Przejdź do forum
180man 2.5$ (3k sng...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

180man 2.5$ (3k sng) staking

99 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
5,590 Wyświetlenia
magda25uk Autor wątku
magda25uk
Oldschool Grinder

@up

A tak serio to ile osob, tyle opinii. Jako, ze nie za bardzo moge zmieniac gre co kilkaset sng, bo akurat nie idze, musze rozegrac sensowniejsza probke i zobaczymy co bedzie.

W weekend zero gry, skupilam sie na analizie i filmikach.
Dzis ruszylam z mala sesja, ale dosc szybko mi sie odechcialo :facepalm: :D

Zasada numer jeden, która sprzyja rozwojowi: Nie marudzimy, że dostajemy bad beaty. Nie sądzę by to było rozwojowe i osobiście nie chciałbym, żeby osoba, którą stackuje marudziła, że jej nie idzie, a co więcej wstawiała rozdania rozdania gdzie przegrywa AA na KK, takich rozdań pewnie przegrałaś w swojej karierze setki, również w decydujących momentach. To niczemu nie służy. Dokładnie nie wiem o co chodzi z dzieleniem się bad beatami, ale myślę, że nie jest to najlepsze, a Lechu jest w stanie Tobie to wyjaśnić.

A ja na to patrze z troszke innej perspektywy, gram za nie swoja kase, wiec dziele sie tak wieloma informacjami jak tylko mozliwe.
Jezeli ktorys z inwestorow nie lubi tego typu smetow to moze looknac tylko na screeny, ale ja np powierzajac komus swoja kase czulabym sie lepiej wiedzac, ze akurat ten ktos ma slabszy okres i wariancja mu nie sprzyja.
A Lechowi juz wystarczajaco natrulam, wiec po co go dalej meczyc, skoro i tak nie gram dla kasy.. :D

Odpowiedz
Cytat
magda25uk Autor wątku
magda25uk
Oldschool Grinder

Duzo ostatnio nie gralam, raz, ze dostalam spore zlecenie i do konca nastepnego tygodnia mam bardzo malo wolnego czasu, dwa, ze w ciagu tych prawie 100sng od ostatniego wpisu wykres rozjechal sie o kolejne 150k chipsow :facepalm:
Mam nadzieje, ze cos takiego jak korekta istnieje i przyjdzie, bo przegrywanie wszystkich kluczowych spotow juz mnie stresuje..

Odpowiedz
Cytat
Tifuxis
Elite Grinder

Hej magda, nie załamuj się, przyjdzie korekta :) Ja dzisiaj też zaczałem grać staking na sitki 180os. i też mnie zaczeli oszukiwać 40 sitków i 85K chips pod EV ale nic sie nie poradzi tylko trzeba grać dalej :) Powodzenia ci życze i może gdzieś w jakimś HU się spotkamy :)

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

przejrzalem twoj wykres na sharku
od 2,5k jestes graczem breakeven z bardzo duzymi swingami

to nie jest wariancja ani bad run
to nie jest kwestia KK ktore nie holdnely

musisz po prostu slabo grac (stawiam na zbyt tight), wez sie do nauki

btw sugerowanei sie jakims EV chips to absurd, to niczemu nei sluzy poza usprawiedliwianiem swoich slabych wynikow

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Napisane przez sz3sz

musisz po prostu slabo grac (stawiam na zbyt tight), wez sie do nauki

Magda =) . Tutaj każdy jest za Tobą =) . Pozwól coś pomóc sobie w tej grze .No dokładnie tak =) .

Odpowiedz
Cytat
orlos2010
PokerStrategist

Według mnie 2.5k b/e gier wcale nie musi oznaczać złej gry ( chociaż nie mówię, że tak jest w tym przypadku ). Osobiście mam po ~7k 180-ątek ROI rzędu 34% a miałem okres około 2.5k gier gdzie byłem praktycznie b/e. Zawierał się w nim ds na ~250 BI i okres gdzie nie mogłem wygrać żadnego turka przez ponad 600 gier. Oczywiście było tam zapewne trochę błędów i złej gry ale głównie po prostu suckouty, coolery i setup-y w kluczowych pulach na F2T i FT. Po prostu te 180 turbo są zajebiście wariancyjne i każdy kto pograł je trochę dłużej zwłaszcza mass multitablując o tym wie.

