Witam wszystkich!
Mam na imię Damian, a na internetach posługuję się nickiem Garik. Na starsach gram turnieje 180 os. na limicie 0.5$.
Nie wiem co mnie skłoniło do założenia bloga, szczególnie, że już same słowo "blog" darzę wyjątkową antypatią. Blogi, bloger, blogowanie kojarzy mi się z nastoletnimi umalowanymi kolesiami w rurkach na YT czy gdziekolwiek indziej, którzy opowiadają o tym jak spędzili dzień i czy podoba się im nowy tatuaż Justina B.
Postanowiłem więc nazwać te kolejno publikowane wpisy w jednym wątku Niecodzienniczkiem, bo jak sama nazwa wskazuje dziennik, czy też dzienniczek uzupełniany powinien być codziennie co nie będzie miało tutaj miejsca.
Po tym długim i wyczerpującym początku chciałbym opisać pokrótce cele do których będę dążył i zakreślić ogólny wygląd, i przeznaczenie tego Niecodzienniczka.
Otóż moimi krótkotrwałymi celami są:
grając 0.5$ nie zejść poniżej pułapu ustalonego w moim BM
grać regularnie, gdy tylko mam okazje na trzeźwo
co w moim przypadku nie jest takie oczywiste :fdrink
poprawić swoją gre czytając artykuły i oglądając szkolenia na PS.com
Wombat
uzbierać rola na poziomie 1000$ do końca lutego hehe (założyłem się z siostrą i wiem, że jest to mało wykonalne)
roll: ~50$
Kończąc chciałem jeszcze dopisać, że w tym Niecodzienniczku będę także zawierał sprawy około pokerowe, jak np. opisy z gier live zdjęcia itp.
Mam nadzieje, że ten Niecodzienniczek przypadnie Wam do gustu
pozdrawiam, Garik. :fuckyeah