Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ninusowo city~

471 Posty
87 Użytkownicy
0 Reakcje
21.2 K Wyświetlenia
pelbonek
Elite Grinder

czemu się przesiadłeś z hyperków i jakie stawki grałeś?

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez pelbonek
czemu się przesiadłeś z hyperków i jakie stawki grałeś?

7$. Napisałem w pierwszym poście czemu. Gdy w końcu nauczyłem się gry sngmtt w stopniu odpowiednim do kręcenia wystarczających mi profitów, nie potrzebnie przerzuciłem się na inne gry, gdzie czekała mnie nauka ich od nowa. Zamiast kręcić pieniądz i wykorzystać potencjał, to w kółko bym się uczył i nie koniecznie miał z tego kasę od razu.

Co do ebooków to pakuje na speedyshare i roześle linki :sdrink

Odpowiedz
Cytat
dexter182B
Oldschool Grinder

A jak grasz na SFT i FT czyst chip ev i icm przy 3 left?

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

sft traktuje jakos faze "double up lub out" i mowie sobie: na ft jako short to ja na pewno nie wejdę. Szczególnie przy skróconym stole.
Na ft za to jestem uważny, ale z poznych pozycji nadal agresywny. Przy 3 left bardzo na icm uważam, bo jest bardzo duzy przeskok w kasie.

Odpowiedz
Cytat
ceryni94
PokerStrategist

Też chętnie przyjmę ebooki.
Poszło zapro

Odpowiedz
Cytat
xerrorPL
Poker Player

zaakceptuj zapro szefie, bo mam kilka pytań i w sumie jeśli jest mozliwośc chetnie bym tez obadal ebooki

Odpowiedz
Cytat
streamus
PokerStrategist

bialystok pozdrawia ; ]

Odpowiedz
Cytat
wycioreks
Legacy Member

GL Ninuss!
Bede zagladal :)

Odpowiedz
Cytat

1. Kropa
2. Przyjmij zapro to podrzucę maila i poproszę Cię o ebooki ;)

Odpowiedz
Cytat
UnlimitedLimits92
PokerStrategist

też bym prosił o ebooki :) zapro wysłane

Odpowiedz
Cytat
waltdisneyem
PokerStrategist

Będę zaglądał. Powodzenia i wytrwałości przede wszystkim w kwestii samorozwoju. Pozdr

Odpowiedz
Cytat
prosteraczej
Poker Player

To ja nie będę gorszy i też bardzo chętnie rzucę okiem na te ebooki. Zapro poleciało :)

Odpowiedz
Cytat
jerryfci
Oldschool Grinder

elo, wpadne do Ciebie po te ebooki ;p gl w grze i w blogowaniu

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez streamus
bialystok pozdrawia ; ]

_evil:

Widzę panowie, że spore zainteresowanie ebookami. Oby był zapał do czytania! Ja muszę powiedzieć ze weekend nie przeczytałem nic (2 zdania na telefonie, czekając na chińczyka zamówionego...). Po prostu brak czasu. Ale właśnie skończyłem sesję i przed snem spróbuje poczytać.

Ostatni cash live z wariatami z ps.com... hmmmmmmmm jednogłośnie ustaliliśmy, że Certh szwindluje przy tasowaniu kart :pokerface: przyszedł, zarobił, poszedł :nh

Co do inwestycji w stacking... to była głupia decyzja. Nie dla tego, że (na razie) żaden ze stackowanych nic nie shipnał, ale mając na uwadze spory cashout, który będzie za chwilę na wyjazd do Pragi, inwestycja $330 nie była rozsądna.

Co do pokerka online to koniec lutego nie był przyjemny: dostałem zjazd na równe $400. Ale dwa dni marca już odrobiłem z nawiązką, także na rachuneczki będzie.

Oraz znalazłem coacha (chyba odpowiednie słowo) lub mentora, opiekuna, whatever, do 180man. Deltoos na swoim blogu reklamował, że szuka ucznia, któremu za darmo pomoże się rozwijać w 180tkach turbo. Spoko opcja, zgłosiłem się, odpisał i będziemy współpracowac.

I nutka na dzisiaj. Miałem juz bilet na ich dzisiejszy koncert w Wawie, ale odwołali wczoraj z powodu choroby wokalisty :rage:

Odpowiedz
Cytat
Certh
Oldschool Grinder

Napisane przez ninusss
Ostatni cash live z wariatami z ps.com... hmmmmmmmm jednogłośnie ustaliliśmy, że Certh szwindluje przy tasowaniu kart :pokerface: przyszedł, zarobił, poszedł :nh

Fak, rozgryzliscie mnie. Z reszta, juz Ev to stwierdzil po paru pierwszych rozdaniach w ktorych uczestniczyl. :)

Licze, ze z wyjazdu zdasz dokladna, dluzsza relacje. Fajnie byloby poczytac jak dokladnie wygladala tam Wasza przygoda (zdjecia?). Kiedy dokladnie sie wyprawiacie?

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez Certh
Licze, ze z wyjazdu zdasz dokladna, dluzsza relacje. Fajnie byloby poczytac jak dokladnie wygladala tam Wasza przygoda (zdjecia?). Kiedy dokladnie sie wyprawiacie?

jasne ze tak ;) mam zamiar napstrykac jak najwiecej zdjęc i z samej Pragi i z kasyn i ew z tego co zostanie po hotelu jak chlopaki beda sie bawic (Mateusz, pozdrawiam :sdrink )

Andrzejeczek własnie shipuje Sunday 500 (1/5), które akurat nie było na stackingu.. :/ 100k za 1st, no ale gl mu tam

Odpowiedz
Cytat
waltdisneyem
PokerStrategist

Dzięki ninusss za ebooki :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Franczo
PokerStrategist

może uraczysz e-bookami ? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat