no jak chcesz się tutaj stackować na river na blanku to faktycznie lepiej na turnie załadować, ja tam to i tak wsuwam pre nie chcę mi się z tym bawić postflop na tam 17eff bb.
kropnę.
Też grałem jeszcze niedawno $3.50 45t. Dobre value jest
ps: nie za nitowaty ten brm? 200 bi wystarczy imo. Masa fishy oddaje stacka a erem. gl
To bylo zagranie z $1 90mana i jeszcze przed bubble, nie wiem czy zauwazyliscie ;P. Rozwazalem stackowanie pre, ale generealnie jestem raczej za pot control w takich spotach. Typ to byl jakis loose passive fiszak, ktoremu chyba udal sie jeden turek, nie wiem bo typa nie sprawdzalem. Odnosnie BRM to jestem mega konserwatywny, wiec mysle ze od tysiaka zaczne z powrotem wrzucac te 3.5.
Kawaleczek do posluchania ;D
E tam, nie zrobie volume zadnego, wiec nie wbijam na challenge. Gram tera wszystkie mikrosy under $2 45/90 T. I tak rolla do 1200 gdzies jednak chyba, bo nie umiem miec nie-nitowego BRM. Dopiero wtedy full koncentracja na 3.5 bo nie ma frajdy z gownianych pieniedzy jak inni robio gruby haj$ ;[. Masa tam w sumie fiszy, choc supernovych tez nie brakuje typu immamackem, czy dobrych kilku regow jak taurusw0w, kiedys simakos. Tera patrze na leaderbordy to jakis bauza22 nawet na 1,5 se gra a wydawal mi sie sredniakiem, 2 miejsce 4-6 table 2.01-5 $. Jak bede mial rolla fajnego to rozkurwie te stawki ;p
jak tam bobi volument i profity? 90 many za 2,5 też grasz te turbosy?
dużo tych regów z dobrym profitem ma masę leaków, nie żebym im tam zazdrościł, bo może w ich oczach ja jestem szczuregiem czy coś tam, ale dla mnie na 1,5$ prawdziwym zjawiskiem był ten brazylijczyk scarface, 20/10 vpip po kilku k rąk i grał na lepsze roi niż ja. największe poszanowanie mam dla Polaków bo dobrze napierdalajo po prostu. wczoraj nawet Wycior zajrzał, dziś wojtekbest no money in poker ♠_love: ogarniaj tam volument i wbijaj na to 3,5$ pozdro bobi.
90many za 2,5 sa non turbo tylko, szkoda bo 90tki sa fajne w chuj. No scarface dobry typu mial cos chyba 20%+ roi.
Ja narazie ten miech under $2:
201 $0.49 $1.13 47.4% $98.67
Zagralem z 30pare turkow 3,5 i oczywiscie mnie wariancja ruchla no i -10 BI i sie wkurwilem i je pierdole narazie. Jebany nit ze mnie ale bywa ;d
Dlugo se nie pisalem i w sumie poprzedni rok to jakas zenada. Mixowalem chyba wszyskto co mi przyszlo do glowy glownie 45/90 turbo, zachaczylem lekko o 180tki, troche tez bylo 18tek. Ogolnie kompromitacja skwitowana profitem w magicznej wysokosci $317 :ayfkm:. W tym roku w styczniu praktycznie bez poksa, slownie chyba kilkanascie turkow, zero motywacji do grania. Od lutego troche przycisnalem z volumem i nawet zarlo bardzo fajnie ale sie cos pod koniec zesralo. Chyba zbyt luzno gralem i zbyt pewnie sie poczulem.
Wykresik z lutego:
Spoiler

Spoiler

Ogolnie smutek bo break even od jakichs 400 gier, chociaz w sumie nie uzywam zadnych hrc czy equilabow, ba nawet nie analizowalem pojedynczego turka w tym miechu. Jak dobrze pojdzie do planuje od kwietnia wbic na 3.5 45T znow, chociaz moze sie to przeciagnac do maja zeby miec komfortowo 400bi (im so tight yeah).
Troche czarnego gowna na oslode:
so now we bout to break da bank, money be on my mind
Podsumowanko miecha:
Spoiler

Jakos nie czuje juz 45tek i chyba jestem na nie za loose, dlatego po kilkuset grach w tym miechu z nich zrezygnowalem. Roll jakos ponad 1200 wiec ten miech zaczynamy odrabiac minuchy z 2.50 180manow i nakurwiac tylko to. Troche sie musze adjustowac to deeper pushow ale juz zaczynam te gierki czuc, takze moze nie bedzie tak zle mam nadzieje ;p
W tym mieszku ostatecznie chyba odwiodlem moje mysli od 180manow na jakis czas. Dosyc ladny wpierdol na nich wlasnie + na 45kach, wszystko regspeed/turbo i hyper...
Spoiler

Za to zaczalem grac 9maxy ht i calkiem spoko sie na nich czuje, wszystko na wykresie gdzie zaczyna sie up to wlasnie 9maxy, wiec skupiam sie teraz na nich. Na $3,5 juz sie ladnie zadomowilem teraz czas podorzucac od maja troche $7.
Banger od wieprza: