Na wstępie chciałbym szczerze i serdecznie przeprosić wszystkich rodaków oraz graczy innej narodowości, których podczas pokerowej rozgrywki toczonej na stolach Poker Stars obrzuciłem stekiem wyzwisk i wulgaryzmów. Drodzy Koledzy Pokerzyści jeżeli kiedykolwiek nazwałem któregoś z Was, kretynem, moronem, lub przychlastem, jeżeli kiedykolwiek obelżywymi słowy poddawałem w wątpliwość Wasza zdolność logicznego, bądź jakiegokolwiek myślenia, to pomijając fakt czy zasłużyliście na wylanie wiadra pomyj na ....(skreslic, nie brzmi to zbyt szczerze), wiedzcie, ze jest mi niezmiernie przykro oraz wstyd z tego powodu. Tilt oraz napięcie spowodowane emocjonująca pokerowa rozgrywka toczona na micro stawkach doprowadza mnie do obłąkańczej wsieklosci, którą w niekontrolowany, chamski sposób zdarzyło mi się parokrotnie wyladowac na Was, mych Bogu ducha winnych pokerowych przeciwnikach. Za co Was serdecznie PRZEPRASZAM.
Dobra. Autoterapie mam za sobą. Do rzeczy.
W pokera gram od kilku lat. Tłukąc się po micro stawkach i przegrywając kolejne depozyt bez powodzenia szukałem swojego miejsca w pokerowym ekosystemie. Ostatnio zacząłem pykać popularne hypery z wpisowym 7$ na Starsach. Puki co próbka smiesznie mala, ale zawsze to pretekst do napisania bloga.
ROI 5% z malym hakiem. 20BI pod EV. Linia podażą na północ. Coz, wydaje mi się, ze... jestem zajebisty i miazdze, ale czas pokaże.
Na bloga postaram się wrzucać rozdania, wykresy, muzę, cycki, złote myśli i tego typu rzeczy... no chyba, ze zaliczę busto i skasuje ta bazgraninę w pizdu. hehe. Trzymajcie się i..
... powodzenia na stolach.