Napisane przez c0nscience
Polecam sie na przyszlosctylko pozniej chociaz zastanow sie nad swoimi leakami zanim zaczniesz zalozne żale wrzucac, z taka gra
to po prostu dlatego, że mam cię oznaczonego jako "imbecyl"
Polecam sie na przyszlosctylko pozniej chociaz zastanow sie nad swoimi leakami zanim zaczniesz zalozne żale wrzucac, z taka gra
to po prostu dlatego, że mam cię oznaczonego jako "imbecyl"
Rzeczywiście, w tym spocie z pewnością konsultowałeś tę odwijkę ze sztabem naukowców po dogłębnej analizie moich statystyk w popupie.
Nic tylko pogratulować mindsetu i cieszyć się twoim szczęściem, profesorze.
Zabawne ile frajdy może dać 1 komentarz w blogu gracza ze światowej czołówki !
P.s. nazywanie kogoś debilem oprócz tego że jest dziecinne i żałosne, jeżeli już powinno być czymś podparte.
Z ciekawości kuknąłem sobie w db i dziwne, że na 8k rąk skonfrontowaliśmy się tylko w tylu, natomiast jak to mówią liczy się jakość a nie ilość
(dla sprostowania ten filter obejmuje spoty won/lost vs ty, nie vs stol)

I tu perełka z serii Leak Finder by profesor chaos:
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/8306224
Mógłbyś coś odpisać zamiast wdawać się w bezsensowne przepychanki?
Napisane przez ShakeMeDown
Hmmm, skoro zbliżamy się do 1k to może warto zrobić podsumowanie na półmetku :f_drink:?
@c0nscience Nie gram sng/mtt ale co jest nie tak z tym spotem AAvsKT?
@c0nscience Nie gram sng/mtt ale co jest nie tak z tym spotem AAvsKT?
Oprócz tego, że otwieram utg na wczesnej fazie zwiększonym sizingiem w fisza, co sugeruje premium range (na co zaraz dostaniemy kontrę od leakfindera), sam flat na mp jest z dupy i bez sensu na zdominowanym range'u majac polowe stolu za soba, o postflopie juz nie mowiac, to nic
Moj wjazd turn moze byc dyskusyjny ale dopoki takie asy beda graly, to sie obroni
Rzeczywiście, w tym spocie z pewnością konsultowałeś tę odwijkę ze sztabem naukowców po dogłębnej analizie moich statystyk w popupie.
mam takiego fajnego HUDa, że widzę natychmiast
P.s. nazywanie kogoś debilem oprócz tego że jest dziecinne i żałosne, jeżeli już powinno być czymś podparte.
gdybyś był sprawniejszy w w czytaniu zauważyłbyś, że nie nazwałem cię "debil", ale napisałem, ze mam cię oznaczonego jako "debil". odnosi się do mojego sposobu oznaczania graczy:
dla regów mam kolorki w określonych kategoriach: good reg, reg, weak reg, debil - to nic osobistego. po prostu taka nazwa najbardziej pasowała mi dla ostatniej kategorii
Hmmm, skoro zbliżamy się do 1k to może warto zrobić podsumowanie na półmetku :f_drink:?
zrobię podusmowanie na półmetku, gdy przekroczę tysiąc gier. przypuszczam, ze to będzie w sobotę
c0nscience. fajnie odfiltrowałeś tak, zeby objąc tylko te dwa spoty którymi tu się chwalisz. w sharku masz taką opcję vs player. na pewno nie jest to zajebiście dokładne, ale sprawdź sobie ile wg sharka na tobie zarobiłem.jesteś moim stałym dawcą i chwalenie się dwoma wygranymi rozdaniami tego nie zmienia
Opcja na szarku o ktorej mowisz, to filtrowanie gier w ktorych gralismy obydwaj, nie ile na mnie zarobiles
wiec zakladajac ze w longrunie jestes graczem wygrywajacym (sick) oczywiste ze biedziesz mial tam wartosc pozytywna, co jest absolutnie niezalezne od tego jak my gralismy miedzy soba, profesorze.
Natomiast to co ja wyfiltrowalem w HMie to wszystkie spoty ktore mialem vs ty powyzej 1 bb (aby nie filtrowalo tylko gdy oddalismy do puli po ante).
Jeszcze raz, polecam przemyslec chociaz troche zanim cos piszesz/grasz bo jest grubo
Ja już Ci chaos pisałem kiedyś o Twoich leakach .
