Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Bez Spiny!

6 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
390 Wyświetlenia
Jadzkaa

Krótko i na temat - mam 24 lata, na ps trafiłem rok temu, stronę pokazał mi kuzyn, po tym, jak przebombiłem 20$ od niego na starsach grając nl2 :f_p: pracuje u Taty w firmie, ale po pracy i w wolnym czasie gram! Zaczynałem od nl2, wpłaciłem kasiorke i doszedłem do nl5 :milord: z niezłym bb/100. Potem poleciałem mocno i postanowiłem, że cash zamienie na turbo 180. Obejrzałem filmiki Avrila, dużo czytałem i grałem je ( z różnym skutkiem ). Dokładałem do nich mikro turboski i tanie satelitki do hotów. Jednego dnia nie zdążyłem się wyrejestrować i zająłem 70 miejsce w hot 11, a na stole obok wygrałem 0,55 za 280$! Jednak z turniejów musiałem zrezygnować, bo nie pamiętam ile razy musiałem odejść od kompa pomóc rodzicom / podjechać do firmy itp. Straciłem na tym masę buy inów. Dochodząc do sedna - postanowiłem grać spiny! Zacząłem grać 1tki jak miałem 270$, dobiłem szybko do 300 i odpaliłem 3, na których straciłem ponad 200$... Dopiero wtedy zacząłem się uczyć, w Hmie2 zobaczyłem, że miałem 30 chipsów na grę na 3kach. Na 1kach w ciągu 400 turniejów miałem 35 :O od tamtego czasu ciągle się uczę i na 1300 grach mam 67 chipsów na gre.

Tydzień temu postanowiłem, że codziennie muszę zagrać przynajmniej 50 spinów. Póki co gram na dwóch stołach i czuje się z tym dobrze. Chciałbym dorzucić jeszcze trzeci i będzie elegansio. Bloga tworze w celu motywacji siebie do dalszego działania, nauki i robienia postępów a co za tym idzie $! Z planów krótkoterminowych to na 3ki wchodzę, jak będę miał 300$. Oby szybko!

A co poza pokerem w necie?
Dużo biegam ostatnio, bo ważyłem ponad 100kg. Aktualnie mam 97 kg przy 192cm wzrostu i chciałbym schudnąć do ~90.
W każdej wolnej chwili słucham muzyki, przy jakiejkolwiek czynności.
Z hobby to gram na gitarze i jeżdżę motocyklem:pokerface:
Czytam dużo motywacyjnych książek i staram ciągle się rozwijać.
Aktualnie moim problemem jest brak czasu na to wszystko :truestory:
Sezon się kończy, więc planuje od listopada wrócić na siłkę.
Jestem uzależniony od Facebooka, nie wrzucam prawie wcale zdjęć, nie piszę nic, ale kilkanaście razy dziennie sprawdzam, co się dzieje :pcuser:.
Kiedyś byłem uzależniony od Sprite'a i Kwejka, ale już sobie z tym poradziłem i Sprite'a pije tylko z alko, bo czysty mi nie smakuje :milord:.

Z wyjazdów na żywo to byłem w Ostravie 3 tyg temu z kolegą na September Millionie, gdzie graliśmy maina za ~520 zł i side'y. Poleciałem na 34 miejscu bodajże, na 27 płatnych (najmniej 1500 zł), kolega odpadł na 26 i jedno szczęście, bo cały nasz hajs przepiliśmy nocami na imprezowej ulicy ;O. Miałem u niego 10%, pożyczyłem na cash i z 2000kc zrobiłem 7800 i pojechaliśmy do domu. :profit: Tak więc pierwszy wyjazd był mega udany. Planuje jechać do Pragi na Redbet Live w grudniu, ale zobaczymy jak z kaską.

#jedziemy z tym!!

