jak mozna zalorzyc konto na winamaxie ? bo jakk rpoboowalem to lipa a support pisal ze tylko z fr mozna
Normalnie ściągasz soft zakładasz konto i potem weryfikacja musisz wysłać dowód i wyciąg bankowy z widocznym ibanem. Tak jest na winamaxie i ps.fr
Dzisiaj nic nie gram. Muszę skosić trawę i posprzątać dom, a jest trochę do roboty, dlatego robię sobie wolne od pokera.
Niestety po 2,5 roku przerwy zacząłem znowu palić szlugi (na szczęście jeszcze nie kupiłem paczki w sklepie, tylko brałem kilka razy w ostatnich dniach od innych osób) Mam nadzieję, że nie wciągnę się znowu w ten cholerny nałóg.
Pisałem, że wczoraj dobry dzień na sng, a zapomniałem dodać, że również na cash poszło świetnie. Zagrałem 1h na dwóch stołach plo10 i wpadło ok.43€. Akurat tutaj nie ma czym się podniecać, bo o ile z sng mam pewne zyski, to z cash jednego dnia mogę wyjść na plus, a potem 3 dni z rzędu skończę na minusie.
W każdym razie zamierzam zagrać w tym miesiącu ok. 5000 rozdań na plo10, plo20. Będę grał na max. 2 stołach - jestem za słaby w omahe, żeby ogarnąć więcej stolików.
Cel na 4.07
-podsumowania sng i mtt z ostatnich dni
Hello,
Thanks for contacting us here at the Winamax support team.
Due to the regulation related to online gaming, it is not permitted to play for real money on Winamax from the UK.
Thank you for your understanding.
Should you have any further questions, please do not hesitate to contact us.
Regards,
Steven Blake
Winamax Support Team
2.07
Unibet
Sng za 10€ - 7 sng +40,84€
Sng za 1€ - 1 sng +0,94€ - muszę zagrać trochę hu za 1€ w tym miesiącu, bo jest pewna fajna promocja na unibecie, która tego wymaga.
Mtt za 4€ i za 10€ - 2 mtt -14€
Spoiler

Microgaming 3 sng -14,50€
Spoiler

Winamax 1 mtt -5€
Spoiler

Razem
10 sng za 10€ +26,34€
1 sng za 1€ +0,94€
3 mtt -19€
Razem +8,28€
3.07
Unibet +136,69€
9 sng +131,69€
1 mtt +5€
Spoiler