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

orlos alias 3 posty :fuckyeah . Pomóż Magdzie bardziej =) .Albo zamilcz :evil:

Odpowiedz
Cytat
orlos2010
PokerStrategist

Mało postów bo korzystam z tego forum bardziej w trybie biernym :f_cool:
A co do pomocy to mogę trzymać kciuki :D

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Napisane przez orlos2010

A co do pomocy to mogę trzymać kciuki :D

Jasne orlos :challenge

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Przepraszam Magda za link i tamto .

Spoiler

Przepraszam

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Męska muza for You , :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

wrzuc tu HH z ostatniego deepa (powiedzmy HU albo 3 handed) to przejrze gdzie lezy przyczyna

Odpowiedz
Cytat
Wombat
Elite Grinder

2,5k sng 180os BE jako objaw wariancji ? Ten tekst jest tego samego kalibru co stwierdzenie, ze starsy są rigged. Ciekawe treści tu wygłaszacie, serio ^^.

2,5k sng 180os to olbrzymia próbka, gracz który osiąga rozsądne roi na tych stawkach (~30% roi) nie będzie miał NIGDY takiego swingu, obiecuje. Tak samo nie wydaje mi sie, żeby chipEV rzetelnie oddawało to co się dzieje, to nie jest cash :P.

Szczerze mowiac nie podoba mi sie ta cala wizja stackingu, do roboty !

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez Wombat
2,5k sng 180os BE jako objaw wariancji ? Ten tekst jest tego samego kalibru co stwierdzenie, ze starsy są rigged. Ciekawe treści tu wygłaszacie, serio ^^.

2,5k sng 180os to olbrzymia próbka, gracz który osiąga rozsądne roi na tych stawkach (~30% roi) nie będzie miał NIGDY takiego swingu, obiecuje. Tak samo nie wydaje mi sie, żeby chipEV rzetelnie oddawało to co się dzieje, to nie jest cash :P.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA zeby trener takie bzdury gadal... no nie wypada

Odpowiedz
Cytat
Wombat
Elite Grinder

Co z tego co napisałem jest bzdurą ? Polecam zastanowić się zanim się coś takiego napisze i poparcie tego co się pisze jakimiś sensownymi argumentami.

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez Wombat
Co z tego co napisałem jest bzdurą ? Polecam zastanowić się zanim się coś takiego napisze i poparcie tego co się pisze jakimiś sensownymi argumentami.

dobry gracz NIGDY nie bedzie mial swinga na 2.5k? to jest totalna bzdura. Popatrz sobie wykresy grinderow z 180, czasami sa 10k sitow break even(8$/15$) wiec na 2,5$ easy 2,5k mozna byc i to jeszcze na -

Odpowiedz
Cytat
jociasija
Oldschool Grinder

Napisane przez Wombat

[treść edytowana]

flame /avril

Odpowiedz
Cytat
Tifuxis
Elite Grinder

Napisane przez ToNieJaBylemEwa

Napisane przez Wombat

dobry gracz NIGDY nie bedzie mial swinga na 2.5k? to jest totalna bzdura. Popatrz sobie wykresy grinderow z 180, czasami sa 10k sitow break even(8$/15$) wiec na 2,5$ easy 2,5k mozna byc i to jeszcze na -

Czyli twierdzisz że im niższy poziom tym większe prawdopodobieństwo że będziesz na minus? To naprawdę bardzo logiczne...

Odpowiedz
Cytat
Bojas
PokerStrategist

Napisane przez jociasija

Napisane przez Wombat

[treść edytowana]

lol juz dawno sie tak nie usmialem z odpowiedzi do trenera :D

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Napisane przez Tifuxis

Napisane przez ToNieJaBylemEwa

Napisane przez Wombat

Czyli twierdzisz że im niższy poziom tym większe prawdopodobieństwo że będziesz na minus? To naprawdę bardzo logiczne...

przeczytaj jeszcze raz to co napisalem

Odpowiedz
Cytat