Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gra o grosze.

13 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
401 Wyświetlenia
przemek190
PokerStrategist

Witam. Jutro wpłacam na FTP 50 $ i zamierzam grać sit & go 6 osobowe bądz MMT za 1$ nie zamierzam przekraczać tej kwoty wpisowej, ani siadać na cash game, gdyż potrafie szybko tam przegrać całą kwotę. Tak więc życzcie mi powodzenia do 16 grudnia chciałbym mieć 200$ na koncie jest to moim zdaniem bardzo rzeczywista kwota do osiągnięcia szczególnie że mam na to nie całe 3 miesiące. A i takie pytanie jaki program moge pobrać darmowy abym widział własny wykres oraz abym mógł przeanalizować własne rozdania ?

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
meffiulol
PokerStrategist

Powodzenia ;) ale chyba pomyliłeś i nie miało być "do 16 grudnia" :D??

Odpowiedz
Cytat
przemek190 Autor wątku
przemek190
PokerStrategist

Sorry, miało być do 16 kwietnia :D

Odpowiedz
Cytat
nobolandia
PokerStrategist

Do wykresów i analizy Poker Tracker lub Holdem Manager.

Odpowiedz
Cytat
przemek190 Autor wątku
przemek190
PokerStrategist

Kończąc pierwszy dzień zmagań muszę stwierdzić że jestem nie zadowolony, gdyż fajnie szło wszystko lecz w nocy gdy już byłem zmęczony grałem dalej i trochę popłynołem, ale tak czy inaczej początkowy mój bankrol był to 47$ oczywiście zgodnie z wczorajszym wpisem przelałem je na FTP. Aktualny bankrol to 70$ czyli 23$ do przodu, nie ma źle, ale mogło być dużo lepiej. A teraz dobranoc :)

Odpowiedz
Cytat
przemek190 Autor wątku
przemek190
PokerStrategist

Powiem wam Panowie i Panie, tak przy bankrolu 120$ wypłacam pieniądze, sądzę że jestem za słaby na gre w pokera (dochodowego), 0 strategi. Totalne 0. Tak więc wypłaciłem przed chwilą te 120 $ i zaczynam edukacje (SnG i MMT) po jakimś miesiącu może dwóch wrócę i spróbuję coś pożądnego ugrać. Tak wiem można się uczyć strategi mając kase na pokerze, ale jakoś mi to nie wychodzi zawsze wole zagrać niż się pouczyć. Tak więc Dozobaczenia przy stołach za pare miesięcy !

Odpowiedz
Cytat
przemek190 Autor wątku
przemek190
PokerStrategist

A to można zrobic z ostatnich 3$ których sobie nie wypłaciłem.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/acf68d16be0dc73f.html

Odpowiedz
Cytat
przemek190 Autor wątku
przemek190
PokerStrategist

nie ma źle znowu się udało wygrać całkiem fajną (jak dlamnie) sumkę
http://www.tinypic.pl/mav66n6aphkj

Odpowiedz
Cytat
S2UW4R
PokerStrategist

easy game :sdrink

keep going :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
przemek190 Autor wątku
przemek190
PokerStrategist

Stół finałowy, ale niestety tylko 10$ do przodu dzisiaj :)
http://www.tinypic.pl/1m2whf2is4oz

Odpowiedz
Cytat
przemek190 Autor wątku
przemek190
PokerStrategist

Na koncie zostało tylko 40 $, gdyż wypłacałem i teraz mam zamiar, przestudiować strategie na cash game short stack i grać 8 stołów na raz przez przynajmniej 3 h oczywiście z przerwami na stawkach 0.01/0.02$ 6 osobowe stoliki. Na wyższe lvl wskakuje przy 40 BB oczywiście short stack więc na stoliki 0.02/0.05 jak będę miał 80 $. Zobaczymy jak mi to pójdzie, jak będę w stanie dojść do 0.05/0.10 to wtedy zacznę znowu 2 tygodnie nauki oraz filmiki jak się uda to zainwestuje w jakiś program żeby zbierało mi statystyki graczy i spróbuję się nauczyć z nich korzystać. Od czasu będę też grał turnieje MMT 1,10$, może raz na 2 tygodnie 3.3 KO (90 os. Uwielbiam ten turniej).

Odpowiedz
Cytat
przemek190 Autor wątku
przemek190
PokerStrategist

Czuje że bardziej idą mi turnieje SnG i MMT więc bardziej się chyba na nich skupie, ale będę grał też cashówki. A tu taki maly ship na początek tygodnia mam nadzieje że będzie tak żarło przez następne dnie.
http://www.tinypic.pl/ddgre93as3xx

Odpowiedz
Cytat
Endurx
PokerStrategist

Bez urazy ale czytając tego bloga poczułem się trochę jak w pokerowym przedszkolu, masz trochę pojęcia o grze dobrze byłoby to rozwijać a nie na każdym drobnym shipie wypłacać na butelkę whiskey, takim tokiem rozumowania nie zajdziesz nigdzie i edukacja tu nie wiele nie pomoże, jeśli zamierzasz tłuc MTT za 1$ od czasu do czasu całe życie. To nie jest blog pokerowy, to jest blog rekreacyjnego gracza który pokazuje w dobitny sposób tok jego rozumowania. Przepraszam jeśli cię uraziłem ale ktoś w końcu musiał napisać prawdę, nie bądź pi... siadaj do filmów artykułów i przestań wypłacać na waciki bo drugiego up swingu może już nie być.

Odpowiedz
Cytat