Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ninusowo city~

471 Posty
87 Użytkownicy
0 Reakcje
21.2 K Wyświetlenia
kylsonn1
Elite Grinder

ohohoho

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4778226_B2B0DEA058

flip na top1 przy 30left, szkoda :facepalm:

a juz wycieczke za granice wybieralem sobie w necie

Odpowiedz
Cytat
Kaczmarol
BlackMember

ktos ponoc do 3miasta wpada hę ?

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez Kaczmarol
ktos ponoc do 3miasta wpada hę ?

juz bsnt fame puscił? :D bede w nastepny weekend to mozna na miasto skoczyc ^^

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

juz wiem na co przejebie rolla _cool:

Odpowiedz
Cytat
Certh
Oldschool Grinder

Hmm... Chyba dosc niewygodnie sie na tym grinduje.

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

mi tam bedzie wygodnie, i +10 do flipow

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

hotter 33$, 22 left, jebani zlodzieje

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4848848_B9129FF188

:ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:
na 16k popatrzylem tylko z lobby

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

i 27left w hotter $11... ja pierdole

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4852675_98F9F85BB8

az rzygac mi sie chce

jeszcze zaraz po tym w 8+R 2x turbo TT vs QQ vs AA i out 60ty :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

jak juz dobrze wyruchany zostalem i lezalem na brzuchu, bo dupa bolala, to przyszedl murzyn i kopnal mnie jeszcze

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4855714_3B6E7CE4A6

pula na CL przy 100 left :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
avril1991
Oldschool Grinder

Witaj w świecie MTT

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez avril1991
Witaj w świecie MTT

mialem wczoraj ból dupy, ale wzialem masc przed snem i mi przeszło :fdrink

Odpowiedz
Cytat
anhtu
PokerStrategist

Bedziesz gral turek w Atelier w pt? :)

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez anhtu

Wybieram się w sobotę :)

Długo nie było jakiego wpisu sensownego. Co u mnie? Znowu wakacjuje sobie :) Za mną jeden z najlepszych weekendów w życiu. Wybrałem się z przyjaciółmi i dziewczyna do Trójmiasta na ME w siatkówkę mężczyzn. Obejrzałem dwa mecze naszej reprezentacji na Ergo Arenie. Atmosfera niesamowita! Często bywam na meczach reprezentacji w piłkę nożna i w przeciwienstwie właśnie do footballowych fanów, gdzie to jest standardem, na siatce nie ma gwizdow podczas hymnu przeciwnikow. Panuje ogólny respekt do przeciwnika. Lubię emocjonujące kibicjowanie, ale rzucanie wyzwiskami bez powodów to dla mnie przesada :) cieszę się że 2 mecze wygraliśmy i teraz czeka nas ciężki mecz z bułgarią w barażach. GL!

Właśnie teraz pozegnalem piękne miasto sopot cisne pksem do Lidzbarku na wyjazd integracyjny zoorganizowany przez ziomkow z samorządu uczelni. To będzie dopiero ciężki czas :D w sopocię nie dałem odpocząć mojej watrobie to tutaj może być z nią tylko gorzej!

Wracam w piatek i jak kolega wyżej już pytał, wybieram się na turniej w wawie 500+50. Ciekaw jestem frekwencji. Będzie dwu dniowy, mega deep, dobra zabawa musi być.

Także pokerowo wrzesień mi się konczy. Stacking szedł mi cały czas w górę, w pewnym momencię miałem +$2500 ale ostatnie sesję zabrały i mam jakieś +$800. Szkoda ale mam jeszcze miesiąc by wykrecic dobry wynik :)

Odpowiedz
Cytat
anhtu
PokerStrategist

Napisane przez ninusss

Napisane przez anhtu

Wybieram się w sobotę :)

Do zobaczenia w niedziele w takim razie _cool:

Odpowiedz
Cytat
Many122
Oldschool Grinder

kiedy ten turek i gdzie? To jest z cyklu duch puszczy>?

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez Many122
kiedy ten turek i gdzie? To jest z cyklu duch puszczy>?

nowa seria turniejow w wawie z wyzszym wpisowym

zagralem jednak w pt, co moim zdaniem bylo bledem z powodu braku snu w ostatnim tygodniu, no ale trudno.
Preante szło spoko, powiekszyłem stacka o 30% bez jakis szczegolnych spotow. Potem po ante po prostu szło w dół. Prawda taka ze ani raz na flopie nie trafilem wyzej niz TP, a jak trafiłem to vs CS ktory z 23s callowal do rivera i trafił tam drugą parę.

