Jak macie jakieś pytania to zadawajcie je tutaj, a nie wysyłajcie zaproszeń. Potencjalne odpowiedzi mogą się przydać innym osobom zaglądającym na bloga.
Podsumowanie pierwszego tygodnia
Ilość rozegranych turniejów: 293*
Typ gier: SnG
Zysk/strata: +1 493,85 $**
Aktualny bankroll: 2 493,85 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1
*dane wg sharkscope; w rzeczywistości było ich kilka-; kilknaście więcej
**1299 e; przeliczone po kursie 1,15
Do profitu powinienen doliczyć jeszcze 117 e z dwóch promocji (rankingu z SNG booty i SNG challenge w microgaming) ale jeszcze nie mam tego na koncie, więc doliczę to do wyniku z przyszłego tygodnia. Możliwe, że dostane jeszcze zwrot za przegrane sitki przez problemy techniczne PKR. Profit jest już liczony z rakebackiem.
Kilka przemyśleń...
Musiałem "przeprosić" PKR, próbowałem zagrać na innym roomie w microgaming ale soft okazał się najgorszy na jakim kiedykolwiek przyszło mi grać. Po jednym dniu zrezygnowałem, choć miałbym tam pewnie nieco większy rb.
Zakończyła się promocja SNG booty, która dawała do 98% rakebacku z first depo + cashback, nie licząc innych promocji, wyścigów. Ciekaw jestem jak będzie wyglądał teraz traffic, co do poziomu to myślę, że się nieco obniży. Zdarzały się gry, że miałem samych regów na stole.
Do końca miesiąca chciałbym zagrać jeszcze ~1400 gier. Gra męczy mnie coraz bardziej ale ze względu na aktualne promocje trzeba to wytrzymać.
Na koniec standardowo wykres z sharkscope:

Żeby rozwiać jakiekolwiek wątpliwości to ostatni raz wyjaśnie różnice wynikające z profitu jaki podaje w zestawieniu, a tym z sharkscope:
1. Profit zliczam sumując wyniki z kasjera ze wszystkich roomów, na których gram. Wynik z kasjera jest różnicą między aktualnym stanem, a saldem w momencie rozpoczęcia challenge
2. Zdarza się, że sharkscope nie zlicza wszystkich gier (pomija średnio 1-2 na dzień)
3. Na każdym roomie mam inny rakeback, dlatego podaję "na oko" uśredniony przeze mnie
4. Sharkscope nie wlicza dodatkowe siana z promocji lub zwrotów wpisowego