Heh też rodziliśmy na Karowej i jesteśmy zadowoleni
Co do historii to na starsach może sobie wysłać historię na maila - jest jakieś ograniczenie więc chyba warto co sesję. Potem z maila można zaimportować do HM/PT.
Jedynka zawsze dobrą opcją jest! Tez mieliśmy własną sale dla siebie - duży komfort - zarówno dla odwiedzającej rodziny jak i dla żony.
Muszę sie przyznać ze centralnie dałem w łapę ordynatorowi - dzieki temu mieliśmy najlepszą anestezjolog, położną i opiekę jaką szpitla mógł zapewnić. Czuję sie troszkę nieswojo z myślą ze musiałem dawać łapówki (niemałe) - ale cholera, chodziło tu o moich najbliższych, a nie o wygranie przetargu na budowę płota przy stadionie.
Niestety poziom opieki państwowej pozostawia mnie w ciągłym stresie
Nie jestem w stanie sie do niej przekonać - i ciągle płacę za prywatne wizyty, jesli tylko muszę mieć kontakt z lekarzem
WOW...
Nie zdawałem sobie sprawy, że dziecko + własna Dg + poker będzie aż tak ciężko połączyć:P
Gram trochę poksa z dzieckiem na rękach, karmiąc itp. Stety niestety nie STT a MTT na 888, które łatwiej mi ogarnąć w takim stanie:P Nie idzie mi w sumie aż tak bardzo źle... Parę FT, semi itp.
in plus ok 70 USD.
Co do STT to zagrałem ich może z 30-50 na małym +...
Napisane przez wujekedek
Jedynka zawsze dobrą opcją jest! Tez mieliśmy własną sale dla siebie - duży komfort - zarówno dla odwiedzającej rodziny jak i dla żony.
Muszę sie przyznać ze centralnie dałem w łapę ordynatorowi - dzieki temu mieliśmy najlepszą anestezjolog, położną i opiekę jaką szpitla mógł zapewnić. Czuję sie troszkę nieswojo z myślą ze musiałem dawać łapówki (niemałe) - ale cholera, chodziło tu o moich najbliższych, a nie o wygranie przetargu na budowę płota przy stadionie.
Niestety poziom opieki państwowej pozostawia mnie w ciągłym stresie
Nie jestem w stanie sie do niej przekonać - i ciągle płacę za prywatne wizyty, jesli tylko muszę mieć kontakt z lekarzem
My na szczęście mieliśmy jakoś gładko wszystko. Co do opieki to tak jak mówiłem, zero stresu i pretensji.
OFFTOP
Wiesiek bardzo pozytywny chłop... mimo jego choroby alko:/ SZKODA