Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Scibek's Story

181 Posty
52 Użytkownicy
3 Reakcje
7,946 Wyświetlenia
scibek Autor wątku
scibek
Legacy Member

A wrzesień zaczynam 6cioma FT ze 180 i 624$:fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
scibek Autor wątku
scibek
Legacy Member

Siema :O

Nic nie piszę bo za bardzo nie ma o czym. Zamiast pisać wziąłem się we wrześniu za solidny grind(w końcu!) :fuckyeah. Zaczęło się znakomicie,a następnie zaliczyłem jak narazie nabardziej bolesnego swinga na -1200$, co na rebuych jest oczywiście niczym,jednak taka kwota za pierwszym razem boli _ugly:

Oczywiście zgodnie z zasadą że poker wygrywającym zawsze oddaje postanowiłem że machnę sobie dziś sesję na +1k$ i tym sposobem wrzesień już na lekki + =)

Powoli staram się też rozplanowywać czas na zaczynający się rok akademicki, który będzie dość ciężki bo będę musiał połączyć sporo ważnych spraw ze sobą i gdzieś wcisnąć pokera.

Na koniec ręka tygodnia z dzisiejszego biga 11$

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4850569_68E0AC4DA6

Z Fartem, Scibson!

Odpowiedz
Cytat
scibek Autor wątku
scibek
Legacy Member

Chyba nigdy nie będę opuszczał niedziel. Zauważyłem, że tego dnia gra idzie mi znakomicie. Dorzucam wtedy do 180tek około 15mtt o łącznej wartości ~~150$. Mimo że mtt nie siada to moje sitki wchodzą znakomicie, ostatnio 900$ dziś 700$ =). Był deepek w H55$ ale skończyło się na min cashu, dobre i to.

Do goldstara już tylko 680vpp, więc w końcu powinienem się wyrobić :f_cool:

Dziś taka oto raczka mi się przytrafiła. Ziomuś zły moment wybrał. Im so sorry :(

Odpowiedz
Cytat
przemol841RNMD
Legacy Member

jest run!! pozdrowki!

Odpowiedz
Cytat
scibek Autor wątku
scibek
Legacy Member

Honey look! It's getting bigger and bigger!*

*początek przygody na 3.5+R

Odpowiedz
Cytat
scibek Autor wątku
scibek
Legacy Member

I Tyle w temacie :pokerface: :pokerface:

W końcu musiało.

Odpowiedz
Cytat
Bicek
Oldschool Grinder

:nh

Odpowiedz
Cytat
mrowamrowa
PokerStrategist

Graty, graty ;]

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat
Certh
Oldschool Grinder

Odpowiedz
Cytat
stylpodmiejski
PokerStrategist

Gratz Scibku, dzięki shipowi zainteresowałem się Twoim blogiem, nawet nie wiedziałem że prowadzisz :) Poświęciłem chwile w pracy i cały przeczytałem. Będę częściej zaglądał. Miło widzieć że ziomek z Basketonu wziął się porządnie do roboty.
Btw. Double Chance nie jest taki straszny :) re-buy też miły bo na wariatach można się nabudować. Typowych freezoutów już raczej nie ma, bo nikt nie chce kończyć turek o 20 :) Jak będziesz w LBN to przyjdź w końcu i nie wymyślaj.

Odpowiedz
Cytat
scibek Autor wątku
scibek
Legacy Member

Arek, dzięki za posta!. No faktycznie,udało się w końcu coś urwać. Nie jest to wprawdzie jeszcze szczyt moich marzeń,ale cel w postaci wygrania 4 cyfrowej kwoty został osiągnięty

Odnośnie turniejów w lublinie - planuję wybrać się na LSOP(Lublin Series of Poker) i zagrać parę eventów, więc napewno się zobaczymy !! :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Gratuluję fajnego wyniku, upór się opłacił _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
belsoNq
Legacy Member

odezwij sie na tym skypie ; p

Odpowiedz
Cytat
scibek Autor wątku
scibek
Legacy Member

Witam!

Tak to u mnie bywa w charakterze, że jak nie mam ochoty pisac to nie odezwę się 2 miesiące, ale czasem mnie coś najdzie i machnę posta :fuckyeah.

Wraz z kolegą z 3.5R Ninusem postanowiliśmy że kupimy nowy Monitor Samsung. Dziś przyszło moje złotko _love: _love:. Prezentuje się świetnie. Początkowo chciałem zrezygnować ze starego monitora ale tak sobie pomyślłem że przecież warto przetestować nowe możliwości na pełnym hardcorze! :fuckyeah

DEAL WITH IT

Odpowiedz
Cytat
mrowamrowa
PokerStrategist

Na LSOPach panie miałeś być :D

Odpowiedz
Cytat
scibek Autor wątku
scibek
Legacy Member

Swing na 1.5K zniweczył moje plany

Odpowiedz
Cytat
dexter182B
Oldschool Grinder

nic tylko grać _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
ninusss
Oldschool Grinder

cudo :f_love:

Odpowiedz
Cytat
stylpodmiejski
PokerStrategist

Polish Poker Championship wisi :) Pamiątka z Białegostoku zapewne :D Fajny trip był. Dobre ustawienie, dobrze że starego się nie pozbyłeś, masz więcej możliwości.

Odpowiedz
Cytat