Przejdź do forum
Scio me nihil scire...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Scio me nihil scire...

113 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
2,821 Wyświetlenia
insanepro
Elite Grinder

O tym akurat jasne ze nie :D

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

No to PLO :fuckyeah

zaczynamy od plo2 :f_cool: choć zdążyłem trochę przegumblować na plo5 :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
heleq
Oldschool Grinder

Napisane przez wukaesiak
No to PLO :fuckyeah

zaczynamy od plo2 :f_cool: choć zdążyłem trochę przegumblować na plo5 :f_biggrin:

:f_thumbsup: :fdrink

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Omaha. Dobra gra hazardowa z duża wariancja to mi się podoba.
Helsinga słucham czasem, a coś z takich klimatów ? :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

Rambo na gitarze :f_cool:

Podsumowując miesiąc luty był dnem dna, więc wykresu nie wstawię _evil:
nie ma czym się chwalić...przegrywałem na każdym możliwym froncie, nabawiłem się wstrętu i awersji do poksa :f_o:

W marcu będę jakieś śmieszne sng pykał, w których podobno nawet małe psy wygrywają :f_biggrin: i intensywnie uczył się teorii PLO, a jak skończy się miesiąc to wpłacę rolla plo5-plo10 ale nie wiem jeszcze na jaki...

W ramach powtórki i ogólnego utrwalenia będę wrzucał moje notatki/analizy z przerobionych filmików, czy artykułów.

Niech moc PLO będzie z Wami!! :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

Oglądam megamaraton z 3 sezonem Dwóch i pół _love: na Comedy Central i po 22 co przerwę reklamową leciało:

O co kaman? Czy to nie podchodzi pod zakaz reklamy hazardu? Skoro poker jest nielegalny w PL to co tu robi reklama?

ps. Wracam do oglądania, bo zostało 5 odcinków _smile:

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

ez, na comedy central, dsc i eurosport często po 22 lecą reklamy pokera :f_cool:
tu może być kwestia tego, że to nie są polskie stacje :facepalm: nie wiem :facepalm:
ale spoko, że są reklamy :D

edit: btw, 2 i pół jest fajne? widziałem raz tylko tę rudą, cytatą laskę tego nie-ćpuna :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
admat1
Oldschool Grinder

Gra na play money jest legalna :D

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

Jak i większość oferty przeznaczonej dla polskiego widza cyfry+ comedy central to zagraniczna stacja , która to cała jest po naszemu, więc się zdziwiłem :P

Jeśli lubisz oglądać pełno roznegliżowanych lasek i dużo humoru to Ci się spodoba :D

ed: nic nie mówili o playmoney :D

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

głąby z głosu tel awiwu _cool:

Odpowiedz
Cytat
Katoshikufu
Elite Grinder

bende czytac blog kolegi :sdrink

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

Napisane przez Katoshikufu

pozdrawiam

to mam jakiś update zrobić... :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
Katoshikufu
Elite Grinder

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez Katoshikufu

pozdrawiam

to mam jakiś update zrobić... :f_rolleyes:

no tak =)

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Update jaks sensowny by się zdał :f_eek:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

Lud chce update to go dostanie :f_love:

Tydzień temu było tak:

a jak będzie dzisiaj na trybunach i boisku? Dowiem się za kilka godzin :pokerface: jedno jest pewne...dziś tylko zwycięstwo!!! Mam nadzieję, że sprawdzi się teoria, że piłkarze po "rozmowach motywacyjnych" grają od razu lepiej _evil:

Pokerowo to łowię ryby na nl4 na ogeju :fuckyeah i uczę się teorii omaszki :f_cool: Zastanawiam się np nad istotą blefowania, gry na non-sd, np. w osławionych artykułach z ps.com piszą, że do nl50 nie na leży blefować w żaden sposób :f_confused: Czy istnieje coś takiego do omaszki jak seria "the thin red line"? czy wiadomości w niej zawarte można tu wykorzystać? w takim razie co z tym blefem?

a z początkiem kwietnia wpłata i ogień na cztery karty :f_biggrin: tylko jeszcze nie wiem gdzie... jakieś sugestie? zastanawiałem się nad wpt, ponieważ bonus od pierwszej wpłaty do wyrobienia i 4,5 sp za 1$ raku ale tam plo tylko od plo25... :rage:

ed: zapomniałem o mjuzik :facepalm: bezsprzecznie i niepodważalnie Rocky jest moją ulubioną postacią filmową _cool:

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

Wow, fajna oprawa :) Macie komplet, albo chociaż powypełniane każde sektory na każdym meczu, czy są duże prześwity?
Walka będzie do samego końca :)

Najwięcej możliwości pod względem PLO daje ofc PokerStars. Na PokerHeaven (BM) jest omaszka, jest rakeback, ale stoły tam są 4 i 5max :facepalm:
Unibet jest fajny, jak na początek. Dostajesz rb też 30%, możesz go zamienić w każdej chwili, bo 33pkt to 1$/0.80€. Sam decydujesz kiedy chcesz, ale trzeba pamiętać, że system robi to sam w każdą niedzielę w nocy. Na minus mega swingi i chyba bardziej rigged soft od Starsów :D

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

Na skutek tegorocznych wyników wywiało pikników i kibiców sukcesu i tydzień temu było tylko 18 tysięcy, a to jest zdjęcie z naszego fanatycznego sektora Oporowska, który zawsze jest w komplecie :pokerface: dziś spodziewam się jeszcze mniej ludzi...ale za to muszą wygrać, bo inaczej lepiej będzie jak wyprowadzą się do innego miasta, bo bractwo nie da im tutaj żyć _evil:

Masz jeszcze z innego meczu:

ps. Dzięki za analizę roomów :sdrink

ed: wypełniony jest nasz sektor i jako tako wygląda wzdłuż bramki, a pustki są za druga bramką i na trybunie od strony kamer :)

Odpowiedz
Cytat
MrQ89
PokerStrategist

Hasło jak i tematyka na ogromny plus , szkoda tylko , że sektorówka drukowana ... :ayfkm:

Tak po za tym to chyba , żaden klub w Polsce nie jest w stanie zapełnić stadionu na każdym meczu , ot taka specyfika naszych stadionów .

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak
Oldschool Grinder

Znowu z powodu pracy nie mogę być na meczu :facepalm: :rage:

Legiunia strzeliła sobie w stopę remisując z Bełchatowem i mając przed sobą mecze z Wisłą, Amicą, czy Ruchem :pokerface:

Jutro Śląsk odzyskuje lidera i już go nie odda :fuckyeah

a póki co trza wkurzyć Bąbla _evil:

Pokerowo od kwietnia będę brązem :f_frown: ale już ściągnąłem ponad 7gb filmów PLO z DC z takiej jednej strony _cool:

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

cz

znów zagracie bez napastnika pod wodzą trenera, który już się zorientował, że ma słabych graczy?

pozdrawiam :heart:

Odpowiedz
Cytat