A wrzesień zaczynam 6cioma FT ze 180 i 624$:fuckyeah
Siema
Nic nie piszę bo za bardzo nie ma o czym. Zamiast pisać wziąłem się we wrześniu za solidny grind(w końcu!) :fuckyeah. Zaczęło się znakomicie,a następnie zaliczyłem jak narazie nabardziej bolesnego swinga na -1200$, co na rebuych jest oczywiście niczym,jednak taka kwota za pierwszym razem boli ♠_ugly:
Oczywiście zgodnie z zasadą że poker wygrywającym zawsze oddaje postanowiłem że machnę sobie dziś sesję na +1k$ i tym sposobem wrzesień już na lekki +
Powoli staram się też rozplanowywać czas na zaczynający się rok akademicki, który będzie dość ciężki bo będę musiał połączyć sporo ważnych spraw ze sobą i gdzieś wcisnąć pokera.
Na koniec ręka tygodnia z dzisiejszego biga 11$
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4850569_68E0AC4DA6
Z Fartem, Scibson!
Chyba nigdy nie będę opuszczał niedziel. Zauważyłem, że tego dnia gra idzie mi znakomicie. Dorzucam wtedy do 180tek około 15mtt o łącznej wartości ~~150$. Mimo że mtt nie siada to moje sitki wchodzą znakomicie, ostatnio 900$ dziś 700$ =). Był deepek w H55$ ale skończyło się na min cashu, dobre i to.
Do goldstara już tylko 680vpp, więc w końcu powinienem się wyrobić
Dziś taka oto raczka mi się przytrafiła. Ziomuś zły moment wybrał. Im so sorry
Gratz Scibku, dzięki shipowi zainteresowałem się Twoim blogiem, nawet nie wiedziałem że prowadzisz
Poświęciłem chwile w pracy i cały przeczytałem. Będę częściej zaglądał. Miło widzieć że ziomek z Basketonu wziął się porządnie do roboty.
Btw. Double Chance nie jest taki straszny
re-buy też miły bo na wariatach można się nabudować. Typowych freezoutów już raczej nie ma, bo nikt nie chce kończyć turek o 20
Jak będziesz w LBN to przyjdź w końcu i nie wymyślaj.
Arek, dzięki za posta!. No faktycznie,udało się w końcu coś urwać. Nie jest to wprawdzie jeszcze szczyt moich marzeń,ale cel w postaci wygrania 4 cyfrowej kwoty został osiągnięty
Odnośnie turniejów w lublinie - planuję wybrać się na LSOP(Lublin Series of Poker) i zagrać parę eventów, więc napewno się zobaczymy !! :fdrink
Witam!
Tak to u mnie bywa w charakterze, że jak nie mam ochoty pisac to nie odezwę się 2 miesiące, ale czasem mnie coś najdzie i machnę posta :fuckyeah.
Wraz z kolegą z 3.5R Ninusem postanowiliśmy że kupimy nowy Monitor Samsung. Dziś przyszło moje złotko ♠_love: ♠_love:. Prezentuje się świetnie. Początkowo chciałem zrezygnować ze starego monitora ale tak sobie pomyślłem że przecież warto przetestować nowe możliwości na pełnym hardcorze! :fuckyeah
DEAL WITH IT
Polish Poker Championship wisi
Pamiątka z Białegostoku zapewne
Fajny trip był. Dobre ustawienie, dobrze że starego się nie pozbyłeś, masz więcej możliwości.