Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Profesor Chaos

953 Posty
112 Użytkownicy
2708 Reakcje
59.4 K Wyświetlenia
NHXeHep
Elite Grinder

open broadcaster software polecam :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

Napisane przez NHXeHep
open broadcaster software polecam :f_drink:

dzięki. przy okazji: widziałem kogoś kto się pod ciebie podszywa na 2.5$ 180- jest z Rosji i ma nick w rodzaju aaRomaa

Odpowiedz
Cytat
NHXeHep
Elite Grinder

e tam się podszywa, podobny nick mamy i tyle :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

virgath!!!!!! chcę Twojej krwiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:nh:

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

zawsze uważałem, że trzeba pomagać ludziom. nawet obcym.

https://www.boomplayer.com/21672059_6F84C8F30A

często w mtt bywa tak, że ktoś czuje iż ma za dużo żetonów i nie wie jak sobie z tą sytuacją poradzić. szarpie się, miota, szamoce... wtedy ja zawsze jestem gotów pomóc

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

https://www.boomplayer.com/9136597_DEA8D7243E

a czasem, no cóż, człowiek dostanie tylko to 57o, ale też bardzo chciałby owo 57 grać, bo ma czutkę, że może być dobre - no i po prostu nie może się powstrzymać. a nawet jeśli na flopie zupełnie nic się nie trafi, to przecież 57 ma zawsze jakieś tam backdoory do trafienia pary

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

tak więc wiadomy pokerroom, którego nazwa wzbudza we mnie konwulsje, zapragnął abym po raz któryś tam w tym roku znów potwierdził adres email. jakoś tak zawsze jest, że na tym poker roomie zawsze trzeba coś potwierdzić. a to, że nie jestem botem. jak to nie jestem? a kto normalny gra tyle stołów? lecz potwierdzam, ze nie jestem botem a wtedy się okazuję, że muszę jeszcze potwierdzić znajomość regulaminu, bo już mnie podejrzewają o próbę oszustwa, gdy przez przypadek zapomniałem zamknąć jakiś icm calculator. nic, że w czasie gdy był uruchomiony nawet na żadnym stoliku nie grałem. gdy swego czasu shipnąłem bigger 55 to już nawet nie email, ale adres zamieszkania, dokument ze zdjęciem i rachunek nagle stał im się potrzebny, chociaż wcześniej mój adres ani wiek wcale ich nie interesował.

teraz postanowili potwierdzić "tylko" mój email, choc od lat się nie zmienił, ich wiadomości wciąż do mnie przychodzą, lecz w sumie to tylko email, więc na co narzekam? ano przesłali mi wiadomość na ten adres email, prosząc aby kliknął w link i po kłopocie, email zostanie potwierdzony. kłopot jednak jednak jest, bo linku w tej wiadomości nie ma. sprawdzałem we wszystkich przeglądarkach... może mam coś ze wzrokiem?

mogę sobie kliknąć w czoło najwyżej.

a we wrześniu dowiedzieliśmy się supernova stanie się stratusem miesięcznym. jokerstars znowu zapomniało powiedzieć o tym z odpowiednim wyprzedzeniem kretynom, którzy z wywieszonym jęzorem zasuwali na nl 25 przez cały rok, klikając miliony rozdań, żeby te kilka dolarów rakebacku sobie zapewnić...

