Witam wszystkich.
Zdecydowałem sie na założenie bloga po dłuższym okresie obserwacji forum.
Może zacznę od przybliżenia nieco mojej osoby.
Mam na imię Dawid i mieszkam w Dębicy na podkarpaciu.
Pierwszą styczność z pokerem miałem mniej więcej rok temu, kiedy to grałem przez krótki czas na play money, jednak że wtedy nie wiedziałem praktycznie nic o pokerze.
Następnie w lipcu pojechałem na zlot pewnego forum, na którym chłopaki grali turniej. Zaciekawiło mnie to i po powrocie do domu zacząłem przeglądać strony pokerowe, czytać o strategii, oglądać filmiki z największych turniejów pokerowych itp. Grywałem w różnych freerollach z lepszym i gorszym skutkiem. I tak około listopada do marca nie grałem nic w pokera, głównie z braku czasu, nie ważne.
Ok. połowy kwietnia wpłaciłem 40zł(:D) na Starsy i pobrałem sobie darmową, miesięczną wersje HM2. I tak z tych skromnych 12$ zrobiłem blisko 200$ (głównie trzy razy byłem drugi w 180tkach za 2,50$, wtapiając za każdym razem HU z dużą przewagą żetonów...). Wypłaciłem ok 150$, to co zostawiłem to przegrałem, później dopłaciłem 50$ i przegrałem ...
Ogólnie na pokerze jestem do przodu 200-250zł, traktuje póki co pokera jak hobby.
Ogólnie to jestem fishem ♠_thumbsup:, ale będę dążył do tego, żeby być graczem wygrywającym
Roll na teraz to: 60.33$
Rano było jeszcze 14$, ale byłem trzeci w 180tce za 2,50$. Koniec szaleństw i od teraz przestrzegam BRM (mam nadzieje, że blog będzie mnie motywował do tego)
Będę grał póki co 18stki za 1,50$, bo poziom tam jest mocny
Ok, to byłoby na tyle. Sesja wieczorem, teraz trzeba jechać do dziewczyny