Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Profesor Chaos

953 Posty
112 Użytkownicy
2708 Reakcje
59.4 K Wyświetlenia
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

Napisane przez c0nscience
Polecam sie na przyszlosc :) tylko pozniej chociaz zastanow sie nad swoimi leakami zanim zaczniesz zalozne żale wrzucac, z taka gra

to po prostu dlatego, że mam cię oznaczonego jako "imbecyl" ;)

Odpowiedz
Cytat
c0nscience
PokerStrategist

Rzeczywiście, w tym spocie z pewnością konsultowałeś tę odwijkę ze sztabem naukowców po dogłębnej analizie moich statystyk w popupie.
Nic tylko pogratulować mindsetu i cieszyć się twoim szczęściem, profesorze.
Zabawne ile frajdy może dać 1 komentarz w blogu gracza ze światowej czołówki !

Odpowiedz
Cytat
c0nscience
PokerStrategist

P.s. nazywanie kogoś debilem oprócz tego że jest dziecinne i żałosne, jeżeli już powinno być czymś podparte.
Z ciekawości kuknąłem sobie w db i dziwne, że na 8k rąk skonfrontowaliśmy się tylko w tylu, natomiast jak to mówią liczy się jakość a nie ilość
(dla sprostowania ten filter obejmuje spoty won/lost vs ty, nie vs stol)

Spoiler

I tu perełka z serii Leak Finder by profesor chaos:

http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/8306224

Odpowiedz
Cytat
ShakeMeDown
PokerStrategist

Mógłbyś coś odpisać zamiast wdawać się w bezsensowne przepychanki?

Napisane przez ShakeMeDown
Hmmm, skoro zbliżamy się do 1k to może warto zrobić podsumowanie na półmetku :f_drink:?

@c0nscience Nie gram sng/mtt ale co jest nie tak z tym spotem AAvsKT?

Odpowiedz
Cytat
c0nscience
PokerStrategist

@c0nscience Nie gram sng/mtt ale co jest nie tak z tym spotem AAvsKT?

Oprócz tego, że otwieram utg na wczesnej fazie zwiększonym sizingiem w fisza, co sugeruje premium range (na co zaraz dostaniemy kontrę od leakfindera), sam flat na mp jest z dupy i bez sensu na zdominowanym range'u majac polowe stolu za soba, o postflopie juz nie mowiac, to nic
Moj wjazd turn moze byc dyskusyjny ale dopoki takie asy beda graly, to sie obroni

Odpowiedz
Cytat
forzanerazzurri
Poker Player

odezwał się klient z żelaznym mindsetem ;)

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

Rzeczywiście, w tym spocie z pewnością konsultowałeś tę odwijkę ze sztabem naukowców po dogłębnej analizie moich statystyk w popupie.

mam takiego fajnego HUDa, że widzę natychmiast

P.s. nazywanie kogoś debilem oprócz tego że jest dziecinne i żałosne, jeżeli już powinno być czymś podparte.

gdybyś był sprawniejszy w w czytaniu zauważyłbyś, że nie nazwałem cię "debil", ale napisałem, ze mam cię oznaczonego jako "debil". odnosi się do mojego sposobu oznaczania graczy:

dla regów mam kolorki w określonych kategoriach: good reg, reg, weak reg, debil - to nic osobistego. po prostu taka nazwa najbardziej pasowała mi dla ostatniej kategorii

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

Hmmm, skoro zbliżamy się do 1k to może warto zrobić podsumowanie na półmetku :f_drink:?

zrobię podusmowanie na półmetku, gdy przekroczę tysiąc gier. przypuszczam, ze to będzie w sobotę

c0nscience. fajnie odfiltrowałeś tak, zeby objąc tylko te dwa spoty którymi tu się chwalisz. w sharku masz taką opcję vs player. na pewno nie jest to zajebiście dokładne, ale sprawdź sobie ile wg sharka na tobie zarobiłem.jesteś moim stałym dawcą i chwalenie się dwoma wygranymi rozdaniami tego nie zmienia

Odpowiedz
Cytat
c0nscience
PokerStrategist

Opcja na szarku o ktorej mowisz, to filtrowanie gier w ktorych gralismy obydwaj, nie ile na mnie zarobiles :f_ugly: wiec zakladajac ze w longrunie jestes graczem wygrywajacym (sick) oczywiste ze biedziesz mial tam wartosc pozytywna, co jest absolutnie niezalezne od tego jak my gralismy miedzy soba, profesorze.

