Przejdź do forum
Chyba coś robię nie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Chyba coś robię nie tak [HT 6 max]

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
140 Wyświetlenia
surelynotabot
Poker Player

Witajcie.
Jestem świeżo po maturach z czym wiążą się długie wakacje. Po wakacjach studia (jak zdam polski :facepalm: ), więc wypadałoby mieć pieniążki na dobre życie przez pierwsze 2 lata.

Początkowo myślałem, żeby grać omahę, ale kumpel mi odsprzedał holdemowego PT4 za 60$, więc byłem skomitowany. Zatem postanowiłem cisnąć hyperoski za 1.5$, bo to ponoć sama matma. Ściągnąłem triala tableninja i grałem.

Ale po takiej próbce widać, że coś robię nie tak.

Więc przede mną dużo nauki i grania. Jakby ktoś miał jakieś dobre materiały treningowe, to chętnie bym skorzystał. Coś o BRM stosowanym w tych sng też bym chętnie się dowiedział, bo póki co gram na niewielkiej dwucyfrowej liczbie buyinów. Na materiały od PS nie mam co liczyć, bo cwaniaki mi nie podłączyły konta na starsach, mimo że robiłem tak jak instrukcja kazała ?(

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Marcin95
BlackMember

O hyperach nie mam pojecia, ale za to polski tez mi poszedł marnie :D GL

Odpowiedz
Cytat
Puczek
PokerStrategist

Na 6max HT nie sa niecodzienne swingi po 100BI, wiec jezeli chcesz byc naprawde bezpieczny 150-200 BI i jest cool.
Graj tak, jak grales pomiedzy rozdaniami ~300 i ~450 i bedzie dobrze :coolface:

Odpowiedz
Cytat
surelynotabot Autor wątku
surelynotabot
Poker Player

Dzisiaj zagrałem jakiś epsilon turniejów, bo nie miałem czasu i grałem tylko 4 jednocześnie. Niby ITM 40% nie brzmi fatalnie, ale wygrałem tylko 8%, więc tu jest jakiś leak. Jak grałem w stacku 7 jednocześnie, to miałem inny problem, a mianowicie miałem 20% trzecich miejsc i 22% drugich, a tylko 14% pierwszych.

No więc jutro spędzę dzień na titanie żeby wyrobić silvera i obejrzeć te 4 filmiki co są na PS o hyperach. Jeszcze muszę wziąć się za kodzenie, bo startuję z kolegami w jakimś konkursie drużynowym i narzekają, że się opieprzam :(

Odpowiedz
Cytat