Co do notki na consiego ... W sumie niewiem czy sie smiać czy płakać
Jeżeli gracza, który przez długi czas potrafi pizgać 5k/msc masz oznaczonego za debila, a sam nawet połowy nie nagrywasz w 2 miesiące to coś jest nie tak ale z Tobą
Sorka, ktoś to musiał napisać
@szymek
bez komentarza
Napisane przez ELENDOR
Ja już Ci chaos pisałem kiedyś o Twoich leakach .Co do notki na consiego ... W sumie niewiem czy sie smiać czy płakać
![]()
Jeżeli gracza, który przez długi czas potrafi pizgać 5k/msc masz oznaczonego za debila, a sam nawet połowy nie nagrywasz w 2 miesiące to coś jest nie tak ale z TobąSorka, ktoś to musiał napisać
![]()
@szymek
bez komentarza![]()
ale 5k co ? 5k volume czy 5k profit? bo nie wiem o czym mówisz. gry w których obserwowałem Coinsciense to przede wszystkim 2.5 180 turbo:
już nie będę sharkował bo gram więc tak na szybko z pokerprolabs:
profChaos780 $2.50 NL Hold'em [180 Players, Turbo] 2017 vol: 4358 ROI: 25.35 2016 vol: 8246 ROI: 23.82 2015 vo 1443 ROI 39.52
c0nscience $2.50 NL Hold'em [180 Players, Turbo] 2017 vol 1282 ROI 11.94 2016 vol 9111 ROI: 3.53 2015 vol 2052 ROI -3.43 2
mogę sobie mieć na podstawie tych porównań mieć o nim złą opinię? mogę. więc mam. i może mam rację. gdyby gracz, które ma o tyle wysze ROie powiedział mi, że restealowanie ATC jest w danym spocie profitowe to bym przynajmniej się zastanowił a nie wymądrzał się. zwłaszcza, że ta różnica w ROI jest delikatnie mówiąc dość znaczna na moją korzyść
sytuacja jest taka: gość, którego w ogóle nie znam spoza gier, wcale nie udziela się tu na forum włazi mi na bloga, żeby się pochwalić jednym z dupy wziętym spotem. rozumiem, że jest z siebie dumny, że wreszcie jakiś pot przeciwko mnie wygrał ale w takim razie niech sam sobie założy bloga i tam sobie wychwala swoje wielkie zwycięstwo AT vs J2
to nie jest diss. to jest porównanie liczb. rozmawiajmy o konkretach opartych na tysiącach gier a nie o jednym spocie. no chyba, że uważasz, że te dane nic nie znaczą tylko dlatego, że raz mnie złapałeś z AT vs J2
w każdym razie widzę w tych twoich statystykach postęp od ROI na poziomie -3% do prawie 12% w ZALEDWIE trzy lata... brawo! cięzko pracujesz i robisz wyraźny progres. więc sądzę że zasłużyłeś, żeby zmienic ci wreszcie kategorię z wiadomo jakiej na "weak reg". tak trzymać! w sumie powinienem to już może zrobić rok temu bo jednak już wtedy udało ci się wyjść na plus w tych jak wiadomo niesamowicie trudnych grach. oficjalnie przepraszam za to opóźnienie i mam nadzieję, że takie załatwienie sprawy zadowala i ciebie i twoich wielbicieli
Napisane przez ELENDOR
@szymek
bez komentarza![]()
a co do komentarza szymka to choć jak powszechnie wiadomo nie przepada za mną, jednak jego uwaga nie odnosi się o ile dobrze rozumiem do mnie, skoro to C0nscience krytykuje mój mindset. w ogóle ELENDOR widzę, że masz problem. trudno, nic na to nie poradzisz. miałem T8o. przeżyeś to. taki mam leak, natomiast, ty prawdziwy wymiatacz, T8 w tym spocie foldujesz bo jesteś taaaki dobry. więc pozwól mi moje "błędy" popełniać a ty sobie folduj T8 do shovów za 5 bb ... i znajdź sobie inny blog dla objawoiania swych "mądrości"
mozę pokołczuj cOnsicenca
Mamy z Ciebie taka beke na kanałach, że aż nie sposób nie odpisać
Mi tylko szkoda stackerów
@consi
dzisiaj coaching? 200$/h biere
ok. widzę, ża argumenty ci się skończyły. ja zaprezentowałem liczby, wy dwaj zaprezentowaliście tylko swoje frustracje, którym musieliście gdzieś dać wyraz, bo byście się zesrali w przeciwnym razie nie mogąc już powstrzymac tego gówna w swoich głowach. teraz sp....dalaj do kanałów gdzie twoje miejsce i wróć tu ze swoją tępą gadką i beką w dniu gdy stacking się skończy.
PS tak myślałem, że siedzisz w kanałach. tak po szczurzej "twarzy: sądzac...
dwieście to wierzę, że bierzesz. ale tylko jak się dobrze wypniesz. .
Nie gram tego formatu ale tego resteala z J2o chyba trudno obronić. Wrzuć może huda i łapkę do Icmizera to zobaczysz co wyskoczy
to moze być resteal z any two, może nie być - w zależności od tego ile on raisefolduje. zauważ jednak, że dyskusja tego nie dotyczy. coinsciense nie przyszedł na blog, żeby powiedzieć hej Chaos, pogadajmy o twoim restealu, bo wiesz ja tu wbrew temu co sądzisz otwieram w tym spocie tylko 40% z czego ponad połowę calluję, wobec czego twoje zagranie wydaje mi się wątpliwe. przeczytaj jego pierwszy wpis. on tu przyszedł mi dojechać. tylko po to. ostatniego posta na tym forum napisał 2 lata temu.
zareagowałem odpowiednio.
ja tu się nie kreuję na bossa na tym blogu na bóg wie kogo. szczerze opowiadam o swoich spazzach czy o problemach z mindsetem. consicence naczytal się tych wyznaań, zrozumial że mam z mindstetem ostatnio problem i stwierdził, że to dobra pora aby mi dojebać. to tak jak w przedszklolu, gdy jeden chłopak przyjdzie penwnego dnia w gipsie na ręce (powiedzmy,m że moje wyznania o słabym ostatnio mindsecie to taki gips) i nagle jakaś paka rzuca się by mu dojebać, bo uznali, że teraz wreszcie mogą bezkarnie, bo im się wydaje, że teraz jest wystarczająco słaby. ja bym tak w życiu nie postąpił. nikt kto ma odrobinę klasy tak nie postępuje.
dla mnie consciense i jego ziomal eleandor to zwykłe mendy. nie szanuję, nie zadaję się z takim elementem. nie chce mieć nic wspólnego, czasem rzucę 50 gr pod sklepem, gdy zbierają na piwo, ale do domu nie zapraszam, więc na ich obecność należycie zareagowałem