Natomiast to co ja wyfiltrowalem w HMie to wszystkie spoty ktore mialem vs ty powyzej 1 bb (aby nie filtrowalo tylko gdy oddalismy do puli po ante).
Jeszcze raz, polecam przemyslec chociaz troche zanim cos piszesz/grasz bo jest grubo :)

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Ja już Ci chaos pisałem kiedyś o Twoich leakach .

Co do notki na consiego ... W sumie niewiem czy sie smiać czy płakać :f_cool:
Jeżeli gracza, który przez długi czas potrafi pizgać 5k/msc masz oznaczonego za debila, a sam nawet połowy nie nagrywasz w 2 miesiące to coś jest nie tak ale z Tobą :truestory: Sorka, ktoś to musiał napisać :yaoming:

@szymek
bez komentarza :happy:

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2
Oldschool Grinder

podoba mi się dokąd zmierza ten topic :f_love: :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

Napisane przez ELENDOR
Ja już Ci chaos pisałem kiedyś o Twoich leakach .

Co do notki na consiego ... W sumie niewiem czy sie smiać czy płakać :f_cool:
Jeżeli gracza, który przez długi czas potrafi pizgać 5k/msc masz oznaczonego za debila, a sam nawet połowy nie nagrywasz w 2 miesiące to coś jest nie tak ale z Tobą :truestory: Sorka, ktoś to musiał napisać :yaoming:

@szymek

ale 5k co ? 5k volume czy 5k profit? bo nie wiem o czym mówisz. gry w których obserwowałem Coinsciense to przede wszystkim 2.5 180 turbo:
już nie będę sharkował bo gram więc tak na szybko z pokerprolabs:

profChaos780 $2.50 NL Hold'em [180 Players, Turbo] 2017 vol: 4358 ROI: 25.35 2016 vol: 8246 ROI: 23.82 2015 vo 1443 ROI 39.52

c0nscience $2.50 NL Hold'em [180 Players, Turbo] 2017 vol 1282 ROI 11.94 2016 vol 9111 ROI: 3.53 2015 vol 2052 ROI -3.43 2

mogę sobie mieć na podstawie tych porównań mieć o nim złą opinię? mogę. więc mam. i może mam rację. gdyby gracz, które ma o tyle wysze ROie powiedział mi, że restealowanie ATC jest w danym spocie profitowe to bym przynajmniej się zastanowił a nie wymądrzał się. zwłaszcza, że ta różnica w ROI jest delikatnie mówiąc dość znaczna na moją korzyść

sytuacja jest taka: gość, którego w ogóle nie znam spoza gier, wcale nie udziela się tu na forum włazi mi na bloga, żeby się pochwalić jednym z dupy wziętym spotem. rozumiem, że jest z siebie dumny, że wreszcie jakiś pot przeciwko mnie wygrał ale w takim razie niech sam sobie założy bloga i tam sobie wychwala swoje wielkie zwycięstwo AT vs J2

Odpowiedz
Cytat
c0nscience
PokerStrategist

Diss ostateczny. Zniszczyłeś mnie

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

to nie jest diss. to jest porównanie liczb. rozmawiajmy o konkretach opartych na tysiącach gier a nie o jednym spocie. no chyba, że uważasz, że te dane nic nie znaczą tylko dlatego, że raz mnie złapałeś z AT vs J2

w każdym razie widzę w tych twoich statystykach postęp od ROI na poziomie -3% do prawie 12% w ZALEDWIE trzy lata... brawo! cięzko pracujesz i robisz wyraźny progres. więc sądzę że zasłużyłeś, żeby zmienic ci wreszcie kategorię z wiadomo jakiej na "weak reg". tak trzymać! w sumie powinienem to już może zrobić rok temu bo jednak już wtedy udało ci się wyjść na plus w tych jak wiadomo niesamowicie trudnych grach. oficjalnie przepraszam za to opóźnienie i mam nadzieję, że takie załatwienie sprawy zadowala i ciebie i twoich wielbicieli

