O tym akurat jasne ze nie
Napisane przez wukaesiak
No to PLO :fuckyeahzaczynamy od plo2
choć zdążyłem trochę przegumblować na plo5
![]()
:fdrink
Omaha. Dobra gra hazardowa z duża wariancja to mi się podoba.
Helsinga słucham czasem, a coś z takich klimatów ?
Rambo na gitarze
Podsumowując miesiąc luty był dnem dna, więc wykresu nie wstawię ♠_evil:
nie ma czym się chwalić...przegrywałem na każdym możliwym froncie, nabawiłem się wstrętu i awersji do poksa
W marcu będę jakieś śmieszne sng pykał, w których podobno nawet małe psy wygrywają
i intensywnie uczył się teorii PLO, a jak skończy się miesiąc to wpłacę rolla plo5-plo10 ale nie wiem jeszcze na jaki...
W ramach powtórki i ogólnego utrwalenia będę wrzucał moje notatki/analizy z przerobionych filmików, czy artykułów.
Niech moc PLO będzie z Wami!! :fuckyeah
Oglądam megamaraton z 3 sezonem Dwóch i pół ♠_love: na Comedy Central i po 22 co przerwę reklamową leciało:
O co kaman? Czy to nie podchodzi pod zakaz reklamy hazardu?
Skoro poker jest nielegalny w PL to co tu robi reklama?
ps. Wracam do oglądania, bo zostało 5 odcinków ♠_smile:
ez, na comedy central, dsc i eurosport często po 22 lecą reklamy pokera
tu może być kwestia tego, że to nie są polskie stacje
nie wiem
ale spoko, że są reklamy
edit: btw, 2 i pół jest fajne? widziałem raz tylko tę rudą, cytatą laskę tego nie-ćpuna
Jak i większość oferty przeznaczonej dla polskiego widza cyfry+ comedy central to zagraniczna stacja , która to cała jest po naszemu, więc się zdziwiłem
Jeśli lubisz oglądać pełno roznegliżowanych lasek i dużo humoru to Ci się spodoba
ed: nic nie mówili o playmoney
Napisane przez Katoshikufu
bende czytac blog kolegi :sdrinkpozdrawiam
to mam jakiś update zrobić...
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Katoshikufu
bende czytac blog kolegi :sdrinkpozdrawiam
to mam jakiś update zrobić...
![]()
no tak
Lud chce update to go dostanie
Tydzień temu było tak:

a jak będzie dzisiaj na trybunach i boisku? Dowiem się za kilka godzin
jedno jest pewne...dziś tylko zwycięstwo!!! Mam nadzieję, że sprawdzi się teoria, że piłkarze po "rozmowach motywacyjnych" grają od razu lepiej ♠_evil:
Pokerowo to łowię ryby na nl4 na ogeju :fuckyeah i uczę się teorii omaszki
Zastanawiam się np nad istotą blefowania, gry na non-sd, np. w osławionych artykułach z ps.com piszą, że do nl50 nie na leży blefować w żaden sposób
Czy istnieje coś takiego do omaszki jak seria "the thin red line"? czy wiadomości w niej zawarte można tu wykorzystać? w takim razie co z tym blefem?
a z początkiem kwietnia wpłata i ogień na cztery karty
tylko jeszcze nie wiem gdzie... jakieś sugestie? zastanawiałem się nad wpt, ponieważ bonus od pierwszej wpłaty do wyrobienia i 4,5 sp za 1$ raku ale tam plo tylko od plo25...
ed: zapomniałem o mjuzik
bezsprzecznie i niepodważalnie Rocky jest moją ulubioną postacią filmową ♠_cool:
Wow, fajna oprawa
Macie komplet, albo chociaż powypełniane każde sektory na każdym meczu, czy są duże prześwity?
Walka będzie do samego końca
Najwięcej możliwości pod względem PLO daje ofc PokerStars. Na PokerHeaven (BM) jest omaszka, jest rakeback, ale stoły tam są 4 i 5max
Unibet jest fajny, jak na początek. Dostajesz rb też 30%, możesz go zamienić w każdej chwili, bo 33pkt to 1$/0.80€. Sam decydujesz kiedy chcesz, ale trzeba pamiętać, że system robi to sam w każdą niedzielę w nocy. Na minus mega swingi i chyba bardziej rigged soft od Starsów
Na skutek tegorocznych wyników wywiało pikników i kibiców sukcesu i tydzień temu było tylko 18 tysięcy, a to jest zdjęcie z naszego fanatycznego sektora Oporowska, który zawsze jest w komplecie
dziś spodziewam się jeszcze mniej ludzi...ale za to muszą wygrać, bo inaczej lepiej będzie jak wyprowadzą się do innego miasta, bo bractwo nie da im tutaj żyć ♠_evil:
Masz jeszcze z innego meczu:

ps. Dzięki za analizę roomów :sdrink
ed: wypełniony jest nasz sektor i jako tako wygląda wzdłuż bramki, a pustki są za druga bramką i na trybunie od strony kamer
Hasło jak i tematyka na ogromny plus , szkoda tylko , że sektorówka drukowana ...
Tak po za tym to chyba , żaden klub w Polsce nie jest w stanie zapełnić stadionu na każdym meczu , ot taka specyfika naszych stadionów .
Znowu z powodu pracy nie mogę być na meczu
Legiunia strzeliła sobie w stopę remisując z Bełchatowem i mając przed sobą mecze z Wisłą, Amicą, czy Ruchem
Jutro Śląsk odzyskuje lidera i już go nie odda :fuckyeah
a póki co trza wkurzyć Bąbla ♠_evil:

Pokerowo od kwietnia będę brązem
ale już ściągnąłem ponad 7gb filmów PLO z DC z takiej jednej strony ♠_cool:
cz
znów zagracie bez napastnika pod wodzą trenera, który już się zorientował, że ma słabych graczy?
pozdrawiam