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

ech, gdyby tak w nl holdem nie było river...

byłbym już dawno milionerem :thinking:

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

albo to uczucie, gdy jesteś w 3 osobowym allinie z asami. obaj twoi oponenci mają QQ i myślisz sobie: ok. przynajmniej to wygram, bo przecież poblokowali sobie damy i na pewno nie złapią seta...

a oni łapią strita :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
jejeejej
Oldschool Grinder

I pewnie obaj byli z Rosji? :D

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

niestety nie. to był bodajże big 22 lub big 11 w ostatni weekend i tak się zabawnie składa, że to byli belabacsi oraz I amlegend11 we własnych osobach

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

https://www.boomplayer.com/21711430_9805A07F36

nie wiem dlaczego prawdziwym maniakom zawsze udaje się tutaj złapać strita :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

właśnie się dowiedziałem z sharka, że któregoś dnia zagrałem 373 sng. to były fifty50. to rekord, ale naprawdę potrafiłęm wtedy grać nawet 40+ stołów. doskonale to pamiętam: stoły wyskakują tak szybko, że o jakimkolwiek myśleniu czy zastanawianiu się nie ma mowy. każda akcja to jest odruch.

Odpowiedz
Cytat
profChaos780 Autor wątku
profChaos780
PokerStrategist

och, sądząc po ocenach postów dorobiłem się wreszcie na tym forum prywatnych hejterów :) założę się, że nawet gdybym tu wrzucił prognozę pogody na jutro - od razu pojawiłyby się dwa minusy. czyżby to muminki? czy oni naprawdę sądzą, że ja to Buka? :)

w czasach gdy grałem 18-man sng pewien australijski reg przez kilka dorych dni wyszukiwał mnie na stolikach na których nie grał, tylko po to, żeby oznajmić mi na czacie co o mnie myśli. i potrafił mnie zawsze jakoś znaleźć, mimo, że byłem ukryty...

w fifty50 był polak, którego nick dyskretnie przemilczę, ponieważ sam fakt, iż siedzieliśmy przy jednym stole tiltował go tak bardzo, że musiał mi puścić soczystą wiązanę. pamiętam z tamtych czasów również pewnego rosyjskiego rega (i to wygrywającego, regularsa tych gier aż do dziś) w takiej furii, że przez kilka godzin robił automatyczny allin z atc gdy tylko coś przed nim otwarłem :) i nieważne, że to była pierwsza ręka turnieju, a ja byłem utg czyli z zakresem w okolicach TT + lub jeszcze lepiej, bo nie zawsze chciało mi się otwierać utg na 10-osobowym stoliku takie marginalne ręce jak TT :)

obecnie natomiast jest pan leszek p. który zwykle puszcza mi soczystą wiązanę, jeśli tylko spotka mnie w w 2.5$ 180-man. i to w róznych językach. w zależności od nastroju potrafi kląć łamaną angielszczyzną lub po polsku :)

o tym, jak często obrywa mi się od rekreacyjnych i jak często mi życzą bym zmarł w męczarniach, z poderżniętym gardłem, na raka lub od biedy chociaż na aids - już nawet nie wspomnę :)

nie wiem dlaczego w pokerze zwykle bywam villainem - czarnym charakterem :thinking:

cóż, jak mawia pewna moja prawie żona:

Bad boys aint no good,
good boys aint no fun

:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK
Elite Grinder

"Będziesz miał dużo hejterów w przyszłości, ale hejterzy są w Polsce oznaką sukcesu" - Kuba Wojewódzki

Odpowiedz
Cytat
Fiodorowicz
Poker Player
jejeejej
Oldschool Grinder

Z Twoich opowieści wynika, że siejesz spustoszenie nie tylko na stolikach ale i w głowach innych graczy :D

Odpowiedz
Cytat
Fiodorowicz
Poker Player

Ostro. Dostałem 3 minusy za samo stwierdzenie, że lubię ten blog. ;D

Odpowiedz
Cytat
Tomilidzons
PokerStrategist

Czytacie Lechrumskiego, oglądacie filmy mindsetowe. Przejmujecie się kciukami w dół. Widać nauka nie idzie w las.

Odpowiedz
Cytat
Fiodorowicz
Poker Player

No właśnie nikt tu tymi kciukami w dół się nie przejmuje. Mnie sytuacja trochę śmieszy. No i nie widzę powiązania między naukami lechrumskiego i niby przejmowaniem się kciukami w dół.

Odpowiedz
Cytat