Witam!
Za namową dohpaZ`a i Thorka, którzy namawiali mnie do tego w moim poście powitalnym, zakładam bloga;)
Niestety jak napomniałem w tytule pomimo tego, że od napisania posta powitalnego minęło zaledwie kilka dni, moja sytuacja pokerowa uległa znacznemu pogorszeniu. Rzekłbym, zresetowała cały mój wysiłek, który włożyłem w rozwój mojego rolla:/ A mianowicie po 29.06.2011 mój roll uszczuplił się o jakieś 90 kilka procent. Na pewno się domyślacie dlaczego. Niestety ufny zapewnieniom większości pokerowego światka nie zdecydowałem się na opustoszenie mojego konta w pokerroomie, "którego nazwy nie wolno wymawiać" i mój bankroll zeszczuplał z około 420$ do około 30$ na P*. Pierwszą myślą wczoraj było rzucenie tego wszystkiego i zajęcie się czymś w czym po okresie wysiłku nie straci się wszystkiego w mgnieniu oka. Jednak żądza gry wygrała i już wieczorem dnia wczorajszego odpaliłem starsy i rozpocząłem budowę rolla na nowo. Zarejestrowałem się również na poker770 z nadzieją, że otrzymam ten bonus, a nuż!!!
Ale dosyć użalania się nad sobą, może zrządzenie losu pozwoli jeszcze kiedyś odzyskać te 4 stówki z FTP a wtedy jak już nabuduję troszkę rolla na starsach i poker770 (mam nadzieję, że ten bonus jutro lub pojutrze zadziała:D) to będzie on jeszcze pokaźniejszy. Póki co zmieniają się trochę moje cele i priorytety.
Zadanie
1. rozgrywać jak najwięcej SnG HU za 1,50 na P* ( na ile mi pozwoli masakryczna sesja trwająca w tym roku min. do 1 sierpnia z zaj... egzaminami z interny i pediatrii na czele;)). Wkroczenie na poziom SnG HU za 3,50$ zaplanowane przy osiągnięciu rolla na P* wielkości 175$
2. Spróbować rozbudować ten bonus na Poker770 - celem tutaj jest powiększenie tych 50$ do około 180$ i zakup licencji na poker trackera oraz membership na HUSNG.com.