Microgaming
6 sng +51€
2 mtt -2,5€
Spoiler

15 sng +182,69€ - gdy inni mieli KK, to ja AA, gdy mieli 88, to ja 10 10, gdy mieli kolor, to ja miałem wyższy itd. Stąd taki dobry wynik:f_biggrin:
3 mtt +2,5€
Razem +185,19€ - mój rekordowy dzień, jeszcze nigdy mi tyle na sng nie wpadło.
Pamiętaj , ze moneta posiada dwie strony
Chyba ze jesteś "Walu" z Blok Ekipy i wybierasz krawędź monety
Napisane przez DaBreaks
Pamiętaj , ze moneta posiada dwie strony![]()
Chyba ze jesteś "Walu" z Blok Ekipy i wybierasz krawędź monety
![]()
Wiem, że ma dwie strony. Pod koniec czerwca boleśnie się o tym przekonałem:rage:
17.37 i 0 rozegranych sng:f_cool:, skąd ja to znam. Jak nie napiszę, że muszę rozegrać np. 25 sng do 18-tej, to nie ma szans, że sam z siebie zagram sng szybciej. Zawsze będę czekał do ostatniej chwili:truestory:
Napisałem wcześniej, że muszę zagrać 80 sng i 10 mtt do 6.07, więc zostanie mi jutro do zagrania jeszcze 30 sng i 4 mtt. Pisałem też, że obczaję różne promocje i nadal tego nie zrobiłem (nie licząc kilku tych, które znam od dawna). Jutro pościągam różne softy i zorientuję się co jest grane, jeśli chodzi o promocje na krzaczorach.
Wczoraj ok. 30-40€ na minus. Niestety coraz częściej kończę dni na minusie:f_frown:. Na początku bloga, gdy grałem sng za 2,75€ i 4€ zdarzało mi się kilka dni na minus w miesiącu, teraz gdy gram sng za 10€ i rywalizuję z trochę lepszymi graczami, to dni na minus notuję znacznie częściej. O tyle dobrze, że minusy są w granicach 0-50€, a plusy czasami przekraczają stówę i koniec końców i tak zarabiam hajs.
Cel na 6.07
-30 sng
-4 mtt
A ja mam do Ciebie pytanie odnośnie wypłacania pieniędzy z winamaxa, tam jest tylko możliwość wypłacania na konto bankowe, czy da się wypłacać na Skrilla? To masz konto w € na które wypłacasz ?
Chce się dowiedzieć gdzie wypłaca jeżeli nie da się na skrilla bo sam mam tam troche kasy. I zastanawiam się czy jak normalnie się wypłaca na konto bankowe czy nie mogą w jakiś sposób połapać że to z pokera. Nie chce żeby mi ktoś wjechał na chatę za gre online. Nie jestem oblatany w tym wszystkim niestety
Miały być cele na lipiec, ale być może gdzieś pojadę ok. 25, 26 lipca, dlatego w tym miesiącu robię wyjątek i ustalam cele na okres 1.07-25.07, a nie na cały miesiąc. Nie mam zamiaru grindować na plaży:yaoming:
Cele na 1.07-25.07
1.Rozegrać 600 sng za 10€, 10$ i osiągnąć min. profit 600€
2.Rozegrać 5000 rozdań na plo 10, 20.
3. Zagrać min. 50 turków w omahe, holdema z min. wpisowym 4€.
4. Podsumowania min. raz na 4 dni.
5.Nie mogę sobie zrobić żadnego dnia wolnego w miesiącu. Muszę grać przynajmniej 10 sng na dzień.
6.Nie mogę odpalać przeglądarki podczas sesji.
7. Muszę ustalać sobie szczegółowe cele tzn. rozegrać x sng do x-tej. Jeśli tego nie zrobię, to będę zawsze zaczynał grać pod koniec dnia:rage:
100 zł kary za niezrealizowanie któregoś z punktów.
To co zagrałem do tej pory wlicza się do miesięcznych celów.
U mnie wygląda to tak, że przelewają na konto złotówkowe w Polsce. Za przelew, niezależnie od kwoty, mój bank pobiera stałą opłatę 20 zł ( zarabia również na przewalutowaniu ). Na Skrilla nie przelewają, wszystko musi być czytelne.
Napisane przez adahho93
A ja mam do Ciebie pytanie odnośnie wypłacania pieniędzy z winamaxa, tam jest tylko możliwość wypłacania na konto bankowe, czy da się wypłacać na Skrilla? To masz konto w € na które wypłacasz ?
Tylko na konto bankowe.
Napisane przez adahho93
Chce się dowiedzieć gdzie wypłaca jeżeli nie da się na skrilla bo sam mam tam troche kasy. I zastanawiam się czy jak normalnie się wypłaca na konto bankowe czy nie mogą w jakiś sposób połapać że to z pokera. Nie chce żeby mi ktoś wjechał na chatę za gre online. Nie jestem oblatany w tym wszystkim niestety
Nadawca przelewu to winamax.fr:coolface:, ale raczej nie ma co panikować, jeśli raz na jakiś czas wypłacisz 100, 200, 300€... Gorzej jeżeli wygrasz większą kasę:pokerface:
Napisane przez adahho93
Boże jaki ja jestem pojebany:facepalm: Nigdy nie wpadłem na to, żeby założyć sobie konto bankowe w euro i nie płacić za przewalutowanie. Ile hajsu straciłem przez takie coś:rage:
Właśnie ja wypłacałem na konto ING i taki niekorzystny kurs jaki tam jest to masakra. Traci się dużo. A teraz mam tam dość sporo, i się troche obawiam