Mialem sick spota przy 200/400 a50: utg limp (to ten cs ktory duzo limpowal), utg+1 limp, ja utg+2 robie 1600, wraca akcja do utg+1 ktory robi 4500, ja 7500, on 12500 i mam mindfucka. Typ na drugiego limpuje i 5betuje :ayfkm: wyrzuciłem TT wtedy, koles pokazal KK.

Dotrwałem do 500/1000 a100, typ open z CO, ja z SB za 13bb all in A7s, chłop calluje z 88 i koniec. Szkoda, bo easy field byl moim zdaniem i fajnie sie grało, no ale jak nie trafie to stacka nie powieksze _zZz:

Wracam w koncu od dzis do grania online :)

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

:rage: :rage: :rage:

Przeżywam najgorszy chyba zjazd życia, juz pod 3000 zaraz będzie sięgał..

Nie moge nic zrobic, po prostu nie przebijam się przez sft, a jak juz to zaraz dobijają mnie na ft. Sesja z jednym marnym FT stała się standardem. Najgorsze w tym, że to MTT tworzą ten minus, bo bez nich bylby lekki plusik, temu je całkowicie wyrzuciłem z schedule. Mam jeszcze 20 dni na ogarniecie wyniki, mam nadzieje ze się uda!

Jest jeszcze jedna ważna kwestia, czyli cos mi się stało podczas wakacji i nie umiem teraz utrzymać koncentracji podczas sesji. W wakacje grałem po 100+ sitków dziennie, do nocy, nie było problemu wielkiego. Teraz jakos nie moge ogarnac 80+ sitkow, bo juz po 50 mnie cos wkurza. Pewnie to kwestia runa, bo jak wszystko wchodzi, wygrywa sie FTki to aż chce się grac, a jak połowe sesji bawię sie tylko na stolach preante to wiadomo ze zmuła.

W koncu mój plan zajęc na studiach jest jakos dostosowany do gry w pokera! _ugly: Poniedziałki mam na 15:15, przez co bede mógł w niedziele bez problemu grac zawsze. Nawet jak bede wracał do domu na weekend, to moge wrocic do warszawy w poniedzialek rano, a nie jak to było w poprzednich semestrach, w niedziele wieczorem, czyli giercowanie na ekranie w niedziele bedzie _love:

A w sobote:

Znowu MODESTEP zagra w Warszawie _ugly: _ugly: to bedzie dla mnie ich trzeci koncert i jaram się, bo zespołów ktore robią takie show jest po prostu niewiele.

Peace _cool:

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

ostatnio chyba grali w tym klubie na Pradze co? chcialem byc, nie udalo sie :(

:f_love:

w mtt takie swingi to std, nie przejmuj sie i gl

Odpowiedz
Cytat
ninusss Autor wątku
ninusss
Oldschool Grinder

koncert Modestep mega :D bawiłem się jak zwykle niesamowicie, atmosfera zwalała z nóg! Ogolnie caly 'festiwal' desporadosa był niesamowicie zrobiony w SOHO Factory. Duzo atrakcj poza muzycznych typu tatuaże z henny, labirynt laserow (czekalem godzine, aby 3 minuty sie pobawic...), Zorba w małym basenie, beer pong czy color room, gdzie dostawałes kolorowy proszek i obsypywales sie nim z innymi, mega zabawa :D Było tyle do roboty ze nie zauważylem 4:00 godzina wybiła :D

Nie wiem czego sie spodziewałem, ale zdziwiłem sie gdy za barem zobaczyłem same Desperadosy :rage: nie pije tego nigdy wiecej!

I spotkałem na miejscu celebryte polskiego pokera - ŁOZO :f_cool: przybiłem mu piątke, pogratulowalem wynikow pokerowym i klepnalem na pożegnanie.. a ze bylem upierdolony w kolorowym proszku to zostawiłem mu odbicie reki na marynarce :pokerface: no cóz, mam nadzieje ze sie nie gniewa

teraz cisniemy po złote SNG :sdrink

Odpowiedz
Cytat