"ten film jest prywatny" musisz zmienić na public ;p
myślałem że jak prywatny to tylko osoby z linkiem będą mogły go oglądnąć....
już zmieniłem ;]
pozdro
zaczniemy od demotywatora:D
Spoiler

dalej lecimy z najlepszym coverem jaki słyszałem... przynajmniej narazi i pani też ujdzie
Spoiler
teraz bo nie mogę wejść na blog team teama ...
jeśli to czytasz to
Spoiler
jak jest skil to kasa przyjdzie tylko kwestia czasu...
ps może ktoś wie dlaczego nie mogę wejść na blog teamteama ? pisze że nie mam statusu... ;/
odnośnie gry to dawałem dupy dzisiaj mimo wszystko wyszedłem na +
Spoiler

rol 163,31
powodzenia przy stołach ;]
Demotywator wypas od razu micha mi sie usmiechnela z rana w pracy
Grasz HU sng turbo? to jest wynik z jeden sesji. MUltitablujesz ile Ci to zajmuje czasu?
pozdroooo
blog Teem'a na jego życzenie został przeniesiony w niedostępne miejsce dla użytkowników
Napisane przez m4rio85
Demotywator wypas od razu micha mi sie usmiechnela z rana w pracy![]()
Grasz HU sng turbo? to jest wynik z jeden sesji. MUltitablujesz ile Ci to zajmuje czasu?pozdroooo
tzn gram po 1h na sesje ze 2/3 sesje dziennie... gram 2stoly tak jest to HU sng turbo nieee to jest wynik z kilku dni... ;]
@@thatsitme no i bardzo dobrze ja od-subskrybowałem (trudny wyraz więc mogłem się pomylić
) bo za dużo "hejterów" tam było... i nie było sensu go czytać......
ok jestem na etapie poszukiwań filmów z HU SnG.com
na razie zassałem darmowe i już polowe oglądnąłem,
jeśli ktoś chce mi pomóc w skolekcjonowaniu filmików to zapraszam na PW..
nie wiem jakaś składka na membershipa czy coś
ostatnio miałem swinga na ok 14 BI i nie było to miłe uczucie.... już miałem w głowie że jestem cienki i że nie umiem grać ale zacząłem oglądanie filmików i już odrobiłem
wnioski: codziennie coś oglądnąć przeanalizować...
i mieć większy BRM przynajmniej żeby wejść na te 7 ;]
Czytam bloga i chętnie się podłącze bo filmów nie mam żadnych
( prócz zapolka i kilku na youtube
) można by pomyśleć o jakiejś składce na H*** żeby pościągać filmy o turbo, ht kto co woli. jestem w stanie się dołożyć
pozdrooo
Jeśli chodzi o filmiki HUSNG Turbo to na internecie widziałem torrenty jakieś. Osobiście szukam filmików do Hyper Turbo, na necie jest tylko paczka chadersa do pobrania. Jeśli ktoś ma inne paczki Hyper Turbo to myślę, że moglibyśmy się dogadać
widzę że mi się tutaj małe "thepiratebay dot com/" zrobiło czy jakieś allegro
-panowie na PW zapraszam
na razie odrabiam powoli straty po próbie dostania się poprzez satki do WCOOP-a.....
idzie dobrze ;]
Napisane przez malas1980
gl.. daje ci max miesiac i odpuscisz hu... dobra odmiana do cwiczenia mindsetu
oświadczam że nadal gram ;]
fakt ze mnie ponioslo troche z tamtym wpisem lecz minelo dopiero 2 tyg
chodzilo mi bardziej ze rake na micro duzy i wariancja w ht daja w kosc a wtedy chyba na ht sie nastawiales...
obserwuje watek i w sumie pelen uznania jestem... chyba trzeba odszczekac to co sie napisalo
pozdrawiam
wtedy się nastawiałem na HU sng i nie wiedziałem czy będę grał TH czy T po kilkunastu grach stwierdziłem że nie umiem grać HT bo dla mnie tam nie ma miejsca na gre postflop... ale teraz widzę że jest i to dużo mimo wszystko przegrywałem mniej na turbo i to zacząłem grać i nadal gram.
2 tyg?? a myślałem że już miech minął
ale i tak wytrwam następne 2tyg..
co do TH to pewnie masz rację bym nie wytrwał
:D:D
sprobuj pograc st na ipoker ze startowym 40bb jest miejsce i na post flop i w miare czasu na ogarniecie z kim ma sie do czynienia... poziom wiadomo jaki...
co tam ludzie potrafia sie zanitowac na push fold to przechodzi ludzkie pojecie...
pozdrawiam