@up

A tak serio to ile osob, tyle opinii. Jako, ze nie za bardzo moge zmieniac gre co kilkaset sng, bo akurat nie idze, musze rozegrac sensowniejsza probke i zobaczymy co bedzie.
W weekend zero gry, skupilam sie na analizie i filmikach.
Dzis ruszylam z mala sesja, ale dosc szybko mi sie odechcialo
Zasada numer jeden, która sprzyja rozwojowi: Nie marudzimy, że dostajemy bad beaty. Nie sądzę by to było rozwojowe i osobiście nie chciałbym, żeby osoba, którą stackuje marudziła, że jej nie idzie, a co więcej wstawiała rozdania rozdania gdzie przegrywa AA na KK, takich rozdań pewnie przegrałaś w swojej karierze setki, również w decydujących momentach. To niczemu nie służy. Dokładnie nie wiem o co chodzi z dzieleniem się bad beatami, ale myślę, że nie jest to najlepsze, a Lechu jest w stanie Tobie to wyjaśnić.
A ja na to patrze z troszke innej perspektywy, gram za nie swoja kase, wiec dziele sie tak wieloma informacjami jak tylko mozliwe.
Jezeli ktorys z inwestorow nie lubi tego typu smetow to moze looknac tylko na screeny, ale ja np powierzajac komus swoja kase czulabym sie lepiej wiedzac, ze akurat ten ktos ma slabszy okres i wariancja mu nie sprzyja.
A Lechowi juz wystarczajaco natrulam, wiec po co go dalej meczyc, skoro i tak nie gram dla kasy..