Przejdź do forum
~~~~{(-.-)}~~~~ [9 ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

~~~~{(-.-)}~~~~ [9 max/0.20]

86 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,026 Wyświetlenia
GlupiecBlazen Autor wątku
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Alkohol + chęć odegrania się = t o r b a :badteeth:
No i poszły dzienki. Ech... I tak miało to iść na jakieś tam gamblowskie manewry ale jednak żal... Dobra pora się otrzepać i zabrać za jedyną rzecz w której przestrzegam zasad czyli pokerek. Ale na dzis mi wystarczy wrażeń.
Pozdro i powodzenia na stołach :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Yo, yo.

Po wjebach od chciwości przyszedł czas na pokerka. W sumie dwie sesje ale połączę je aby się nie grzebać.

SnGs : 12
ITM : 6 ( 2 x I, 2 x II, 2 x III )
Wynik : + 0.89$
Roll : 102.31$

A teraz pytanie. Chodzi o utwór. Stara ekipa rockowa przerabia jeszcze starszy francuski kawałek. Komuś coś gdzieś świeci?

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Nic nie pogram. Choroba na maxa. Oczy pieką, gardło boli, przełykać nie mogę, boli tez i wsszystko. Zdycham.
Powodzenia na stołach.

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

A i znalazłem ten utwór. Przerobili go Rolling Stones a kawałeczek to :

Marie Laforet - Marie Douceur Marie Colere (Paint in Black)

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Yołek.
Będzie dłuuugi wpis prawie pozbawiony pokera. Takie ostrzeżenie...

A więc tak.
Strasznie chciało mi się czytać. Nosz kurwa jak bardzo. W końcu się zmusiłem ruszyć dupę i wybrałem się do biblioteki publicznej. Tak wiem, raczej one są biedne ale dla desperata to szklanka wody na pustyni. Poza tym można tam trafić naprawdę dobre kruki. No ok. Zapisałem się. Max 4 książki. Nie przyglądałem się za bardzo po prostu wziąłem jakąś trylogie Kresa i ostatnią grubą knigę. Już miałem wychodzić gsy pani mi wskazała półkę "kiermasz za 1 zł". No i 7 kolejnych dołożyłem. Wyszedłem a że były to dla mnie w sumie obce rejony to oczywiście ... zabłądziłem. Masa uliczek i domków jednorodzinnych. Kurwa dobrą godzinę łaziłem wte i wewte... W górę i w dół a te książki lekkie nie były... No ale w końcu szczęśliwie dotarłem do celu skąd mnie do domu zabrano. Zaraz golenie mordy i kąpiel z książeczką :D. A potrafię tak się zaczytać, że w pewnym momencie skóra na dłoni jest pofałdowana mocniej niż kołdra po ostrym seksie...

Dobra. Czas na poksa. Jak mi się nie chciało grać... Strasznie. Ale kto nie gra ten nie wygrywa ( choć i nie przegrywa także ). Siadłem. dwa stoły odpalone i czekam, czekam i czekam na kolejne. Kurwa co za trafic. Jasne. Powinno być :" Kurwa co za matoł!"... Taaa, zapomniałem się zarejestrować do kolejnych. Stoły ruszyły. Dziś było trochę ciężko. Dwa table nie siadły. Ja Ciebie też kocham river, Ale wynik końcowy zadowalający. Przynajmniej jak na mój amatorski poziom.

Sesja #11
SnGs : 6
ITM : 3 ( 2 x II, I )
Wynik : + 0.65$
Roll : 102.96$

A teraz.
Dostałem telefon z pracy, że przybyła długo oczekiwana Pani Rewizor. To jest osoba, która zagląda wszędzie i patrzy czy pracujesz zgodnie z wytycznymi teoretycznymi osób które o Twojej pracy gówno wiedzą. Bo niestety teoria z praktyką nie ma za wiele wspólnego. To tak jakby mi ktoś powiedział, że wie wszystko o tilcie bo o nim dużo czytał ale sam nigdy go nie doświadczył. Ty cały rok zapierdalasz jak głupi a ta Pani w parę dni potrafi Ci kurewsko zepsuc humor twierdząc że pracujesz jednak chujowo... Nic do niej nie mam. Ot, taki nieprzyjemny zawód. Gorzej, że ta osoba nie dostała stanowiska bo jest żoną jakiejś szychy z góry ani dlatego że wpadła komuś do łóżka. Ona jest po prostu kurwa mać zajebista w tym co robi. Więc jej w chuja nie zrobisz...
A ja jak na złość od jutra mam 5 dni pracujących więc szykuje się zajebisty okres. Ale właśnie wtedy odpalam sobie cosik. Coś co mnie zawsze unosi i tym się chcę z wami dziś podzielić.

