Cześć gachooTBG,
Jeśli chcesz to możesz łączyć SnG i MTT. Jednak minimalny cel dla MTT to 5 000 $ i jeśli łączysz te gry to taki też powinien być Twój minimalny cel. W MTT, szczególnie na PokerStars w jednym turnieju można wygrać więcej niż 1 000 $. Żeby zabawa za szybko się nie zakończyła dlatego gracze MTT mają taki cel.
Jeśli chcesz to możesz zrezygnować z MTT lub wybrać nowy cel, co najmniej 5 000 $. W najbliższym newsie zmienimy Twój cel, ale jeśli będziesz chciał zrezygnować z MTT to daj znać wtedy to zmienimy.
gachooTBG jak Ci idzie gra? Nie zapomnij wstawić raportu ♠_thumbsup:
Pozdrawiam.
Rezygnowac nie mam zamiaru
MTT gram zdecydowanie rzadziej ale niech zostanie 5 000 $ bede musial sie bardziej przylożyc
wyniki wrzucę na weekendzie bo nie bylo czasu na grę i stoje praktycznie w miejscu
TBG to skrót miasta na podkarpaciu ?:f_confused:
Jeśli tak to witam
i będę śledził
szczerze jak próbuje skojarzyć tą muzykę z pokerem to przychodzi mi do głowy koleś po LSD albo jakichś mocnych prochach, któremu wydaje się, że jest kartą
GL!
to jest moj budzik i pierwsza melodia jaką słysze kazdego dnia i recepta na pozbycie sie tiltu, pozdro
Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: ok.30
Typ gier: SnG/MTT
Zysk/strata: +5.8$
Aktualny bankroll: 75,8$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):1
Napisane przez gachooTBG
dokładnie a skad kolega jest, ze kojarzy??:f_biggrin:
Z Tbg
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 52
Typ gier: SnG/MTT
Zysk/strata: -20,3$
Aktualny bankroll: 55,30$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):2
W poprzednim tygodniu trochę się spóźniłeś z raportem. Dlatego w tym tygodniu podsumowałem ostatnie Twoje dwa raporty.