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
cwaniak7

"bo cały nasz hajs przepiliśmy nocami na imprezowej ulicy" hahah... :) Prago nadchodzimy..:)

Odpowiedz
Cytat
Jadzkaa Autor wątku
Jadzkaa

Postanowiłem, że przynajmniej raz w tygodniu (czwartek) będę wrzucać postęp w graniu spinów. Póki co jest nie najgorzej. Roll rośnie bardzo pomału, bo dużo na głowie ostatnio miałem. Mimo to od 2 dni gram 0,50$, gra mi się je całkiem przyjemnie i spokojnie daje radę grać na trzech stołach. Robię około 40 turniejów w godzinę. Póki co zagrałem ich ~ 150 z kozackim wynikiem 115 chipsEv/game:milord:. Mimo to zarobiłem na nich dopiero 9 BI, czyli 4,5$. W całej spinowej karierze największy mnożnik jaki trafiłem po 2k gier to x10. Trafiłem go 5 razy, z czego 2 wygrałem. Musi być lepiej :). przyjemnie gra się te 0,50. mam zamiar cisnąć je do końca listopada i jak dobrze pójdzie chcę wskoczyć na 3ki. Byłoby super móc grać na 5$, ale mam zamiar dopiero z nimi jechać od 500$ w bankrollu.
Live - gram satelitki do Redbet Live Praga o Pakiet 1000E na festiwal. Póki co wygrywam step 1, w stepie 2gim (satka za 11e do satki za 75e) grałem 3 razy, z czego 3 razy odpadłem na allinach preflop. AK<KK, QQ<AJ i AQ<A7. Dwa ostatnie były bardzo bolące, bo w drugim i trzecim miałbym HU z massive CL:f_mad:, a w HU czuje się bardzo dobrze. :f_thumbsup:
W końcu przyżre!.
Pozdrawiam i powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
Jadzkaa Autor wątku
Jadzkaa

Ze spinami jest ok. Spadłem na 80 chips/gre, ale gram 4 stoły naraz. Roll to w porządku 277$. Ostatnio wpadł 25x na 0,5$ i go wygrałem. Poza tym jadę mocno pod EV z wygranymi chipsami, ale kasowo nie jest najgorzej. Roi to niecałe 8%. Mam plan wbić złoto w tym miesiącu, a jestem na 240 punktach póki co. Musze przycisnąć bardziej :) Z satelitkami do Czech daje sobie spokój, Ostatnio odpadłem na 40bb deep po addonach już w 6 left i 2 wejściówki do 75$ na AA vs 74. Otworzyłem z MP i dostałem call z SB. Flop 345. Ja bet i dostałem raise, po chwili wrzuciłem stacka i pokazał 74s (flop tęcza), turn był nie znaczący bo wpadł J, ale na river 7 i wypadam. Po tym odechciało mi się wszystkiego bo na wszystkie satki raz odpadłem z gorszą ręką %. No nic nie ma co przeżywać tylko grać dalej. Ostatnio zastanawiałem się czy nie wrzucić oferty stakingowej 1000 spinów na 3$. Odbiłem się od 110$ na spinach i cały czas pomału lecę do przodu. Chciałem 50% udziału wziąć swojego, a resztę może ktoś by wspomógł. Zastanawiam się właśnie czy byłby jakiś odzew. Muszę to przemyśleć :)
Powodzenia na stolikach!

Odpowiedz
Cytat
Ashikaga

Nie wiem czy taki super pomysł. Ja robiłem shoty na 3$. Tylko musisz być szczery i rzeczywiście przy określonym BRM zejść niżej!!!

Ja miałem tak. przy 140-150 robiłem shot i przy 80 schodziłem na 1$ itd. Chyba 3 razy robiłem shota. i za 4 chyba pykło :) że w jeden wieczór wjechałem o ponad 100BI i komfortowo grałem na 3$.

Więc lepiej nie wystawiaj stakingu na 3$ szkoda value IMO :) A tak wielkich swingów nie ma. Ja nie miałem większego niż 20 BI więc...

Odpowiedz
Cytat
Jadzkaa Autor wątku
Jadzkaa

Chce właśnie dobić do 300$, żeby na spokojnie grać te 3$ i jak spadnę do 150 to dalej na 1$ się budować. Mało czasu na grę w tym tygodniu, gram po ~ 20 spinów dziennie, żeby bonusowe 10 pktów na strategy wpadło. Od poniedziałku powinienem mieć więcej czasu. wbicie złota to priorytet! :f_p:
Dzięki za radę!:f_drink:

Odpowiedz
Cytat