Napisane przez profChaos780
jestem. sory, wycieczkowałęm się. dobrze stacking zakończony. uznajmy, że wynik jest na zero. czy to wszystkim odpowiada?
OK.
jestem. sory, wycieczkowałęm się. dobrze stacking zakończony. uznajmy, że wynik jest na zero. czy to wszystkim odpowiada?
OK.
Ja bym wolał dokładne rozliczenie, ale jak wszystkim to obojętne to nie będę robił problemów.
Na sharku ostatnie gry widzę, że ma z 18.06. Może gdzieś wyjechał i ma ograniczony dostęp do neta. Ale mimo wszystko to trochę dziwne, bo wcześniej często tutaj pisał.
Nie wierze że profesore był by zdolny zajebać wała, jakoś nie pasuje mi to do niego. Pewnie ma delikatne problemy ,ale na pewno nie długo się odzewie.
-2 tygodnie od ostatniego wpisu kiedy to w ogóle miało być rozliczenie
-4 tygodnie od ostatniej gierki na sharku gdzie miało być grane do końca czerwca (tak wiem, shark bywa omylny)
-beznadziejny kontakt, miały być 2 update`y tygodniowo i ciągły kontakt na skype a jest jedna wielka dupa. Ma problemy? Wystarczy napisać...
-hehe zoomy hehe na rozgrzeweczke hehe
Sorry ale się czuję olany. Potrafię być wyrozumiały ale są pewne granice.
nie wchodziłem tu między 19 a 20 czerwca ponieważ nie było mnie w domu. ale już jestem. nie bujam się za Wasz kapitał z dziwkami na hawajach
No i jak tam, pogoda dopisuje na hawajach?
Skoro każdy sie zgodził na 0 w rozliczeniu to niech sie teraz nie dziwi ze nie zobaczy kasy hehe 😉
Ja moze wrzuce tu swoje 3 grosze.
To jest moj drugi stacking w ogole. Zawsze wybieralem osoby godne zaufania i zawsze wydawalo mi sie, ze prof chaos jest jedna z tych osob. Przeczytalem calego jego bloga,sledzilem poczynania i kibicowalem mu.
Zawsze mnie bawil swoimi historiami i dowcipami.
W poprzednim jego stackingu rozliczyl wszystkich, wywiazal sie z umow.
Wiec co moglo pojsc nie tak?
Jesli profesorze to czytasz (mozna zobaczyc w jakikolwiek sposob czy osoba wchodzi tu na swoje konto?) To miej chociaz odwage przyznac sie, ze storbiles/przepiles/przecpales hajs. Nie zachowuj sie jak zwykla pi*zda, bo zawsze uwazalem Cie za czlowieka z jajami. Czekam na Twoja odpowiedz tutaj.
Napisane przez ganjalove86
Skoro każdy sie zgodził na 0 w rozliczeniu to niech sie teraz nie dziwi ze nie zobaczy kasy hehe 😉
Hehe, kazdemu chodzilo o profit z gry na 0, a nie ogolem