Napisane przez Skibcio
Cześć endriu1004,
Jeśli grasz jednocześnie MTT i SnG to powinieneś wybrać sobie wyższe cel z MTT. Bankroll 10x większy od kapitału startowego i minimum 5 000 $. Daj znać czy zmienić Ci cel, czy nie będziesz wliczać do raportów MTT.
Pozdrawiam.
Cześć Skibcio,
Nie będę wliczał MTT do raportów
Pozdrawiam
Napisane przez przemasso
Dam Ci kilka rad. Lepiej uczyć się na cudzych błędach niż na swoich
1. Póki co nie graj w ogóle turniejów mtt. Fieldy są przeogromne na micro i można badrunnować na nich w ch*j czasu.
2. BRM polecam zrobić bardziej agresywny. 200BI w 45tkach w zupełności wystarcza.
3. Nadmiar gotówki polecam zainwestować w oprogramowanie. Nie wiem czy posiadasz jakiegoś tracker'a i kalkulator icm, ale warto je mieć i weryfikować poprawność swoich zagrań.
Dzięki przemasso na pewno wezmę uwagi do siebie. Mój problem jest taki, że chcę szybko powiększyć rola, żeby uciec z 0,5$, stąd klikanie MTT'ków.
2. W takim razie spróbuję. Jaki BRM założyłeś sobie na 2,5$? Miksowałeś je z niższymi stawkami czy przy określonym rollu wskoczyłeś już na 2,5$?
3. PT4 mam. Jak powiększę rolla to na pewno zainwestuję w HRC bądź ICMIZERA.
Napisane przez fido82
pozwól więc że ja również dam Ci radę , olej te sity (co prawda micro to micro i poziom wszędzie jest niski, niemniej tego typu gry są zwykle zaregowane - 80% graczy podobnie jak Ty grinduje je). skoro lubisz gierki na te 50-200 osób to przerzuć się na mtt (ale nie na PS, tylko mniejszych roomach) .
Fido wydaję mi się, że tam jest 80% ale fishy,a nie regów
Na MTT docelowo chcę się przerzucić ale nie przy tym rollu, który mam. Więcej pracy i sądzę, że wyskocze z tych stawek w mig :). Dzięki za sugestie.
Pozdrawiam.