z SnG. Praktycznie każdy z nas o tym wie jaka jest cena sukcesu, szkoda że szybko rezygnujemy ze swoich marzeń i przestajemy o nie walczyć.

Skąd pomysł na posta! a no stąd, że chciałbym wykorzystać prowadzenie bloga do kolejnego wyzwania które sobie wyznaczyłem. Nie chcę odnosić się tylko do samego pokera, to mogłoby być nudne. Zwłaszcza że od początku nie mam rewelacyjnych wyników a sam zaczynam jako gracz mikro, od mega podstaw i na pewno nie jestem zaawansowanym pokerzystą. Po cichu również liczę na feedback i tłuste hejty! to zawsze mnie dodatkowo wzmacnia :D

Dobra, ale trzeba napisać co to za wyzwanie ?! :D
hehe, ok a więc 7 dni temu po raz drugi skręciłem kolano. Pierwszy raz pół roku wstecz podczas mistrzostw polski w Futsalu. Rybnik, jeden z najgorszych dni w życiu, zwłaszcza że do sportu wróciłem po 4 latach przerwy i po dłuższym okresie przygotowań i treningów osiągnąłem bardzo dobrą formę. Dobrze że wieczorem znieczuliliśmy się z drużyną w jednym z klubów. To znacznie poprawiło mi humor. AA i macie naprawdę szworne dziołchy ;D
Po miesiącach rehabilitacji, nie mogłem się doczekać aż znów zacznę kopać się po czole ;) Udało się, wróciłem i
wydawało się że kontuzja wyleczona, wydawało się ;/
Powtórka z rozrywki! Niestety powrót do sportu nie był dla mnie udany! Do 20 roku życia aktywnie uprawiałem piłkę nożną z dobrymi osiągnięciami i aspiracjami na coś więcej. Jako piłkarz nożny, nie "piłkarzyk" hehe daleko mi było do tego wizerunku, doszedłem do poziomu 2 ligi polskiej! dla mnie to sukces. Karierę przerwała choroba która wykluczyła mnie na 1.5 roku z treningów. Pózniej zaczął się okres studencki, a co za tym idzie wiadomo ; DD epickie melanże! w większości legendarne przygody itd. itd... trwało to trochę za długo ale niczego człowiek nie żałuje ! :DD :coolface:
Sport zawsze dawał mi olbrzymią radość i przede wszystkim wolność! zwłaszcza że praktycznie wychowałem się z piłką u nogi. Wykształciłem charakter, nauczyłem się rywalizacji, szacunku do przeciwnika. Sport pokazał mi jak wygrywać z pokorą i przekrywać bez urazy. Zaniedbując mojego sportowego ducha czułem że czegoś mi brakuje i na pewno zapomniałem czego przez lata ta dziedzina mnie nauczyła. Dlatego teraz wiem że mimo przeciwności chcę jak najszybciej się wykurować i czuć buzujące w moim organizmie, pobudzone hormony szczęścia, aktywnie uprawiając sport. Na pewno ciężko będzie wrócić do piłki nożnej, nie wiem czy odzyskam prawidłową ruchomość stawu kolanowego. Stąd wyzwanie związane będzie z inną dyscypliną. W najbliższy poniedziałek jadę do kliniki w Poznaniu żeby usłyszeć ostateczną diagnozę i wyznaczyć termin operacji. Po wizycie na pewno będę wiedzieć ile potrwa okres rehabilitacji i terminowo wyznaczę sobie konkretne działania.

Cel końcowy: Przebiegnę maraton ! tak! zawsze podświadomie chciałem to zrobić. Uważam że to idealny cel dla mojego sportowego wyzwania. To tylko 42 km hehe 2 lata temu robiłem w tygodniu taką kilometrówkę latając na grube imprezy :D :nh

Wstępnie okres rekonwalestecji ma trwać 9 miesięcy.
Póki co poruszam o kulach i jestem oklejony KinezjoTejpami (plastry dynamiczne)

przede mną :
1. Diagnoza, operacja
2.Operacja
3.Rehabilitacja
4.Trening
-ćwiczenia propriocepcji ( i tu jeśli ktos ma jakieś doświadczenia to proszę o porady)
-koordynacja ruchowa
-wzmocnienie stawów
-siłownia
-bieżnia
-półmaratony
5.Maraton (wybiorę na dniach miejsce i imprezę, muszę mieć dokładną diagnozę i punkt odniesienia)

rzecz jasna, zmiana stylu życia, złych nawyków i diety!

Przy okazji otrzymuje więcej czasu na sprawy związane z pokerem, w tej przygodzie również pragnę osiągnąć więcej.
Motywacji i wiary mi nie brakuje! Mam nadzieję że podołam moim wyzwaniom. Każde z nich ubarwia moje życie.Mając świadomość jakim cudem zostaliśmy obdarowani nie zmarnuje żadnej z chwil mojego życia i chcę walczyć o swoje marzenia! Do dzieła Damian! :challenge

wielkie pozdro! :sdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czas na drobne podsumowanie. Challenge trwa trochę ponad miesiąc. Zamiast stopniowo piąć się w górę to lecę na mordę w dół! Jak już wcześniej wspominałem wiąże się to z szotowaniem MTT co znacznie uszczupliło mojego rolla :facepalm:

-
:spade: nie przestrzegałem BM
:spade: volume <1000K SnG
:spade: tiltowanie
:spade: szoty! ;/

+
:heart: rzeczywiście przyłożyłem się do nauki

Co z tego skoro solidne dni zamieniałem na idiotyczne odejścia od działań związanych z SnG wyzwaniem. Jestem trochę zły na siebie bo wiem że uda mi się jeżeli zmienię podejście. Pracuje cały czas nad tym i efekty przyjdą. Uważam jednak, że dobrze się stało ! Dostałem wpier**** i dzięki temu wzmocniłem w sobie świadomość że w pokerze nie ma drogi na skróty. Muszę na pewno zacząć przekładać zdobywaną wiedzę na praktykę. Dalej pracuję nad swoim mindsetem i wiem, że najbliższe dni będą przełomowe.