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

Napisane przez ELENDOR
@szymek

a co do komentarza szymka to choć jak powszechnie wiadomo nie przepada za mną, jednak jego uwaga nie odnosi się o ile dobrze rozumiem do mnie, skoro to C0nscience krytykuje mój mindset. w ogóle ELENDOR widzę, że masz problem. trudno, nic na to nie poradzisz. miałem T8o. przeżyeś to. taki mam leak, natomiast, ty prawdziwy wymiatacz, T8 w tym spocie foldujesz bo jesteś taaaki dobry. więc pozwól mi moje "błędy" popełniać a ty sobie folduj T8 do shovów za 5 bb ... i znajdź sobie inny blog dla objawoiania swych "mądrości" :coolface: mozę pokołczuj cOnsicenca ;)

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Mamy z Ciebie taka beke na kanałach, że aż nie sposób nie odpisać :f_cool:

Mi tylko szkoda stackerów :coolface:

@consi
dzisiaj coaching? 200$/h biere

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

ok. widzę, ża argumenty ci się skończyły. ja zaprezentowałem liczby, wy dwaj zaprezentowaliście tylko swoje frustracje, którym musieliście gdzieś dać wyraz, bo byście się zesrali w przeciwnym razie nie mogąc już powstrzymac tego gówna w swoich głowach. teraz sp....dalaj do kanałów gdzie twoje miejsce i wróć tu ze swoją tępą gadką i beką w dniu gdy stacking się skończy.

PS tak myślałem, że siedzisz w kanałach. tak po szczurzej "twarzy: sądzac...

dwieście to wierzę, że bierzesz. ale tylko jak się dobrze wypniesz. .

Odpowiedz
Cytat
ErHB01
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

Nie gram tego formatu ale tego resteala z J2o chyba trudno obronić. Wrzuć może huda i łapkę do Icmizera to zobaczysz co wyskoczy

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

to moze być resteal z any two, może nie być - w zależności od tego ile on raisefolduje. zauważ jednak, że dyskusja tego nie dotyczy. coinsciense nie przyszedł na blog, żeby powiedzieć hej Chaos, pogadajmy o twoim restealu, bo wiesz ja tu wbrew temu co sądzisz otwieram w tym spocie tylko 40% z czego ponad połowę calluję, wobec czego twoje zagranie wydaje mi się wątpliwe. przeczytaj jego pierwszy wpis. on tu przyszedł mi dojechać. tylko po to. ostatniego posta na tym forum napisał 2 lata temu.

zareagowałem odpowiednio.

ja tu się nie kreuję na bossa na tym blogu na bóg wie kogo. szczerze opowiadam o swoich spazzach czy o problemach z mindsetem. consicence naczytal się tych wyznaań, zrozumial że mam z mindstetem ostatnio problem i stwierdził, że to dobra pora aby mi dojebać. to tak jak w przedszklolu, gdy jeden chłopak przyjdzie penwnego dnia w gipsie na ręce (powiedzmy,m że moje wyznania o słabym ostatnio mindsecie to taki gips) i nagle jakaś paka rzuca się by mu dojebać, bo uznali, że teraz wreszcie mogą bezkarnie, bo im się wydaje, że teraz jest wystarczająco słaby. ja bym tak w życiu nie postąpił. nikt kto ma odrobinę klasy tak nie postępuje.

dla mnie consciense i jego ziomal eleandor to zwykłe mendy. nie szanuję, nie zadaję się z takim elementem. nie chce mieć nic wspólnego, czasem rzucę 50 gr pod sklepem, gdy zbierają na piwo, ale do domu nie zapraszam, więc na ich obecność należycie zareagowałem :)

Odpowiedz
Cytat