Cześć, mam na imię Adam i jestem studentem pierwszego roku na poznańskim UEP'ie, mam 19 lat a w pokera gram codziennie po kilka h od 1.5 roku. Grindowałem na starsach 180 1.5 turbo robiąc lekki profit a później przerzuciłem się na 6max turbo sng. Nabudowałem rolla po kilku nieudanych próbach z 10usd do 350usd lecz wyłapałem bana na PS za multiaccounting (
). Po wakacyjnej przerwie stwierdziłem ze pogram ponownie tym razem w sieci iPoker. Jako nowy format gry wybrałem 3max hyper-turbo SnG (twister poker) po dobrych long-runowych wynikach kumpla. Narazie nie grałem bardzo dużej ilości tych gier ale z 50zł nabudowałem się do 170zł grając 1e w jeden dzień bez większego szczęscia z jackpotami (tak wiem, BRM). Zakładam bloga by wrzucać ciekawsze spoty, i trzymać 'dziennik' swoich gier oraz może wymienić się doświadczeniami z osobami grającymi ten format ? (zakładam że nie wielu takich którzy go grindują). Gram je dlatego że pasuje mi grindowanie hyperów a widze tam mimo wysokiego rake'u duży value ze względu na bardzo niski poziom tych gier. A więc przechodząc do konkretów, dzisiejsza sesja:
Rozegranych: 21
Profit: 45zł
Liczę na więcej dzisiaj
A na koniec:
Na codzień nie słucham takiej muzyki ale do grind'u bardzo przyjemna!