Elo,
Nazywam się Roger, w pokera tłukę nie wiem dokładnie ile, jakieś 2,5 roku, coś koło tego. Zaczynałem grać freerolle na pokerstars, kilka razy nawet wbiłem do weekendowej drugiej tury ale niestety nic nie skasowałem. Jakoś w zeszłe wakacje odkryłem pokerstrategy, pobrałem kapitał statrowy 50$ i zacząłem grać na FTP cashówki NL5 i tak sobie grałem grałem grałem czasem odskakujac na jakieś 1$ sng lub daily dolar i akurat kiedy utłukłem 1000 punktów FTP pozwalających na wypłatę (w sumie nie miałem zamiaru wypłacać 50$ ale no nic) to się po ostatnich świętach Bożego Narodzenia wyzerowałem. Następnie wpłaciłem 10$ na P* ( jakoś najlepiej mi się tam gra, największy wybór gier i stawek i optycznie przyjemniejszy sofcik od FTP) i oczywiście wszystko przegrałem na DoN za 1+0,15$. Dokonałem kolejnej wpłaty 10$ na P* i postanowiłem ze gram zgodnie z BR czyli atak na turki TURBO 360 os. za 0,10$.Turki te grałem po 6 stółow naraz(w momencie odlotu natychamistowa rejestracja do next) Kilka FT oraz kilkanaście razy ITM spowodowało że mój bankroll w chwili obecnej wynosi całe
B = 16,57$
Czasu na grę teraz powinienem mieć całkiem sporo gdyż jestem na ost semestrze magisterki i zajęcia mam tylko w jeden dzień w tygodniu.
Bloga zacząłem pisać ponieważ chciałbym móc czytać Wasze słowa krytyki, czasem może jakieś dobre rady
Konto na pokerstrategy mam podpięte pod FTP więc brązowy już tu zostanę ( nie planuje grać na FTP) Wcześniej trochę byłem silverem i arty poczytałem i tyle, zadnych treningów, rozdań jeszcze kilka wrzuciłem do oceny.
Moje najblizsze cele to prawdopodobnie wbijam na non turbo za 0,25$ gdy ugram 25$. Gdy spadne do 5$ schodzę na turki 0,02$ na 990 os--> dobry meksyk
Zamierzam grać teraz w setach 6-stołowych cobym wiedział ile przegrywam.
I jeszcze pytnako do Was: jako że jestem brązowy to nie mam już szans na dorwanie się do tego programiku ICM ? Przydałby mi się do potrenowania pushorfold które w turach TURBO to podstawa.