BR : -28$

Po za tym byłem w Poznaniu. Ortopeda w klinice po USG stwierdził że diagnozę postawi dopiero jak zrobię rezonans. Taka sytuacja, nasza służba zdrowia zamiast leczyć to zabiera zdrowie. Możliwe że wszystkie badania będę musiał pokryć z własnej kieszeni. Na eneffzet nie ma co liczyć a kolejki są na najbliższe 10 lat:D
System opieki zdrowotnej w naszym kraju jest chory ! Zresztą tak jak cała reszta, nie ma co się dziwić jak nieogar klęczy przy korycie.
A może uda nam się to zmienić ?? Polecam :

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Listopad ! :challenge

:diamond: Volume: 1.5-2K na 0.50$ 360 T/180T potrzebuję miarki żeby zorientować się jakie ROI wyciągne na 0.50 $
:diamond: eliminacja leaków
:diamond: silver na PS
:diamond: ICM, etc.
:diamond: inwestycja w PT4, HRC
:diamond: modelowanie grindera, mindset

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

uptade

0.50 $ 180T/360T : 200 rozegranych SnG

ROI na poziomie -0,2 % :heart:

póki co miażdzę , hajstejksy is coming.

Od początku challenge : -70 $

także wszystko idzie w dobrym kierunku, haha Gus Hansen ?? :challenge

Jestem po kilku prywatnych treningach z mentorem a zarazem moim idolem Adamem. Dostrzegam trwały progres w rozwoju mojego skilla. Nauczyłem się również korzystać z mega oprogramowanie SnG Wizard DELUXE którego każdemu polecam

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jak podsumowałem początki z SnG challenge same granie turniejów SnG pozwoliłoby mi mieć BR w widełkach 80-100 $$.Także spokojnie mógłbym grindować 0,50 $. To przykre że kolejny raz hamuje ten proces. Zachłanność na szipek w MTT mnie poskromiła. Sporo pracowałem nad mindsetem, jednak nie wdrożyłem wielu prawidłowych zachowań do swojego pokertime jako nawyk.
:facepalm:

Czas na odrobinę wolnego od poksa. Muszę zająć się sprawami służbowymi i uczelnią. Nie składam broni, do końca roku jeszcze trochę czasu.. :challenge

W tym tyg. wróciłem do treningów. Ostatnie tyg. po kontuzji to totalne nerdzenie na chorobowym :truestory:
Znudziło mi się już lenistwo a że okleili mnie taśmami wspomagając ruchomość stawu, mogę sobie pozwolić na lżejsze ćwiczenia na siłowni. Na początek 2 tyg. ogólnorozojowego treningu, na pewno muszę przygotować organizm do wzmożonego treningu. Za pewne wezmę udział w Bodybuilding challenge. Zastrzyk pozytywnych hormonów bardzo dobrze wpłynie na mój mindset.
Odnośnie kontuzji to już wiadomo że nie uniknę operacji. Rzepkę w stawie kolanowym zastąpi implant. Czekam ciągle na rezonans żeby potwierdzić diagnozę i ustalić datę zabiegu.

Nawet jeżeli ponosiłem ostatnio sporo porażek co jest prawdą, to trwale szukam nowych rozwiązań. Nie poddaję się i próbuje kolejny raz. W tym trudnym czasie czuję że "coś" się zmienia, kreuje się ów "coś" nieznanego, lepszego i mimo upadków dalej idę do przodu.Będę walczyć o swoje marzenia! jestem cierpliwy i przekonany że osiągnę sukces.

Pozdrawiam :fdrink

Odpowiedz
Cytat
psychonauta

dawaj dawaj nie przestawaj, fajnie sie czyta. A propos maratonu to nie 42km, a 42.125km uwierz te 125 metrow robi roznice :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dawaj dawaj nie przestawaj, fajnie sie czyta. A propos maratonu to nie 42km, a 42.125km uwierz te 125 metrow robi roznice

hehe dzięki wielkie :f_thumbsup:
Niedługo pewnie przyjdą jakieś wyniki i pojawią się grafy, będzie ciekawiej.
wierzę ! ;)
Pozdrawiam :fdrink

Odpowiedz
Cytat
psychonauta

ale pierdyknalem dopiero zobaczylem. Maraton liczy 42.195 a nie 125. No nic : )

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hehe luzik, ostatnie 70 m sprintem :challenge

Odpowiedz
Cytat
Psychopata

Ciśnij, niedługo dostaniesz 10$ dolców ze Stellara :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ciśnij, niedługo dostaniesz 10$ dolców ze Stellara

Dostałem, ale chciałem uczynić trochę dobra jak Robin HUD. Zabrałem starsom i oddałem biedniejszym przy stołach ;D liczę na karmę hehe :coolface:
A Ty co grindujesz ??
Jak podskoczę ze sklisem będę potrzebował kompanów do analizy i wspólnych treningów.

Odpowiedz
Cytat