Nie no. Bez jaj. To ,ze nie widze rolla nic nie daje. Wkurwiam sie i tak. Pykne chyba ostatnia serie i lukne jak to wyglada
Hehe kolego zamiast nie patrzeć na rolla popatrz na jakieś mindsetowe produkcję. Nie przejmowanie sie rollem można wypracować 😀
Powodzenia piona
Ok, spojrzalem w rolla. Czlowiek byl pewien ,ze jest na minus a tu takie cos
BR :231,88$
EPC : 1285.90/5000
Czas gry :
Sobota : 7h 3minuty
Niedziela : 6h 5 minut
Od mierzenia czasu 142,76$ -> 231.88 +89.12 $ 6.85$/h
436 Redemption points 33,53/h to na zoltych skrzyniach jest jakies 1,25$/h zwrotu prowizji
Wg sharka ( tutaj moze byc inaczej, kiedy ladder boardy nie byly aktualziowane live, wiec jezeli nadal jest jak bylo to wyniki przedstawione nizej wygladaja inaczej )
- jestem w top 5 ogolnym jesli chodzi o ilosc rozegranych gier w tym roku.
- na 1$ w tym roku +121$/ 2,026gier 0,06 dolara na gre
- na 3$ +38$ / 523 gier 0,072 dolara na gre
Na pewno nie gram optymalnie, czesto wale alliny w ciemno, wszystkich graczy traktuje podobnie. HUD by niby pomogl oceniac graczy ale gra jest tak szybka, przy okolo 12 stolach na raz decyje mam co pare sekund. Nie dalbym rady patrzec w staty przy tylu stolach... Pytanie co lepsze, miec wiecej $ na turniej, czy isc na ilosc i koniec koncow miec podobny profit...
W którejś produkcji lechrumskiego widziałem że to nie chodzi o przegrywanie $ to nie są przecież lifechanging money.
Chodzi o to że tak naprawdę przegrywamy co innego np. Pewność siebie, poczucie własnej wartości, oddalanie się od naszych celów itp.
ja polecam grę bez patrzenia na stół podczas grindu, totalnie 0% frustracji , wystarczy ustawić stars caption lewa strzałka fold, prawa allin, odwrócić monitor do ściany i ogień, klikać wedle intuicji raz jedna strona raz druga, ewentualnie w rytm dobrej nuty
Chyba musze zalozyc nowego bloga, sprawdzam ciagle stan konta ;p
Dzisiaj na spokojnie, zmeczony po pracy odpalalem tylko turki za 1$ i 1,50$ . Jakos sie boje 3$ chociaz stac mnie na nie i mam skilla zeby byc na plus...
BR 288,86$
Czas gry dzisiaj 3:45minut , wyrobilem tylko 82 redeption points.
+57 na turkach za dolara w takim czasie to az za dobrze siedzialo ;p