Przejdź do forum
Built it up! 3 max ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Built it up! 3 max hyper-turbo SNG //mach11ne

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
265 Wyświetlenia
mach11ne
Legacy Member

Cześć, mam na imię Adam i jestem studentem pierwszego roku na poznańskim UEP'ie, mam 19 lat a w pokera gram codziennie po kilka h od 1.5 roku. Grindowałem na starsach 180 1.5 turbo robiąc lekki profit a później przerzuciłem się na 6max turbo sng. Nabudowałem rolla po kilku nieudanych próbach z 10usd do 350usd lecz wyłapałem bana na PS za multiaccounting ( :facepalm: ). Po wakacyjnej przerwie stwierdziłem ze pogram ponownie tym razem w sieci iPoker. Jako nowy format gry wybrałem 3max hyper-turbo SnG (twister poker) po dobrych long-runowych wynikach kumpla. Narazie nie grałem bardzo dużej ilości tych gier ale z 50zł nabudowałem się do 170zł grając 1e w jeden dzień bez większego szczęscia z jackpotami (tak wiem, BRM). Zakładam bloga by wrzucać ciekawsze spoty, i trzymać 'dziennik' swoich gier oraz może wymienić się doświadczeniami z osobami grającymi ten format ? (zakładam że nie wielu takich którzy go grindują). Gram je dlatego że pasuje mi grindowanie hyperów a widze tam mimo wysokiego rake'u duży value ze względu na bardzo niski poziom tych gier. A więc przechodząc do konkretów, dzisiejsza sesja:

Rozegranych: 21
Profit: 45zł
Liczę na więcej dzisiaj :milord:

A na koniec:

Na codzień nie słucham takiej muzyki ale do grind'u bardzo przyjemna!

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
mach11ne Autor wątku
mach11ne
Legacy Member

Kończę dzień z profitem: 127zł. Na końcu straciłem jednego za 6e i jednego za 4e robiąc głupie błędy ale z dnia jestem zadowolony. Ktoś doradzi jaki BRM na tych twisterach brać ?:)

Odpowiedz
Cytat
mach11ne Autor wątku
mach11ne
Legacy Member

Dzis skromniej, wynik:
Volume: 74
Profit: ~73zł

Założyłem że przy 500zł w banku pogram 2e, wątpie by poziom mocno poszedł w górę więc powinno być dobrze! :milord:

Odpowiedz
Cytat
ErHB01
PokerStrategist

bede sledzil

GL

Odpowiedz
Cytat
mach11ne Autor wątku
mach11ne
Legacy Member

Wczoraj niestety dzień na minus..
Volume: 43
Wynik: 54zł

Po analizie sesji, doszedłem do wniosku że jestem zadowolony ze swojej gry, muszę po prostu w pełni zrozumieć że jedyne co mogę w pełni kontrolować to podejmowanie poprawnych decyzji przy stole i nie każdy dzień będzie to doceniał. ;) Dzis pograłem już z 20 twisterów z profitem 64zł, cel na weekend, pobić 1e, let's go! W tym tygodniu przejdę się chyba w końcu do novotelu na jakieś turki, gra ktoś tam ? Jakie stawki w jakie dni itd :)

Odpowiedz
Cytat
mach11ne Autor wątku
mach11ne
Legacy Member

Dobiłem do 400zł+ w banku, grając głownie twistery, jednak muszę wypłacić całość i zawiesić grę na jakiś czas, życiowa sytuacja mnie do tego zmusza, fml...

Odpowiedz
Cytat
kamil13151
PokerStrategist

Hej :)

Jedziemy po 10 razy większy bankroll? Nikomu przecież nie zaszkodzi więcej gotówki :coolface:

Zachęcam Ciebie do wzięcia udziału w Mega Bankroll Challenge. Nasza promocja przynosi same korzyści, czyli jest +$EV, więc trzeba brać :f_cool:

Nie ma nic do stracenia, a można zdobyć:

• Podwyższenie statusu na tydzień (raz w tygodniu odbywa się losowanie wśród uczestników)
  • Miejsce w galerii zwycięzców
  • Baner do sygnaturki

Dodatkowa nagroda za udział w challenge:

Spoiler

Spoiler

:truestory:

Spoiler

:coolface:

Pozdrawiam :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Kasica553
Oldschool Grinder

jak tam idzie, chyba przestalo juz tak zrec bo brak wpisow :P
sama gram ostatnio ten format ale na starsach.
anyway gl, przyda sie :P

Odpowiedz
Cytat
mach11ne Autor wątku
mach11ne
Legacy Member

Szczerze znudziłem się tym formatem po powrocie, od jakiegos czasu grinduje NLHU i wyniki bardzo zadowalające, kończę nl4 :D

Odpowiedz
Cytat