Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] GOLDFISHA's Diary

250 Posty
41 Użytkownicy
0 Reakcje
9,465 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

sprobowalam znowu cashowek... mysle ze ustanowilam nowy rekord: 11 coin flipow w plecy z rzedu... wszystkie strategie o kant potluc... powinnam zarabiac a wciaz jestem w plecy... ogolem juz -160$...

jakby tego bylo malo sng przestaly mi wychodzic... chyba soft stwierdzil, ze za dobrze mi szlo i trzeba odebrac to co mi sie dostalo...

so sick

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ladies % Gentlemen!! uprzejmie informuje, że dzisiejsza sesje pokerowa zakonczylam na plusie :) :) wow...

postanowilam wrocic do podstaw i grac SSS na NL20... a ze szybko sie podwoilam a stol byl fajny postanowilam na nim pozostac grajac BSS :) :)

wynik calkiem klawy ponad 29BB/100 :) :)
probka moze nie powala by tylko 300 rak, ale grunt ze cos ruszylo... i to do przodu! :)

hellYeahEnT

Gratki Fiszko :D Cisnij dalej, nie przejmuj sie swingami. Im predzej nauczysz sie podchodzic do nich jak do naturalnej kolei rzeczy tym lepiej.

Zdravim.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Prosze Panstwa... od dzisiaj jestem prawdziwie złotą Goldfishą :) :)

dla mnie oznacza to tyle, że grajac w pokera umiem nie-przegrywać w long runie :) lecz jak wiadomo chodzi o to by czerpac zyski, wiec kazda ilosc wyplacanych $$ jest milym owocem tej pracy :) :) :)

choc zyskuje tylko na SNG i MTT, to starac sie bede dalej w cashowkach.

Bankroll moj krazy miedzy 300$ a 400$, ale tu będę zamieszczala tylko wynik cashowy:

i tak na dzien dzisiejszy : -160$ :) :)

wracam do podstaw... SSS NL20.

Pozdrawiam wszystkich

GOLDfisha :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

moj nowy status bez echa to moze i nikt nie zauwazy, ze ostatecznie na zawsze porzucam cash games...

ostateczny bilans: -177,54$

mam sporo roboty w sng i mtt z reperowaniem bankrolla...

dam znac jak poszlo...

trzymajcie kciuki

Goldfisha napisał
moj nowy status bez echa to moze i nikt nie zauwazy, ze ostatecznie na zawsze porzucam cash games...

ostateczny bilans: -177,54$

mam sporo roboty w sng i mtt z reperowaniem bankrolla...

dam znac jak poszlo...

trzymajcie kciuki

Trzymamy :)

P.S. "Do twarzy" Ci w złocie ;)

damianpat

Spoko będzie dobrze ;)

kaczuba

Goldfisha napisał

Ja zauważyłem i skomentowałem na złotym forum. :D

Fishko, nie poddawaj się tak łatwo z tymi cash games.

SamRadziwill

Gogogo! Gratuluję złotka :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

JKramer napisał

P.S. "Do twarzy" Ci w złocie ;)

przez grzecznosc nie zaprzecze :)

kaczuba napisał
Ja zauważyłem i skomentowałem na złotym forum. :D
Fishko, nie poddawaj się tak łatwo z tymi cash games.

widzialam :) :) a w cashowki nie moge grac bo tylko trace... na 15 sesji ogolem mialam:

5 sesji na + (w tym 4 sesje minimalnie - max 5$)
10 sesji w plecy (w tym 7 wyraznie w plecy :) )

w sumie poki gralam SSS jeszcze jakis microdochod byl... a od przejscia na BSS lece w dółłłł... choc stosuje sie do strategii... poki co musze pograc troche SNG i MTT by odrobic straty... pozniej... moge jedynie obiecac ze sie zastanowie :)