Witam wszystkich uzytkownikow PokerStrategy.
Siedze sobie tutaj juz dosyc dlugo bo bedzie chyba ze dwa lata odkad sie zarejestrowalem i z pewnoscia kilku starszych uzytkownikow Skojarzy moj nick. Ostatnimi czasy moja aktywnosc na forum nieco spadla, rzadziej wypowiadam sie na forum, co nie znaczy ze puscilem ta swietna spolecznosc w zapomnienie.
Bloga zakladalem juz kilka razy, jednak nigdy nie wystarczylo mi motywacji aby go systematycznie prowadzic. W zwiazku z tym iz trwa okres "postanowien noworocznych" postanowilem to zmienic i regularnie uzupelniac go, o mam nadzieje, interesujace wpisy, ale do tego bede potrzebowal Waszej pomocy w postaci okazanego zainteresowania moimi wypocinami.
Oprocz standardowych pokerowych wpisow, chcialbym rowniez tutaj poruszac rozne, inne tematy zwiazane z moimi zainteresowaniami i licze na to ze znajdzie sie rowniez kilka osob, ktore chetnie wdadza sie ze mna w dyskusje.
Odmiana na ktorej sie skupilem (tym razem) to SNG STT, byc moze w przyszlosci rozszerze to o turnieje MTT i SNG MTT. Jednak to sa daleko idace plany, ktore jeszcze beda musial przemyslec dokladniej.
Nie wyznaczam sobie jakis konkretnych celow dotyczacych mojego winrate'u oraz predkosci pokonywania limitow, poniewaz poker nauczyl mnie tego, ze takich rzeczy w tym przypadku po prostu nie mozna zakladac, bo jak wiekszosc z was doskonale wie, matematyka lubi platac figle. Jedynym moim zalozeniem, ktorego chcialbym sie trzymac jest ilosc turniejow jaka mam zamiar rozgrywac w ciagu dnia. Ustalilem sobie ze odpowiednia dla mnie liczba bedzie 20. Grywam zwykle w setach po 6-12 stolow jednoczesnie. Przy 20 SNG dawaloby mi to okolo 2 sesji dziennie, a to pozwoli mi zachowac swiezosc umyslu i sprawi ze gra nie bedzie dla mnie obowiazkiem a wciaz przyjemnoscia.
Zeby zachecic wszystkich nowych czytelnikow chcialbym oglosic konkurs na tytul bloga. Oczywiscie przewidziana jest nagroda niespodzianka dla zwyciezcy.
Wszyscy zainteresowani wzieciem udzialu maja czas do najblizszej niedzieli. Ilosc pomyslow przez was zgloszonych jest nieograniczona.