Przejdź do forum
dobre decyzje = dob...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

dobre decyzje = dobre życie

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
347 Wyświetlenia
marianx2010
Poker Player

Witam społeczność ponownie :milord:

Gram w pokera już sporo, a ciągle mikrobieda. Bez zbędnego pierdolenia po prostu będzie to mój dziennik który ma pomóc w realizacji planów.

Gram obecnie 3,5 45os. turbo.
W kwietniu chcę wyrobić volume 3k turków.
Profit 1k.
Wyrobić status gold na p*.

W tym miechy mam 279vpp i niestety ponad 100 w plecy.
A wyniki z całej mojej gry wyglądają tak;

Po za pokerowo to chcę dalej dbać o formę.
Od końca grudnia chodzę na siłownię i schudłem ponad 15kg.
No ale przy moim wzroście 173 i obecnej wadze 78kg mam jeszcze sporo do zrobienia i łatwo sobie wyobrazić jaką kulką byłem. Ta zmiana bardzo polepszyła jakość mojego życia. Najważniejsze, że zmieniłem nawyki żywieniowe i zwiększyłem wiedzę w temacie odżywiania.

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
marianx2010 Autor wątku
marianx2010
Poker Player

Dzięki inwestorowi przerzuciłem się na 180 2,5$
Jak to szybko się odpala w porównaniu do 45 oO.

Po pierwszych gierkach nieźle upuje :)
Musze zacząć więcej analizować bo jest masa value do wyciągnięcia.

Po za tym wziąłem się za bieganie w otwartym terenie bo tak cisnąłem na bieżni. Przynajmniej trochę kondycji złapałem i mogę się nacieszyć kilku kilometrowym biegiem po lesie. Tylko teraz jakieś dobre buty by się przydały.

Wczoraj trochę się schlałem, pijąc zacne trunki na ognisku.
Dlaczego tanie wina są dobre? Bo są tanie i dobre
Rano była

teraz czuje się dobrze, umysł jak tafla jeziora w bezwietrzny dzień i będę się zbierał do grindu, a wieczorem piła.

Odpowiedz
Cytat
meffiulol
PokerStrategist

SIema, spoko wykres,
Powodzenia na 180manach i do zobaczenia na stołach ;)

Odpowiedz
Cytat
marianx2010 Autor wątku
marianx2010
Poker Player

Gram cały cały czas, ale dupy nie urywa. Hourly coś pewnie koło 3$.
Sporo zacząłem analizować hrc i odkryłem parę mocno profitowych spotów które wcześniej unikałem bo myślałem, że hajsu na nich robić nie będę.

Wczorajszego wieczoru gram sobie sesje, wszystko ładnie nawet jakiś shipek był, no i w końcu ostał mi się jeden stolik. Turbo to szybko pójdzie, ale jakoś te blindy stoją w miejscu, zacząłem się dziwić. W końcu zorientowałem się, że to 4,5 180 non turbo. Nosz kurwa, skąd to się wzięło na moim pulpicie. W lobby mam tak poustawiane filtry, że wyświetla się jeden turek. Rozkminiłem to w końcu. Wiem, że ta promocja z goldami chuja warta, ale czekam na niego jak pojebany, to lubię sobie odpalić jaki jest aktualnie grany. W czasie grania sesji nie zamknąłem lobby tego turka no i w końcu przypadkiem się regnąłem do podobnego. W tym przypadku nie ma większej lipy, ale jakbym tak odjebał z hu za 500, to nie było by różowo. Zająłem trzecie miejsce na końcu lipa QQ<ATo, ale po drodze trochę farta miałem i złę decyzje :rage:, ale byłem już bardzo śpiący. Szkoda, że nie udało się shipnąć bo by była życiówka :facepalm: :D.

Szybko po wstaniu wziąłem się za pisanie tego posta, jeszcze z jednego względu. Śnił mi się poker, poker online, miałem huda i praktycznie jedyna różnica była taka, że karty miały taki dyskotekowy, jaskrawy kolor, a jeden avatar miał koleżankę z fb która przegrała na sb 77<73s po callu na steal z buttona. Pisząc to pomyślałem przez chwile, że grałem lunatykując xD. ale włączyłem p* i wszystko się zgadza, to był po prostu dziwny sen. Ogólnie sny ciekawa sprawa, zawsze chciałem je spisywać bo to jedyna szansa na ich utrwalenie, a mózg potrafi wygenerować takie krainy i historie, że dziw bierze.

Co do snu, też można by ogarnąć bo chociaż jest zajebiście bo uwielbiam wstawać wyspany i siedzieć do późna, taki tryb mi pasuje, no ale każda godzina na sen ponad miarę to godzina z życia wycięta. Chociaż ciekawe czy po prostu ta całkowicie niezależna od człowieka czynność, wymaga podporządkowania się jej? Organizm decyduje, że się wyspał to się budzę.

Jestem w polowie drogi do golda, volume trzeba podkręcić.
Pozdro.

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat