Zaczynam blogować!
Otrzymałem 50$ na FTP i to tam będę wspinać się po limitach i karcić niemiłosiernie te wszystkie fishe.
Przeglądając ostatnio dział z blogami, postanowiłem że też chciałbym się dzielić swoimi wynikami , wspólnie analizować trudne rozdania i mieć gdzie wyżalić się w trudnych pokerowych momentach.
Opiszę może pokrótce moje plany i cele. Pewnie wielu ma podobne 'marzenia' , niektórym udało się je zrealizować, a Ci drudzy dalej starają się wybić z dna i najciemniejszych zakamarków mikrolimitów.
Pozwolę sobie od gapić rozpiskę i podział na tak zwane stepy od jednego z użytkowników również prowadzącego bloga.
STEP 1
50$ -> 100$ - 2,15$
STEP 2
100$ -> 300$ - 6,25$
STEP 3
300$ -> ? - 11,50$
Póki co kończę na STEP 3 , gdyż na tych stawkach chciałbym się zatrzymać na dłużej i zbudować bankroll który pozwoliłbym mi na spokojną grę i być może próbę jako takich zarobków z pokera.
Nie ukrywam że trochę swoich planów wiąże właśnie z tą wspaniałą grą.
Chciałbym w przyszłości wynająć mieszkania i popijając piwko pykać sobie w pokera, na takich stawkach aby móc bez problemowo traktować to jako źródło swojego utrzymania.
Za parę lat podróżować po świecie z wiernym laptopem i racząc się wyszukanymi drinkami oraz prażony słońcem wylegiwać się godzinami przy okazji trzepiąc niezłą kasę. Brzmi jak marzenia głupiego , który po zetknięciu z ciężką rzeczywistością zmieni swój światopogląd o 180 stopni , ale chuj.
Wolę spróbować , niż potem całe życie żałować że nie zrobiłem nic w tym kierunku.
Liczę że uda mi się systematycznie prowadzić bloga i za jakiś czas móc dodać klika STEPÓW więcej oraz zdać relacje z jakiejś tropikalnej wyspy.
Cele na luty i 4 dni stycznia.
rozegrać 500-600 HU SNG
uzyskać ROI na poziomie 10-15%
Ukończyć, albo być w już na finiszu STEPu numer 3
Bankroll - 50$
Pozdrawiam !