Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

American dreamin

27 Posty
7 Użytkownicy
25 Reakcje
1,580 Wyświetlenia
spakiii Autor wątku
spakiii
Poker Player

UPDATE 3
17.01.2017

Ilość rozegranych turniejów: 662
Typ gier: SnG/MTT
Zysk/strata: -$77,04
Aktualny bankroll: $309,18
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 3

Trochę spóźniony update ale wczoraj miałem day off... Z volume jestem zadowolony ale z wyników nie do końca... Na początku tygodnia byłem up $80 na tych sitkach, ale chyba przesadziłem troche z multitablingiem i winrate sie posypał... Po 'konsultacjach' z kołczem, mam zamiar zmniejszyć ilość stołów do 6 (do tej pory grałem 8-10) i mam nadzieję, że to pokaże rezultaty. :f_cry:

Jak coś drgnie na pewno będę updatował! :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
spakiii Autor wątku
spakiii
Poker Player

UPDATE 4
204.01.2017

Ilość rozegranych turniejów: 600
Zysk/strata: -$30,05
Aktualny bankroll: $279,13
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 4

Zagrałem około 600 6maxów $1.50, do tego doszło kilka 45tek i 180tek ... Poniżej obrazki:

Spoiler

Jedyne z czego jestem zadowolony tak na prawdę, to czerwona linia :f_cool: (oraz wykupiłem sobie licencje ICMizera PRO na miesiąc dzięki wyklikanemu rejkbakowi z tych stt :f_love: ) ... Poza tym, to nie wiele mam powodów do bycia zadowolonym... Przez ostatnie 2 tygodnie zagrałem ich około tysiąca i jestem na 'proficie' -$78.50 (50BI). Zacząłem je grać, bo wydawały się być dosyć łatwe i głównym celem, dla którego zacząłem je grać to budowanie rolla na wejście na 180tki $2.50. Jak na razie budowanie rolla działa w drugą stronę :coolface: i jestem trochę w kropce. Nie wiem czy powinienem dalej cisnąć te STT 6maxy i liczyć, że złą passa się skończy, czy przerzucić się na coś innego... Nie ukrywam, że grindowanie tych sitow jest trochę męczące bo nie występują tam przerwy, więc trzeba je sobie robić samemu, ale jeżeli widziałbym wyniki to jestem w stanie 'cieżko pracować', żeby było widać tego efekty. Wydaje mi się, że przydała by mi się jakaś pomoc mindsetowa :f_cry: Anyway, może ktoś z czytających bloga ( czyli z jakieś 2 osoby :coolface: ) miałby jakiś pomysł co powinienem zrobić, to zachęcam do podzielenia się nim :f_thumbsup:

Jak coś się ruszy to na pewno będę updatował, peace ! :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
Kaldas90
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
spakiii Autor wątku
spakiii
Poker Player

UPDATE 5
01.02.2017

Ilość rozegranych turniejów: 249
Zysk/strata: -$74,80
Aktualny bankroll: $171,61
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 5

Z rolla ubyło około ~$40 na rzecz materiałów do nauki :profit:

Jak 'żarło' tak żre nadal. W tym tygodniu mniejszy woljum, bo jak wspomniałem wyżej, udało się uzyskać fajne materiały i dosyć sporo spędzałem czasu offtable. Trochę godzin spędzonych w ICMerze i co najważniejsze, dużo materiałów mindsetowych, dzięki którym na pewno moje podejście do tematu znacząco się zmieniło.

Po poście @Kaldas90 zmieniłem sposób 'przeglądania bazy' i runuje około $60 poniżej EV. Nie zamierzam się jednak poddawać, bo widzę, że po godzinach spędzonych na analizowaniu gierki widać jakieś efeky, co na pewno mnie cieszy.

Zacząłem również lepiej zarządzać czasem i staram się codziennie rano planować sobie cele na cały dzień, aby nie musieć się później zastanawiać (np. podczas sesji) co mam jeszcze do zrobienia / zapłacenia itd itp. Polecam! :D

Poniżej standardowo jakieś obrazki dla zainteresowanych wykresami

Spoiler

:pcuser:

Odpowiedz
Cytat
jejeejej
Oldschool Grinder

Na którą linię należy patrzeć grając Twoją odmianę? :D

Odpowiedz
Cytat
spakiii Autor wątku
spakiii
Poker Player

Napisane przez jejeejej
Na którą linię należy patrzeć grając Twoją odmianę? :D

Z tego co się dowiedziałem to powinno się patrzeć na $EV :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
spakiii Autor wątku
spakiii
Poker Player

Trochę się pozmieniało, dostałem się do stajni i nie będę grał na własnym rollu więc mój udział w MBC zostaje zawieszony. Wraz z tym zamykam bloga do odwołania.

Odpowiedz
Cytat