Dawno dawno temu. Godzina 3 rano. We krwi mam całą tablicę mendelejewa ( zresztą nie był to za ciekawy okres w moim życiu ). siadłem do kompa bo spać nie dało rady. I wtedy. Właśnie wtedy na mojej internetowej drodze stanął ten Pan. Obnażył on moje wszystkie złe, podłe ludzkie cechy. jakim jestem prostackim wsiokiem niczym nie różniącym się od tej szarej masy...
Zobaczyłem go i od razu wyjebałem śmiechem. "Co za down :coolface: "
A po chwili. Cóż. Po chwili już nic nie było takie same.
Pozdrawiam.

Ronald Jenkees - Guitar Sound (oryginał)

Ronald Jenkees - Guitar Sound (oficjalna wersja)

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

Też bym poczytał, ale ostatnio jakoś czasu nie ma, a książki się kurzą. Aaale, kiedy kupiłem sobie 2 pozycje Stanowskiego z miesiąc temu to łyknąłem w 1 dzień. Trzeba poczytać!

Pokerowo ja dziś skończyłem z kolei na dwóch stołach jednocześnie dostając asy, <A7o i <A6o. To był zdecydowany znak od Bozi, że to koniec sesji, także tego.

Co do Pani Rewizor - jebać Panią Rewizor.

Muzyka jutro, luba śpi, niech śpi.

Pozdro pińcet, piję Twe zdrowie najtańszym Balentajnsem z Lidla. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Napisane przez Stellified
Co do Pani Rewizor - jebać Panią Rewizor.
:fdrink

No i stało się. Ale Pani Rewizor mnie przejebała. Czuję się jak stary płot który postanowił zatrzymać sobą dywizjon czołgów... Ja pierdolę :facepalm:
Normalnie dolina taka że muł w oczy wali. Ech... koszmar psychiczny. Dziś nie gram. Sam nie wiem co mam robić...

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Co ja mam napisać...
Dawno mnie nie było. I też nie grałem przez ten czas...
Dzieś pierwsza sesja po przerwie i jakże kurewsko rozjebana. Najgorsza sesja odpoczątku. Nie dlatego że największy wpierdol. Chodzi o jego sposób...

Szło dobrze. I nagle padła mi sieć znowu... I znowu zjebany soft stwierdził że teraz właśnie jest najlepsza pora na to aby się zaktualizować. Pierdolę Cię ipoker!!!! Jakoś to przetrwałem choć zachwiało to moim spokojem znacznie. I nagle się zaczeło. Jeden stół won na river, drugi na river i trzeci na river... Ya ya ya... I w tym momencie przyznam się bez bicia że umoczyłem, wydobyłem z siebie najgorsze amatorskie zachowanie i stiltowałem. A tiltowałem najlepiej jak potrafiłem. Czyli jak się domyślacie następne trzy stoły także w pizdę...

Sesja #12
ITM : 0
Wynik : - 1.64$
Roll : 101.32$

I muzyczka na dziś. Może was z miejsca odrzucić zespół bo chodzi o Kelly Family. Ale powiem wam że warto spróbować. Bo kawałek ma moc. No i tytuł jak najbardziej pasujący do mojej dzisiejszej sesji...
:why:

Bez odbioru.

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

Napisane przez GlupiecBlazen
A tiltowałem najlepiej jak potrafiłem.

Potrafisz lepiej, tak jak pokazałeś kilka wpisów wcześniej, także nie jest tak źle :f_thumbsup:

Na którym skinie grasz, że Cię tak katujo? Pewnie już pisałeś, ale jakoś mi umknęło.

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Co by tu skrobnąć. noo, ten. nawaliłem się więc sng odpada. Zostałay gdzieś tam jakieś dziengi na ipoker to sobie dla fun pogram donki 4 osobowe za 0.1 euro. Swojego podstawowego rolla nie ruszam. ni chuja, się nie dam. To moje całe mojsze. To cały ja. Jak storbie tego rolla. Nie gram więcej. Uznam się za pokonanego. Że sam siebie pobiłem i przestanę marzyć. Ale póki co, twardo się trzymam więc będziecie musieli mnie jeszcze trochę znosić ;).
Stellified brachu mój Ty. ja pykam na poker 770. Stfu jego jebana mać :D.
Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

A coś Cię tam szczególnie trzyma? Czemu nie Titan na przykład? Wszystko to samo, ino mniej awaryjny i lepsze promocje. Jak 100 dolanów w rollu to możesz te 20 trzymać gdzieś na skrillu w razie Cash Machine na 770 i tyle. Wszyscy szczęśliwi, książę poślubia księżniczkę i nie musi już jechać na ręcznym.

