Przejdź do forum
blog SNG by Agent00...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

blog SNG by Agent00typer

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
136 Wyświetlenia

Witam wszystkich.

Zdecydowałem sie na założenie bloga po dłuższym okresie obserwacji forum.

Może zacznę od przybliżenia nieco mojej osoby.

Mam na imię Dawid i mieszkam w Dębicy na podkarpaciu.

Pierwszą styczność z pokerem miałem mniej więcej rok temu, kiedy to grałem przez krótki czas na play money, jednak że wtedy nie wiedziałem praktycznie nic o pokerze.

Następnie w lipcu pojechałem na zlot pewnego forum, na którym chłopaki grali turniej. Zaciekawiło mnie to i po powrocie do domu zacząłem przeglądać strony pokerowe, czytać o strategii, oglądać filmiki z największych turniejów pokerowych itp. Grywałem w różnych freerollach z lepszym i gorszym skutkiem. I tak około listopada do marca nie grałem nic w pokera, głównie z braku czasu, nie ważne.

Ok. połowy kwietnia wpłaciłem 40zł(:D) na Starsy i pobrałem sobie darmową, miesięczną wersje HM2. I tak z tych skromnych 12$ zrobiłem blisko 200$ (głównie trzy razy byłem drugi w 180tkach za 2,50$, wtapiając za każdym razem HU z dużą przewagą żetonów...). Wypłaciłem ok 150$, to co zostawiłem to przegrałem, później dopłaciłem 50$ i przegrałem ...

Ogólnie na pokerze jestem do przodu 200-250zł, traktuje póki co pokera jak hobby.

Ogólnie to jestem fishem _thumbsup:, ale będę dążył do tego, żeby być graczem wygrywającym :]

Roll na teraz to: 60.33$

Rano było jeszcze 14$, ale byłem trzeci w 180tce za 2,50$. Koniec szaleństw i od teraz przestrzegam BRM (mam nadzieje, że blog będzie mnie motywował do tego)

Będę grał póki co 18stki za 1,50$, bo poziom tam jest mocny :D

Ok, to byłoby na tyle. Sesja wieczorem, teraz trzeba jechać do dziewczyny :D

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Siema Agent, a my się chyba znamy - Pumba z tej strony :D

Grania 180os. z takim rollem nie polecam bo szybko byś zaliczył torbę, także dobrze że się zreflektowałeś. Jeżeli w przyszłości planujesz grać 180 to może zastanów się nad grą 45 os. za 0.5$, bo podobieństw między nimi masa. Dodatkowo są one idealne do budowania bankrolla. Masz też dużo materiałów na forum, szczególnie temat zbiorczy gaisha: KLIK Także nic tylko się szkolić ;)

pozdro

Odpowiedz
Cytat
Nevrex
Elite Grinder

Forum . Bukmacherskie zmienia lokalizacja :P ?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

WIdzę, że znajome mordki, miło miło.

Długo nie pisałem... było to spowodowane tym, że troche potiltowałem, podpaliłem się (troche to małe słowo..) i to 60$ przegrałem, no może nie do końca bo zostało mi... 0,14$ i odbiłem się z tego do 15,34$ na 360tkach za 0,10$.

Ok, cel jest jeden, pomnożyć bankroll na tyle, żeby grać 180tki za 2,50$, które bardzo polubiłem, ale niestety BR na to nie pozwala...

OK trzeba się ogarnąć i więcej czasu poświęcać na naukę i analizę sesji.

Cele pokerowe na najbliższy okres:
:club: Oglądnąć przynajmniej jeden film dziennie
:club: czytać, czytać i czytać materiały dostępne na PS.com
:club: wyrobić srebro na PS.com

Cel na dzisiaj:
:diamond: Oglądnąć 1 film
:diamond: Poczytać o strategii

Ok zaczynam sesje, będę grał do ok 22, później trzeba iść spać, bo jutro zawody lekkoatletyczne, a jako że na codzień trenuję skok w dal to trzeba jutro pocisnąć donków w tej dyscyplinie :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

OK, sesja zakończona parę minut przed 22:00, co najważniejsze zakończona na plus.

Podsumowanie:

:spade: 0,10$ 360 osób
Rozegrane: 4
zakończone w kasie: 1
Najwyższe miejsce: 11
najwyższa wygrana: 0,51$
pozostałe miejsca: 120, 190, 42

:heart: 0,25$ 45os
Rozegrane: 3
Najwyższe miejsce: 1
najwyższa wygrana: 3,33$
pozostałe miejsca: 21, 19

:diamond: 1,50$ 18os
Rozegrane: 3
Najwyższe miejsce: 2
najwyższa wygrana: 7,12$
pozostałe miejsca: 13, 10

Bankroll: 20.55$ (+5.21$)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzisiaj mało grałem.

Przed wyjściem do dziewczyny odpaliłem dosłownie na 5 minut zooma na PS. Dostałem AA, zostałem ładnie opłacony przez AJ i podwoiłem się na NL5

Bankroll na Starsach: 24.49$ (+3.94$)

Zaraz jakiś film pokerowy i lulu.

Odpowiedz
Cytat