:sdrink

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

A wjebałem się w promocję i tak zostało. Nie jest tak tragicznie. od początku gry raptem drugi raz mam taki przypadek. To nie to co inny kolega ipoker Expekt który jak się aktualizuje to 3-5 dni :facepalm:

River słodka River, cóżeś Ty za Pani
Gdy ja mam monstera, to mi dajesz z bani.
Jesteś wredna suka, ciągle mnie kantujesz.
Jak przegrać nie mogę, to mi zremisujesz.
Samica Ty wredno, jak ta hiena stoisz.
Jednym swym kaprysem, wszystko mi spierdolisz.
Nikt Ciebie nie lubi, ciągle wszystko psujesz.
Lecz każdy się boi, i każdy szanuje.
Bo choć jędza z Ciebie, i to w chuj złośliwa
To czasami nie mnie, tylko innych kiwasz.
Miej to na uwadze, choć samce to dranie.
Większość w domu ma już River - nasze :heart: Panie.
Zróbcie sobie grafik, kiedy która truje
To ja być przestane, takim głupim chujem.
Będę was wychwalał, będę was rozpieszczał.
A jak nie, to pogrom zrobię w butach, ciuchach i torebkach.
Na dziś już wystarczy kurwa, koniec tego pierdolenia.
Pamiętacie wszyscy o River, lecz nie w chwilach ocalenia.

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

River jest facetem i modły ma za nic
gdy rucha cię od tyłu
w kurestwie nie zna granic

Gdy z rzadka cię pogłaszcze
i twych błagań wysłucha
nazajutrz ze zdwojoną siłą w dupala cię rucha

Riwerzu mój Riwerzu
tyś zacnym jest kutasem
Riwerzu mój Riwerzu
dałbyś wygrać czasem

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Hehehe goood stellified.
To tak. Nic z planów nie wyszło grudniowych. Brak chęci w 95%. Jedyne co zostało to utrzymać srebro. Ot i tyle.
Nerka.

Odpowiedz
Cytat
redmobile
Poker Player

Dobry blog, będę czytał:)

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

Napisane przez redmobile
Dobry blog, będę czytał:)

Tu trzeba pisać, nie czytać!

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Dziś Varia dała w dupe. Co bym nie miał działy się cuda. dawno nie wjebałem dwóch AA. Hehehe. I tak bywa. Szkoda że 2 chujowe sesje robią takie spustoszenie. Cóż, bywa. Trzeba tłuc dalej.
Pozdro i powodzenia na stołach.

Sesja #13
ITM : 1 ( II )
Wynik : - 1.03$
Roll : 100.29$

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

już myślałem że będzie i dziś pizdewka ale tamtaramtam tam. Varia dziś kradła ale siostra River była po mojej stronie. Yup. Jeszcze jutro ostatnia sesyjka i damy wykresik jakiś.

Sesja #14
ITM : 3 ( 2 x I, II )
Wynik : 1.10$
Roll : 101.39$

I cos na wesoło

Spoiler

Wychodzi blondynka od lekarza i zastanawia się:
- Wodnik czy panna, wodnik czy panna?
Wraca do lekarza i pyta go:
- Panie doktorze, to był wodnik czy panna?
- Rak, proszę pani, rak.

Spoiler

Dzieci nie po to się dziadek powiesił, żebyście się na nim huśtały!

Powodzenia na stołach.

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

Zdarza się, że grasz więcej niż kilka sng dziennie? :P

Widzę tu średnie wahania rolla po ok. 1$, może jakieś nieco wyższe stawki, czy cuś?

Odpowiedz
Cytat
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Bry.
Dziś podsumowanie stycznia.
Przyjacielu Stellified. Ja wiem że z tym rollem powinienem być min. na 0.5 . Jednak mnie nie o to chodzi. Chcę sobie udowodnić że dam radę awansować poziom wyżej od startowego. Że gapienie się w monitor godzinami ma jakiś sens. Że nie jest tylko głupią zabawą na kasę dla bicia serduszka przy all in. To bardziej dla mnie jest to wszystko. Muszę przejść z 0.2 na 0.5 po swojemu choćby zajęło mi to miesiącami. Albo mi się uda albo... jeżeli zrezygnuję to nie mam czego szukać w świecie pokerowym. Ot tak sobie ubzdurałem i przy tam zostanę tak mi dopomóż Wariancjo i siostro River.
No dobra czas na podsumowanie i troche statów. Miał być wykres ale po chuj jak tam będzie zaledwie 15 punktów. Więc zostają same suche liczby.

Sesja #15
ITM : 3 ( II,2 x III )
Wynik : - 0.21$
Roll : 101.18$

Styczeń 2014
SnG 9 max 0.2 euro.
Rozegranych : 119
ITM : 54 (45%)
I miejsce : 9 (7%)
II miejsce : 26 (21%)
III miejsce : 19 (15%)
Wynik : + 0.75$

Hmmm. Jakie plany na luty. No chciałbym grać przynajmniej jedną sesję dziennie. I mam w planach dodać kolejny stolik czyli jednoczesnie grac już ich 7.
Srebro obroniłem więc miesiąc nie jest zły. Przynajmniej jeżeli chodzi o 9max.
Bo na donkach wjebałem. I to wychodzi jakieś - 8.8$. Ale to puszczamy w niepamięć.

Acha i jeszcze jedno.
Odnośnie dzisiejszej sesji.
Ty Chuju z UTG mający T9 co Ci ta suka River dała strita a mnie rozjebała tripsa KKK, abyś dostał sraczki a srał kaktusami!

Ok
To tyle.
Pozdrawiam i powodzenia na tablach.

Odpowiedz
Cytat